Combat boots, boots, enkellaarsjes, laarsjes, fashion, fashionista, beautysome, Scapino, rok, broek, legging

Hoe combineer ik mijn combat boots

Eigenlijk is het al jaren een trend onder de fans van Dr. Martens, de combat boot. En deze herfst zie ik deze trend meer en meer gedragen worden door alle leeftijden.

Mijn buurmeisje zag ik met deze boots en ook mijn nichtje droeg afgelopen weekend een paar toffe boots. Ik was blij dat ik recent die van mij tegenkwam en laat ze vandaag zien en de diverse combinaties die ik gemaakt heb.

Shoppen bij Scapino

Recent waren er bij Scapino de WOW dagen en ik liep er eens naar binnen, wie weet kom ik nog iets tegen dacht ik zo. Op zich vond ik de herfst/winter collectie echt super tof, maar ik twijfelde te veel over welk soort laarsje ik zou kopen. Dus ging ik met lege handen naar huis.

En toch, 1 paar bleef in mijn hoofd spoken en dus ging ik weer terug nadat ik een nachtje erover geslapen had. Ik deed ze nog eens aan en bleef twijfelen. Dus ik liep nog eens langs de rekken en ja hoor, daar stond nog een paar dat ik niet gezien had.

These boots are made for me…

Combat boots, boots, enkellaarsjes, laarsjes, fashion, fashionista, beautysome, Scapino, rok, broek, legging

De combat boots zijn van het label BlueBox en zijn gemaakt van kunststof, dus nepleder. Soms koop ik gewoon een paar dat een seizoen meegaat en kijk ik wel of ze nog leven in een volgend jaar.

Ik hou van riempjes, ritsen, studs etc, etc dus niet verwonderlijk dat deze boots ook versierd zijn met wat extra’s.

Een lage hak was voor mij een vereiste, zodat ik er een dag op kan lopen. Ik heb zat andere zwarte laarsjes, maar helaas krijg ik door de hakken wat pijn aan mijn voeten, tja dat heb je met die oude dametjes πŸ˜…

Modeshow | Combat Boots

Combat boots, boots, enkellaarsjes, laarsjes, fashion, fashionista, beautysome, Scapino, rok, broek, legging

De afgelopen tijd heb ik mijn boots bij diverse outfits aangetrokken en wauw, wat is het fijn als een schoen bij diverse kledingstukken past.

1: mijn legergroene paperbag rok, panty en groene sokjes die er uit piepen!

2: mijn Miss Chaos rok, panty en toch een paar sneaker sokjes, want ik had koude voeten.

3: met de Cars broek in de Combat boots, dan poft het iets, maar vond ik juist leuk staan.

4: de oudste broek, maar de fijnste die heb! Stoer opgerold zodat ze boven mijn boot blijven zitten.

5: en natuurlijk met een legging, het staat allemaal perfect.

Druif… πŸ₯΄

En wat denk je?Je ziet het denk ik niet maar deze druif had de boots slechts 3 uurtjes aan en struikelde in de tuin over een kei en hup daar zaten de krassen er al op. Dan baal ik! Kan ik er weer niet van slapen, omdat het nu niet meer mooi is.

Maar ik ben Sonja, de redder in nood en besloot er met een marker stift eea te retoucheren. En om de glans terug te brengen geen schoensmeer, nee een Oriflame wonderpotje! Hahaha ik dacht als het een ruwe huid kan aanpakken, dan ook opgeruwd nepleder. En warempel, de schade werd beperkt, niet weg… maar wel beter te handelen!

Combat boots, boots, enkellaarsjes, laarsjes, fashion, fashionista, beautysome, Scapino, rok, broek, legging

Oh Hello! Ja, ik dacht laat ik 1 van mijn outfits ook maar in zijn totaliteit showen en ik koos voor een rok.

By the way… Mango, welke patroon tekenaar zit er te mutsen?Β 

Recent heb ik weer enkele rokken bij Mango gekocht, allemaal in L, ja ik heb grote billen en die passen niet in M, echter deze rokken waren allemaal te krap! Te krap! Terwijl deze L, echt ruim zit in mijn taille. Soms snap ik merken niet! Sorry dit moest ik even kwijt! Herken je dat?

Combat boots, boots, enkellaarsjes, laarsjes, fashion, fashionista, beautysome, Scapino, rok, broek, legging

Goed, ik heb er 1 gehouden, dus nu moet ik wel nog 2 kilo binnen 14 dagen afvallen, Hahaha!

Binnenkort laat ik jullie weer een eigen gemaakt kledingstuk zien, want ik ben al weer aan het ontwerpen!

Combat boots, boots, enkellaarsjes, laarsjes, fashion, fashionista, beautysome, Scapino, rok, broek, legging

Draag jij ook al Combat Boots? En hoe draag jij ze het liefst?

Deze kocht ik bij Scapino voor 28,95 nadat ik flinke korting had gekregen tijdens de WOW dagen.

Het truitje is van C&A en heeft aan de mouwen een rijgdetail en strikjes! Die heb ik gekregen van een lieve kennis!

Like
  Marije
  15 Nov 2018
  6:28am

  Love combat boots, kan ze helaas nog niet aan na de laatste operatie πŸ™ˆ. Dus de mijne staan stof te happen.

  Bianca
  15 Nov 2018
  1:28pm

  Ik vind ze zo gaaf en stoer! Alleen als ik zoiets draag staat het gelijk zo lomp x

  Evelien
  15 Nov 2018
  2:05pm

  Wat zijn ze leuk! Ik moest wel stiekem lachen om dat struikelen, echt iets voor mij ook. Grappig dat Oriflame wonderpotje helpt voor meer glans, die moet ik onthouden!

  Joyce Elise
  16 Nov 2018
  3:12am

  Zwarte laarsjes doen het onder iedere outfit goed! Ze zijn super leuk! De zwarte Dr Martens staan al maanden op mijn wishlist, alleen die prijs he…🀭😬

  Deb
  19 Nov 2018
  8:07pm

  Mooie laarsjes en vind de combinaties ook erg leuk. Staan super met je Mango rok.
  Ik heb laatst ook zwarte stoere boots gekocht met studs.. weet niet of het echt combat boots zijn.. maar ze zien er wel stoer uit πŸ˜‰ ze hebben ook een lage hak want ik vind het ook belangrijk dat je er een dag op kunt lopen zonder blaren te krijgen πŸ˜‰ Balen he als je iets nieuws hebt en er gelijk een vlek of kras op zit. Ik kan daar ook echt ziek van zijn. Gelukkig heb je het nog goed op kunnen lossen.

Laat een reactie achter!