Vest, fashion, 40 plusser, mode, bewust, herfst, winter, blog, blogger, otto.nl, zalando.nl, wehkamp.nl, shoeby.nl

Het fijnste kledingstuk? Een vest!

Niet iedereen zal het er mee eens zijn, maar als je het aan mij vraagt zal ik dit antwoorden. Een vest is ideaal, je schiet het snel even aan. Het is lekker warm en heb je het heet, dan kan het hup even uit, want vaak draag je er toch een shirt onder.

Omdat mijn budget het niet toelaat om hier elke donderdag een fancy nieuw kledingstuk te tonen, bedacht ik dat het ook gewoon leuk is om mijn smaak te laten zien.

Dit keer mijn favoriete kledingstuk het vest.

[tx_heading style=”default” heading_text=”9 VEST INSPIRATIIES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik duik vaak even online om inspiratie op te doen. Kan ik mijn oude vestje nog combineren of ben ik toe aan wat nieuws? Liefste het laatste, want ik hou van shoppen.

Toch zijn een paar basis stukken altijd fijn in de kast. Ik heb dan ook 1 simpel zwart vestje dat op alles kan. En verder hangen er nog 8 andere vesten in de kast, van sjiek tot lekker sportief.

Bij Zalando.nl zag ik deze 3 mooie vesten en wil ze graag met jullie delen.

Vest, fashion, 40 plusser, mode, bewust, herfst, winter, blog, blogger, otto.nl, zalando.nl, wehkamp.nl, shoeby.nl

Vest 1: VERO MODA | VMILINA | 39,95

Vest 2: DOROTHY PERKINS | OTTOMAN VEST | 29,95

Vest 3: JDY | JDYMEGAN VEST | 24,95

Het eerste vest lijkt mij een heerlijk knuffel gehalte hebben. Deze is ook in grijs verkrijgbaar. Het tweede vest koos ik voor de mooie marineblauwe kleur en de afgeronde onderkant. Het laatste vest omdat deze zo mooi grof gebreid is en tevens leverbaar in meerdere kleuren.


Bij Otto.nl kom ik ook regelmatig even op de website en daar zag ik deze toffe vesten.

Vest, fashion, 40 plusser, mode, bewust, herfst, winter, blog, blogger, otto.nl, zalando.nl, wehkamp.nl, shoeby.nl

Vest 1: TOM TAYLOR | SWEATVEST MET STERREN | 49,95

Vest 2: BEST CONNECTIONS | LONGLINE | 29,95

Vest 3: GUIDO MARIA KRETSCHMER | CARDIGAN | 89,95

Natuurlijk kan een ster niet ontbreken in mijn keuze! ? En een sweatvest is altijd fijn om te dragen. Zelf vind ik ze ideaal in de auto, geen dikke jas voor mij, zit zo vreselijk. Het tweede vest is mijn absolute favoriet, omdat het lang is en je er in kunt wonen! Ik koos 3 uit voor het sjieke. En daar is de prijs ook naar, maar… uhm… ik hou er wel van!


Bij Shoeby.nl vond ik toch een gaaf vest… het draagt mijn naam!

En bij Wehkamp.nl kwam ik ook nog twee leukerds tegen! Oh oh… nu is kiezen wel heel erg moeilijk!

Vest, fashion, 40 plusser, mode, bewust, herfst, winter, blog, blogger, otto.nl, zalando.nl, wehkamp.nl, shoeby.nl

Vest 1: FREEQUENT | SONJA | 59,95

Vest 2: MANGO VEST | 29,95

Vest 3: COOLCAT | DBIGWASH SWEATVEST | 29,95


[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN NIEUWE VEST” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Mijn laatste aanwinst komt van Takko.nl. Ik kan hier zo van genieten… leuke prijzen en nog mooie artikelen ook nog! Dit vestje is grof gebreid met een prachtig glansgaren. Het breiwerk is averechts, want er uitziet als binnenste-buiten! Ik moest even voor de zekerheid googlen, want het is een eeuw geleden dat ik breinaalden vast had.

Vest, fashion, 40 plusser, mode, bewust, herfst, winter, blog, blogger, otto.nl, zalando.nl, wehkamp.nl, shoeby.nl

Ik droeg dit gisteren, ik had het heet (opvliegers) en dan weer koud. Om af en toe dol van te worden. Het hemdje komt ook van de Takko uit Duitsland. Ik kocht deze in juli of zo. Het rokje is van Noisy may en zit heerlijk! Omdat ik blote benen niet mooi vind bij mij draag ik een grijze legging, gewoon van de Lidl. Het vestje is niet te heet door de grove structuur. Ik kreeg deze om aan jullie te showen!

 

Bedankt voor je bezoekje!

[tx_animate animation=”flip” duration=”6″ delay=”.4″ inline=”no”]Wat is jouw favoriete kledingstuk?[/tx_animate]

Je Naam
Like

9 reacties

  1. Ik ben ook een vestjes mens. Dan weer koud, dan weer warm… vest aan, vest uit. (vaak draag ik ook gewoon mijn badjas) Wat een leuk vest draag je! Het eerste vest van Zalando ziet er heerlijk cozy uit en de derde van de Otto vind ik een plaatje om te zien!

  2. Het vest staat je erg leuk en de top ook! Zoiets zou ik zelf ook dragen?Ik ben ook dol op vesten, je wil niet weten hoeveel ik er heb?toevallig maandag nog een gekocht die ik ook eventueel als jas kan gebruiken.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!