HIMALAYA WELLNESS KRUIDENSUPPLEMENTEN

De belangrijkste missie van ons lichaam is gezondheid. Het wil fit, energiek en vitaal zijn. Daar werkt het aan met elke voedingsstof die wordt opgenomen en elke afvalstof die wordt afgevoerd – en in onze wereld vol stress en luchtvervuiling kun je daar best wat extra support bij gebruiken. Om ons dagelijks welzijn te ondersteunen heeft Himalaya Herbals haar range Ayurvedische producten uitgebreid met een natuurlijke Wellness serie: pure Ayurvedische kruidensupplementen die helpen je gezondheid op peil te houden of te herstellen.

UIT HET PERSBERICHT

Zo ondersteunt Boswellia soepele gewrichten, zorgt Triphala voor je spijsvertering en heeft Bacopa een positief effect op het geheugen. Voor de urinewegen is er Boerhaavia en speciaal voor mannen de Tribulus Wellness. De supplementen zijn ontwikkeld op basis van 5.000 jaar Ayurvedische kruidenkennis en versterken het zelfgenezend vermogen van je lichaam op puur natuurlijke wijze. Pak dus een kruidje op je gezondheid!

Himalaya, voeding, supplement, gezond, wellness, tiphala, spijsvertering, buik

[tx_heading style=”default” heading_text=”Ayurvedische mix” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Of het nu komt door de jaren of door (net iets te) veel sporten: als je ’s morgens stijf en stram wakker wordt, kan Boswellia Joint Wellness uitkomst bieden. Het bevat hars van de Boswellia boom, dat een ontstekingsremmende werking heeft en bijdraagt aan flexibele en soepele gewrichten. Als niet je been, maar je buik je problemen geeft, is er Triphala Bowel Wellness. Triphala is een beroemde Ayurvedische mix van drie geneeskrachtige vruchten, die de spijsvertering en maagdarmfunctie ondersteunt. Wie de laatste tijd wat verstrooid is, of gewoon het geheugen een steuntje wil geven, kan baat hebben bij Bacopa Memory Wellness. Bacopa-extract heeft een positief effect op de hersenen. Het vermindert en voorkomt stress en zorgt zo voor meer rust en een betere concentratie.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Kruidensupport” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

En er is meer kruidensupport beschikbaar. Speciaal voor iedereen die de urinewegen en een gezonde nierfunctie wil ondersteunen, is er Boerhaavia Urinary Wellness. De wortel van deze plant heeft een vochtafdrijvende werking en zorgt zodoende voor een goede doorstroom. Tribulus Men’s Wellness is bedoeld voor mannen die hun vitaliteit een boost willen geven. Het ondersteunt een goede werking van de voortplantingsorganen en werkt potentie verhogend. Zo zorgt Himalaya met planten, kruiden en 5.000 jaar Ayurvedische wijsheid voor natuurlijke hulp bij de processen die ons lichaam dagelijks doorloopt voor onze gezondheid. Van spijsvertering tot beweging en van hersen- tot nierfunctie.

MIJN ERVARING MET TRIPHALA

Himalaya, voeding, supplement, gezond, wellness, tiphala, spijsvertering, buik

Triphala combineert de positieve werking van de Indiase kruisbes in combinatie met Belleric myrobalan en Chebulic myrobalan en helpt zo de spijsvertering te ondersteunen. Ook ondersteunt het de darmfunctie.

Himalaya, voeding, supplement, gezond, wellness, tiphala, spijsvertering, buik

Ideaal als ik weer eens last heb van ‘iets verkeerd’ gegeten. Door mijn gevoelige buik, vaak door allergie, zwel ik soms op en zie ik eruit als een zwangere vrouw. De allergische reactie op producten zorgt voor een enorme gasophoping. Doordat deze natuurlijke pillen je helpen met de spijsvertering, is de kans bij mij op zwelling een stuk verminderd. Het bevordert een goede maag-darmgezondheid.

Er zit geen zuivel in, dus doordat ik geen Lactose kan verdragen, kan ik deze Triphala gebruiken. Verder is het geproduceerd met pure, geconcentreerde Ayurvedische kruiden. Vrij van suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, soja en zuivel.

Hoe gebruik je deze Triphala?

Twee keer per dag 1 capsule na de maaltijd. Echter, ik heb een strak schema en ik gebruik er 1 per dag na de avond maaltijd. Dit werkt bij mij, door het dieet, voldoende.

Himalaya, voeding, supplement, gezond, wellness, tiphala, spijsvertering, buik, triphala

[tx_heading style=”default” heading_text=”Prijs & verkrijgbaarheid” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De Wellness range van Himalaya Herbals is verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen), natuurwinkels en drogisterijen of online te bestellen via onder andere www.himalayaproducten.nl. Een verpakking met 60 capsules is verkrijgbaar voor €19,99. Himalaya kruidensupplementen zijn geschikt voor vegetariërs en vrij van suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, soja en zuivel.

[tx_animate animation=”bounceInRight” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Gebruik jij voedingssupplementen? [/tx_animate]

#persbericht #gekregen

Like
  Nancy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Om heel eerlijk te zijn gebruik ik nooit dit soort suplementen. Ik geloof meer in t gezond eten en t v,,voelen,,wat voedsel met je doet. Zoals gisteren,te buiten gegaan aan de Chinees! Nou moet ik zo sporten …..en dat gaat niet makkelijk worden!

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Oh Nancy! Ja alles wat je eet, zorgt voor klachten of juist niet. Zo voel ik mij zondags altijd moe en lusteloos door de boost aan suikers!

  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Klinkt als interessante supplementen. Vooral die voor stijfheid. Daar ga ik nu met het koude weer helaas weer last van krijgen

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Jazeker! Goede reminder, ik heb ook Boswellia in huis, voor mijn stramme lijf. Maar die vergeet ik steeds in te nemen. Ik heb hem nu vlak voor mijn neus gezet, kan ik het niet meer vergeten!

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Door mijn maag-darm ziekte neem ik amper medicijnen op. Vraag me altijd of of het dan nut heeft om supplementen te slikken… Ben wel benieuwd naar de supplementen voor meer energie!

Laat een reactie achter!