Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

Het geheim van mijn mooie nagels?

Ik krijg vaak complimenten over mijn mooie lange nagels en dat is natuurlijk altijd prettig om te horen. Natuurlijk heb ik ook wel eens problemen met mijn nagels en kunnen ze ook slap zijn en snel breken. Echter, je kunt er wel vanalles op smeren, maar gezonde nagels en ook huid en haar komt toch van binnenuit.

Een tijd geleden kreeg ik het idee om eens gel/uv nagellak te gaan gebruiken. Prachtig! Mooie nagels en wat was de houdbaarheid goed zeg! Ik kreeg diverse tips van gel nagellakken en heb wat uitgeprobeerd. En toen ging het mis. Blijkbaar was mijn natuurlijke nagel niet zo blij met de combinatie uv en lak en mijn nagels werden met de dag beroerder. Ik baalde hier echt van, want zodra ik een randje had, brak het weer af.

En dan komt er zomaar de redding naar je toe, ik kreeg een mail of ik pillen wilden proberen voor huid, haar en nagels. Nou daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk!

[tx_heading style=”default” heading_text=”BIOSIL | HUID, HAAR & NAGELS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

Biosil Silicium Capsules bestaat uit biologisch actief silicium. Silicium (kiezelzuur) is een essentieel element voor mensen, dieren en planten. Silicium beïnvloedt onze gehele bindweefselstructuur. Het bindweefsel is het fundament van het beendergestel, de spieren, de huid en de bloedvaten. Daarnaast heeft het een belangrijke invloed op het herstellend vermogen van het lichaam en ondersteunt het ons afweersysteem.

Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”BIOSIL | HAAR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De tand des tijds tast ook het hernieuwingsproces van ons haar aan, waardoor het dunner wordt en uitvalt. De gepatenteerde formule van BioSil helpt je haar om dikker en sterker te worden. Het is klinisch bewezen dat de diameter van elke haarschacht aanzienlijk toeneemt dankzij de formule van BioSil.

Je haarmassa wordt voller en groter, glanzender en je haar ziet er gezonder uit!

[tx_heading style=”default” heading_text=”BIOSIL | HUID” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

Al vanaf de leeftijd van 21 jaar gaat de kwaliteit van collageen in ons lichaam achteruit en wordt er ook minder van aangemaakt. Daardoor verliest de huid haar soepelheid, de bekende hamsterwangen is een van de eerste tekenen!

De gepatenteerde formule van BioSil helpt je om opnieuw collageen aan te maken wat van essentieel belang is voor een stralende en gezond uitziende huid. Een huid die weer meer souplesse heeft, dat jouw fijne lijntjes en rimpels verminderen en weer straalt.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BIOSIL | NAGELS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Breken je nagels makkelijk? Scheuren je nagelriemen vaak?

Laat BioSil je helpen om opnieuw collageen aan te maken dat je nodig hebt voor sterkere en gezondere nagels.

En het beste van dit alles? Het zit allemaal in je eigen DNA!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN ERVARING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

Dat zo’n pil, gevuld met allemaal miniscule bolletjes jou aan een mooie haardos, sterke nagels en een prachtige huid moet helpen! Ik had er in het begin mijn bedenkingen over! Maar ik ben niet flauw en test iets vol overgave, ga door tot de laatste pil! En dan pas is voor mij een review compleet!

Wat kan ik er van zeggen? … HET IS GEWELDIG!

Vooral als ik kijk naar hoe sterk mijn nagels zijn! Ik heb er recent mee in de tuin gewerkt, knalde recent met een gewicht, tijdens het trainen, er tegenaan en raad eens? Geen centje pijn. Nu durf ik dat bijna hier niet neer te typen, bang dat morgen de boel instort! Mijn nagels zijn sterker, natuurlijk duurt dat even, want je oude, ongezonde stuk nagel, moet er eerst uitgroeien. Dat duurt toch zeker een paar weken! Als het niet werkt? Dan ben je te vroeg gestopt!

Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

Bij mijn haren merkte ik eerst niks. Het viel juist meer uit en ik dacht, bummer wat jammer dat alles nu naar mijn nagels gaat. Tot ik het eerste potje op had en aan nummer 2 begon. Mijn haar leek toch wel voller te worden en al heb ik ze recent heel kort geknipt, het groeit (ik merkte het bij mijn uitgroei, moest vaker kleuren) sneller!

Mijn huid? Daar heb ik wel de vraag of ik daar eerlijk iets over kan zeggen. Waarom? Omdat ik zoveel producten test, gericht op mijn huid, dat ik niet met zekerheid durf te zeggen of het daardoor komt of de crème die ik getest heb.

Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

Het beste van dit product is voor mij toch wel dat het zo zorgvuldig getest is, dat ze zeker wilden zijn van een goed en kwalitatief product!

Wat zit er in?

10 druppels of 2 capsules van BioSil bevatten:10 mg silicium en 200 mg choline als choline als kiezelzuur dat gestabiliseerd is met choline (ch-OSA®).

Andere bestanddelen:
glycerol (druppels), microkristallijne cellulose en hydroxypropylmethylcellulose (capsules).
BioSil bevat geen soja, zuivelproducten, eieren, graan, tarwe, gluten, vis, schaal- en schelpdieren of noten.

Biosil, huid, haar, nagels, stevig, langer, breken, splijten, beauty, mooi, groei, yustsome

Het is belangrijk te weten dat BioSil® niet gemaakt is van collageen, maar collageen genereert. Dat is een groot verschil. Wanneer u collageen inneemt, wordt het door uw lichaam afgebroken en als voedingsstof gebruikt. BioSil® daarentegen activeert de lichaamseigen collageenproducerende cellen. Collageen moet je dus zelf aanmaken en niet eten.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKRIJGBAARHEID” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een potje met 60 capsules kost +/- 30 euro! Je slikt er 2 per dag!

Hou er rekening mee dat je zeker 2 potjes nodig hebt voor een optimaal resultaat!

[tx_button style=”default” text=”KOOP BIJ VIATA.NL” url=”https://www.viata.nl/biosil-nl” color=”#81d742″ textcolor=”#000000″ target=”blank”]

#samenwerking: dit product is mij ter review aangeboden, het heeft geen invloed op mijn mening!

Logo2

Like
  marije
  25 May 2018
  4:01am

  Oei me want .. Helemaal voor mijn haar

  Ann Ages Gracefully
  25 May 2018
  1:29pm

  Niet verkeerd, ik heb ook net een collageen kuurtje erop zitten, prima te doen en ik zeg altijd maar zo alle beetjes helpen 😉

  Nancy
  25 May 2018
  8:37pm

  Ik gebruik altijd collageen pilletjes, heb t idee dat t toch wel iets helpt!

  Natascha - Beautyopinie
  27 May 2018
  6:29pm

  Weet je of je deze pillen ook doormidden kunt reken en dan bijvoorbeeld door water of yoghurt kunt mailen? Ik krijg die grote pillen echt niet weg hoor haha maar wil zoiets als dit wel een keer proberen!

   YuStSoMe
   28 May 2018
   5:20am

   Dan raad ik jou de druppels aan.

  ByChristiana
  28 May 2018
  8:56am

  Ik slik ook altijd van dit soort pilletje voor huid, haar en nagels. Eigenlijk vooral voor mijn haar omdat het sinds de operatie echt super dun is, maar ik merk dus eigenlijk vooral verschil aan mijn nagels. Want die zijn dus inderdaad heel stevig. Hmpf, daar ben ik natuurlijk blij om, maar ik WIL dus eigenlijk liever een vollere haardos;-)

   YuStSoMe
   28 May 2018
   9:43am

   Oh ja, en haar is nou net iets wat het moeilijkste is. Dat reageert op zoveel aspecten, weer, hormonen, stress…

Laat een reactie achter!