Utsukusy, Japans, vr, Cream, restore, huid, verbetering, chemo, bestraling, kanker, hulp, beauty, blog, yustsome

Hoe dit flesje mijn huid herstelde

Al een geruime tijd heb ik een crème in gebruik die speciaal is ontwikkeld voor tijdens chemotherapie en bestraling.  Nu heb ik zelf geen van deze behandelingen ondergaan, echter moest mijn huid wel ‘genezen’ van droogte.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Utsukusy Vitality Restore crème” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat schrijft Utsukusy

Deze gezichtscrème is specifiek ontwikkeld voor patiënten die oncologische behandelingen moeten ondergaan zoals chemotherapie en bestraling en voor mensen met een zeer gevoelige of allergische huid. Deze crème is geschikt voor mensen met een parfumallergie, omdat de VR crème zonder parfum is geproduceerd.
Aanbevolen voor, tijdens en na chemotherapie of bestraling.

Tijdens de oncologische behandeling lijdt de huid aan:

 • droogheid
 • schilfering
 • jeuk
 • kloven
 • rode huid

De VR crème heeft een PH6 waarde die hetzelfde is als die van de droge huid.

Utsukusy, Japans, vr, Cream, restore, huid, verbetering, chemo, bestraling, kanker, hulp, beauty, blog, yustsome

VR Cream bevat esfingolipids en fosfolipiden (pure bio-ceramidyl), glicerine, sesam bio en shea boter.
Kalmerende ingrediënten ideaal voor de gevoelige huid.Vrij van parabenen en fenoxyethano, vrij van paraffine en siliconen. Zorgt voor een ​​gladde huid structuur en heeft een diep hydraterend effect. De VR crème bevat geen parfum of kleurstoffen en is zeer geschikt voor allergische personen met een gevoelige huid. Bevat geen alcohol.
Geschikt voor de meest delicate en gevoelige huid. Bijzonder geschikt wanneer je last hebt van een parfum allergie.

Utsukusy, Japans, vr, Cream, restore, huid, verbetering, chemo, bestraling, kanker, hulp, beauty, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”? Ingrediënten” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

SFINGOLIPIDEN: Deze dragen bij ​​aan de natuurlijke lipiden van de huid en heeft hierdoor een verzachtende werking. Herstelt de huidbarrière en voorkomt transdermale waterverlies.
PURE BIO-CERAMIDYL: Ondersteunt en beschermt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Het verbetert de samenhang van de opperhuid waardoor huidschilfers genezen en afnemen. Repareert ruwheid en herstelt de droge en gevoelige huid.
BIO SESAMOLIE: Hoge anti-oxidant en regenererende werking. Zorgt voor een diepe hydratatie. Wordt aanbevolen voor de beschadigde, droge of geïrriteerde huid. Voedende en verzachtende werking. Ideaal voor de droge huid.
SHEA BOTER: Heeft een herstellend vermogen, maar verzacht ook de huid, geeft flexibiliteit en hydrateert. Shea butter is rijk aan vitamine A, D, E en F.

Utsukusy, Japans, vr, Cream, restore, huid, verbetering, chemo, bestraling, kanker, hulp, beauty, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”Hoe te gebruiken…” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

GEBRUIK VAN VR CREAM VOOR DE CHEMOTHERAPIE OF BESTRALING VOOR HET MINIMALISEREN VAN HUIDBESCHADIGING:
Bereidt de huid voor op de behandeling: Biedt Cytoplasmatische voedingsstoffen die nodig zijn voor de natuurlijke reparatie van de huid dankzij zijn zeer voedzame bestanddelen met regenererende en antioxiderede eigenschappen.
GEBRUIK VR CREAM TIJDENS CHEMOTHERAPIE OF BESTRALING:
Herstelt en beschermt: Een combinatie van groeifactoren herstructureert het bindweefsel. Met gebruik van de VR crème neemt het niveau van oxidatieve stress in cellen van de epidermis af en ontvangt de huid een optimale en natuurlijke hydratatie.
GEBRUIK VR CREAM NA CHEMOTHERAPIE OF BESTRALING:
Herstelt en beschermt: De bijwerkingen van oncologische behandelingen van chemotherapie / radiotherapie / bestraling kunnen tot twee maanden na de behandeling doorwerken. De VR crème draagt ​​bij aan het genezingsproces van de huid genezingsproces. Geeft zachtheid, hydratatie en comfort.
DIERPROEFVRIJ, ALLE ONDERZOEKSRESULTATEN ZIJN VERKREGEN DOOR DERMATOLOGISCHE TESTS ONDER VRIJWILLIGE PATIËNTEN.

