Hoesjesdirect.nl | Review Selfie stick

Hallo lezeressen van YuStSoMe,

Vandaag heb ik toch iets leuks om mede te delen!
Ja als je de kop leest, weet je waar ik naar toe ga.

Echter eerst stel ik jullie het bedrijf netjes voor. Deze keer wil ik jullie laten kennismaken met HoesjesDirect.nl

Intro-hoesjesdeirect-yustsome-winactie

Telefoonhoesjes

Als je op zoek bent naar telefoonhoesjes of tablethoezen voor een Apple of Samsung smartphone of tablet, dan kan je bij HoesjesDirect.nl zeker slagen. Een hoesje voor je telefoon of een tablethoes is tegenwoordig echt een must, zeker omdat we te maken hebben met kwetsbare elektronica. Gelukkig is er tegenwoordig een ruime keuze in diverse iPhone 6 hoesjes en Samsung Galaxy S7 hoesjes. Had je vroeger alleen de keuze uit een saai zwart hoesje, tegenwoordig kun je ze krijgen in allerlei kleuren en uitvoeringen. Hoesjesdirect.nl lever zowel goedkope hoesjes als ook van A-merken uit de hele wereld.

iPad & Tablethoesjes

In elk huishouden is er tegenwoordig wel een tablet te vinden. En soms, zoals dat ook bij ons het geval is, hebben we allemaal onze eigen tablet. Het is bijna niet meer weg te denken in onze dagelijkse bezigheden, helpt het je kind bij het huiswerk, moeder bij een nieuw te proberen recept, vader struint internet af op zoek naar die te gekke auto.

Onderweg is een tablet reuze handig om mee te navigeren of voor de kinderen op de achterbank en er een spelletje spelend de vraag niet meer stellen ‘is het nog ver’? Helaas gebeuren er nog wel eens ongelukjes en dan is een goede bescherming in de vorm van een tablethoes ideaal natuurlijk. Ook hier heeft HoesjesDirect.nl een ruim aanbod in, kleuren, maten en uitvoeringen.

hoesjesdeirect-yustsome-winactie-accessoires

Accessoires

Naast de hoesjes levert Hoesjesdirect.nl ook nog hele leuke accessoires. En daar ging ik natuurlijk even rondneuzen. Ik ben erg verzot op deze rubriek, want niet alleen vind je er screenprotecors voor je smartphone, er is ook keuze in kabeltjes (mijn man spitst zijn oren bij dit woord) en waar ik heel benieuwd naar ben Selfie-Sticks!


Wireless Mobile Phone Monopod

Model: Z07-5

Ik ontving recent deze te gekke gadget in mijn brievenbus en ik kon natuurlijk niet wachten om dit product te gebruiken!
Mijn schouder gaat steeds meer klachten geven tijdens fotografie en ik baalde van de tig mislukte foto’s van een look. Want mijn arm begint dan heel erg te trillen en kan ik niet scherp stellen.
Mijn oog viel op de mooie blauwe uitvoering, die ook nog eens in het bezit is van een bluetooth functie.

Selfie-stick-yustsome-review-1 

Het werd fijn door de brievenbus geleverd, ik hoefde er niet thuis voor te blijven.
Ik maakte de doos open en bekeek de op de achterzijde aanwezige beknopte beschrijving.

Selfie-stick-yustsome-review-2

Kijk dat ziet er bekend uit, een statief heeft ook vaak een schroefknop en ik ben meteen aan het denken of ik mijn camera er ook op kan aansluiten, tenslotte is dat een wifi/android toestel. De schroefdraad past, echter ik moet een kijken qua gewicht, want er word maximaal 500 gram geadviseerd.

Een oplaadkabel, natuurlijk Sonja, er zit bluetooth op dus zal het ook stroom vragen om signaal te maken!

En dan een hulpstuk wat op de schroefdraad komt en hierin schuif je jouw mobiel. Zelfs mijn Acer Jade past er in! Yeah!

Selfie-stick-yustsome-review-3Selfie-stick-yustsome-review-4Selfie-stick-yustsome-review-5

 

Het gebruik

Ik moest wel even nog geduld opbrengen, want voordat ik apparaten in gebruik neem, laad ik ALTIJD eerst de batterij volledig op! Dan gebruik ik het product en zorg ik dat de batterij helemaal leeg is. Dan weer opladen en gewoon gebruiken (dit zorgt voor een langere levensduur van je batterij).

In de beschrijving staat op een gegeven moment bij een illustratie 4th step: Enter Mobile Phone Camera application en ik moest even achter mijn oren krabben, had ik nog software nodig? Gelukkig staat op de website van HoesjesDirect.nl een fijne beschrijving en daar kon ik wat mee!

Hoe werkt het?
De Selfie Stick is voorzien van Bluetooth en een foto drukknopje. Stel uw smartphone ook in op Bluetooth en maak verbinding met de Selfie Stick. Nu hoeft u alleen de camerafunctie op uw smartphone aan te zetten, een leuke positie te vinden, op de fotoknop te drukken en een herinnering is gemaakt. Aan de onderkant van de siliconen houder vindt u een microUSB aansluiting om de Selfie Stick op te laden. Ook vindt u hier een aan/uit knopje voor Bluetooth.

En nu kon ik aan de slag!

