Hieperdepiep hoera 50 jaar!

50 jaar geleden kwam ik ter wereld, niet alleen, want mijn tweelingzus was mij 10 minuten voor. Zij kwam in stuitligging ter wereld. Mijn moeder wist niet dat er een tweeling kwam en de dokter zei… ‘u moet nog een keer persen, er komt er nog een aan’… vervolgens viel mijn moeder flauw!

Je weet nooit 100% zeker of het zo is, maar dit is het verhaal wat in mijn hoofd zijn eigen invulling heeft gemaakt.

Het klopt wel dat ze niet wist dat er een tweeling kwam. Ze hadden alles voor 1 kind gekocht. En er moest eea geruild gaan worden.

Er werd wel eens voor de grap gezegd dat ik dat ongewenste kind was, ze hadden niet in de gaten dat ik dat als kind heel erg vond. Nu weet ik beter en ons mam is gek op ons beide hoor!

Goed,… en nu 50 jaar later vier ik dus een feestje!

[tx_heading style=”default” heading_text=”WINACTIE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ja… daar is mijn winactie dan!

Ik heb gekozen voor BALEA producten! Twee maanden terug kreeg ik dit Eureka moment omdat ik merkte dat nog veel dames in Nederland nog geen kennis hebben kunnen maken of dat ze nooit in de gelegenheid zijn om dit te kopen. Het DM gevoel is iets speciaals en dat wil ik jullie ook een beetje geven als je de doos straks openmaakt!

Ook al heb je wel al kennis gemaakt, doe lekker mee, want iedereen maakt kans! 

Win, winactie, verjaardag, feest, Sonja, 50, yustsome, Balea, DM, drogerie

Wat je kunt winnen?

Kijk even de ANIMATIE die ik gemaakt heb.

 • Lippenbalm

En? Is het leuk om te winnen?

[tx_heading style=”default” heading_text=”REGELEMENT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik heb een woord verstopt! Op Instagram vind je 2 letters in mijn eerste foto die ik vandaag geplaatst heb. In mijn middag artikel staan ook weer 2 letters VETGEDRUKT en op twitter zal ik 2 letters tweeten! Mijn social media kanalen vind je hier op mijn blog!

Wat is het woord?

Mail dat naar [otw_shortcode_button href=”Mailto:info@yustsome.nl ” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]info@yustsome.nl[/otw_shortcode_button]

Hou het antwoord voor je in de reactie! 

Verplicht:

Volg mij op INSTAGRAM

Zet onder in de blog reacties: DONE, zodat ik wat extra controle heb!

That’s it!

De actie loopt tot 18 juni! Op 20 juni maak ik de winnares of winnaar bekend!

Morgen kun je 75 euro shoptegoed winnen en overmorgen een beautypakket t.w.v. 75 euro! Wat een verwennerij zeg! Wie weet komt er nog iets bij! 

 

Je Naam
Like

26 reacties

 1. Superleuke winactie weer!! En gefeliciteerd ( haha 3e keer dat ik dat voor je tik vandaag) ik doe uiteraard mee met de winactie!

  Xxx🏵💐

 2. Hieperdepiep: 🎊 🎈Van harte gefeliciteerd!! Ik wens je een hele mooie dag toe en ik ga natuurlijk proberen achter het woord te komen 😉

 3. Van harte Gefeliciteerd!! Ik wens je een hele mooie liefdevolle dag toe en veel goede gezondheid voor de komende jaren.

  En wat een tof pakket heb je samengesteld. Liefde voor Balea ♡ ik volg je al op alle social media kanalen dus kijk snel uit naar de verstopte letters. (Tof idee trouwens, eens iets anders dan het volgen enzo!)
  Heel veel liefs,
  Carolien

 4. Hieper de piep hoera🎈🎉🎉. Maak er een fijne dag van, veel plezier. Ik doe niet mee, ik heb geen twitter en insta. Maar wens de anders veel geluk.
  50 jaar HOERA🎈🎉💋💋💋

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!