[tx_heading style=”default” heading_text=”?? MIJN ERVARING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik had best wel wat vraagtekens bij de crème, omdat ik dus niet wist of ik wel voldeed aan de voorwaardes van deze crème, tenslotte ben ik niet ziek. En toch had ik hoop, goede hoop op ‘genezing’ van mijn droge huid. Toen ik begon was mijn huid dof, futloos en vooral droog.

Utsukusy, Japans, vr, Cream, restore, huid, verbetering, chemo, bestraling, kanker, hulp, beauty, blog, yustsome

Je lijkt zo ook 10 jaar ouder en kijkend in de spiegel ben je niet tevreden over je eigen ik. Mijn make-up zag er ook niet mooi meer uit. Door de droogte durfde ik bijna geen foundation meer te dragen, omdat het er echt uitzag als een masker.

Het flesje heeft in inhoud van 50 ml en ik gebruik het nu al meer dan 2 maanden en het is zo zuinig dat er amper te zien is dat er iets uit is,… ik denk 1 cm.?

Utsukusy, Japans, vr, Cream, restore, huid, verbetering, chemo, bestraling, kanker, hulp, beauty, blog, yustsome

Dat komt ook omdat het zo ontzettend fijn doseert. Ik had in het begin, droogte, echt wel twee pompjes nodig om mijn huid te hydrateren. Daarna werd het beter en kon ik met 1 pompje mijn gezicht totaal behandelen.

Ik bemerkte dat  in huid erop ging reageren. Het werd eerst echt dramatisch… ik leek wel een puber!

Utsukusy, Japans, vr, Cream, restore, huid, verbetering, chemo, bestraling, kanker, hulp, beauty, blog, yustsome

Grote poriën, puistjes, veel onrust dus. Je kunt dan meteen roepen dat het niet werkt, maar ik ging door… en daar ben ik heel blij mee.

Wat er gebeurde? Mijn huid ging glanzen, werd gekleurder (blos) en de schilfertjes verdwenen!

Af en toe heb ik nog wel velletjes, maar dat is mijn eigen schuld, dan ben ik in slaap gevallen op bed (wachtend op de puber tot hij klaar is met douchen) zonder mijn huid te reinigen.

Als je mijn recente foto’s op Instagram bekijkt…MET MAKE-UP, ZONDER MASKER EFFECT! Wauw! Ik ben zo tevreden!

Echter… ik heb ondertussen nog een ander mooi product gekocht bij Utsukusy, die ga ik ook voor jullie testen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”? TE KOOP BIJ:” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

UTSUKUSY SCHOONHEID —> SHOP DIRECT

Inhoud: 50ml | 42,00

Heb jij ook een probleemhuid? Of heb je vragen? Stel ze hier en ik zorg dat je een antwoord krijgt voor jouw passend Utsukusy product! 

Like
  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oh wauw, wat een verschil! Het viel mij idd al op dat je (huid) zo straalde op foto’s! Ik herken het heel erg van foundation op een droge huid! Daarom draag ik het bijna nooit?Deze gaat op mijn wishlist!??

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Ja een aanrader! ❤️

  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat fijn dat dit er is en dat het werkt!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Fijn, soms moet je inderdaad even doorzetten met een product.

  Ellen Stevens
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat fijn dat je huid er zo van is opgeknapt!! Nu heb je een echt Utsukusy huidje, die herken je uit duizenden (sprak zij verliefd ;-))

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Ik had dit nooit verwacht! ❤️

  Yustsome
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Test

  Yolora | Sieraden met Swarovski kristallen + winnen!
  27 Apr 2021
  7:56am

  […] Heel mooi. Ik kies zilver boven goud. Het heeft iets stoers! Sonja onlangs geplaatst…Hoe dit flesje mijn huid herstelde | Utsukusy Schoonheid […]

Laat een reactie achter!