Het was even wennen, dat wel. Het scherpstellen op mijn mobiel vond ik wat tegenvallen (ligt aan telefoon). Hoe verder af ik ging, hoe slechter de kwaliteit. Okay dat merk je normaliter niet met je selfies, want zo’n lange armen heb je niet. 🙂
Ik kon ook normaal foto’s maken, dat is handig als je over een publiek een foto wilt maken! Of in de dierentuin dat vervelende gaas er niet op wilt hebben, wel op eigen gevaar natuurlijk. Want tja een beetje over een hek hengelen kan best wel risicovol zijn.

Direct op mijn instagram ging niet, want als ik op mijn knopje drukte, ging het geluid harder… ik heb wel wat afgelachen hoor. En het testen was gelukkig op de dag dat ik mij verveelde (zo’n mwah dagje, je kent dat wel).

Zoals jullie al zagen heb ik een hilarisch filmpje gepost op mijn instagram en vandaag laat ik nog wat foto’s zien die ik afgelopen week geschoten heb met behulp van de stick!

Selfie-stick-yustsome-review-8Selfie-stick-yustsome-review-9

Ik ben heel blij met de Selfie Stick en ga er zeer zeker veelvuldig gebruik van maken. Mijn fototoestel weegt trouwens 375 gram en dus kan ik die ook erop monteren! Yoehee! Ik heb hier echt een win-win-situatie!

Selfie-stick-yustsome-review-10

Deze echt zeer makkelijk te bedienen Selfie Stick vind je onder de rubriek Accessoires op de website van Hoesjesdirect.nl

De prijs voor dit product is 14,95 en boven de 20,- zijn de verzendkosten zelfs gratis!
Voor 19:00 uur besteld is het de volgende dag al in huis!

Tromgeroffel… nu komt het, hier zat je al op te wachten!

 

Bedankt voor het lezen en je weet het, hoesje nodig?
www.HoesjesDirect.nl

 

Like
  Babs
  25 Mar 2016
  9:24am

  Daar hoef ik niet lang over na te denken… ik zag op de voorpagina al hoesjes met een uil!

   YuStSoMe
   25 Mar 2016
   6:51pm

   Ja die is ook erg schattig!

  Femke
  25 Mar 2016
  1:45pm

  Oh gaaf!! Ik zoek al een tijdje naar een selfiestick. Want lijkt me namelijk erg leuk om ook eens mezelf inclusief omgeving erop te kunnen zetten 🙂 Duimen maar 😀

   YuStSoMe
   25 Mar 2016
   6:53pm

   Ja zeker leuk! Mijn puber wilt niet meer met moeders op de foto! Maar ik doe dat wel stiekem 😉

  jeapiebel
  25 Mar 2016
  3:01pm

  Leuke kennismaking met HoesjesDirect.nl . Dat het scherpstellen van je mobiel wat tegenvalt is ook vervelend. Een Selfie Stick dat lijkt mij ook super handig. Veel accessoires heeft de webshop zeker te bieden. Ik doe mee en selfie stick dat lijkt me wel wat om te hebben.

   YuStSoMe
   25 Mar 2016
   6:52pm

   Ja echt heel fijn, ook voor outfit foto’s eindelijk een keer helemaal erop staan!

   YuStSoMe
   28 Mar 2016
   9:10am

   Jij ook veel succes!

  Wendy
  25 Mar 2016
  7:47pm

  Ik heb een eeuwen oude nokia lumia met een hoesje. Mooi roze..maar zo gemaakt dat ik nauwelijks bij de knopjes aan de zijkant kan. Oh…of een nieuwe iPad hoes!

   YuStSoMe
   28 Mar 2016
   9:09am

   Succes! Ja er is zoveel keuze!

  Linda Smeets
  26 Mar 2016
  3:58am

  Leuk artikel! ?
  Mijn keuze is gevallen op een de Valenta Arezzo Holster Case Black 4XL voor mijn telefoon. Mooi en degelijk!

   YuStSoMe
   28 Mar 2016
   9:08am

   Succes! Leuk dat er wat tussen zit!

  Amy
  26 Mar 2016
  7:22pm

  Ik zou een leuk hoesje voor mijn nieuwe telefoon kiezen 🙂

  Nadia
  27 Mar 2016
  3:46pm

  Voor mij graag een Selfie Stick. ?

  Pippi
  27 Mar 2016
  7:42pm

  Ik heb al een selfiestick en daar heb ik hele rare, vreselijk mislukte foto’s mee gemaakt. Nou ja, ik haat selfies, dus ik maak ze echt bijna nooit.
  Die hoesjes….. Ik heb een Huawei 8 en daar kan ik geen betaalbare hoesjes voor vinden. Straks even op de door jou aangeraden site kijken.

  Sabrina
  27 Mar 2016
  8:05pm

  Jaa ik wil graag een hoesje zodat mn mobiel makkelijk kan staan. Ik doe mee!

  Lieke
  1 Apr 2016
  7:28pm

  Nou hihi dan waag ik toch maar een kansje,
  Mijn mooie ipad heeft een hoes nodig zodat ik hem niet weer weg kan brengen voor een nieuwe glasplaat…

  Dus; een nieuwe ipad air hoes, en dan denkkk ik de roze mobigear Reptile Folio Dark Pink. Lekker vrolijk!

  Anna
  8 Apr 2016
  4:54pm

  Ik doe nog snel even mee! Ik denk dat ik voor zo”n powerbank ga! Die lijken me heel handig!

Laat een reactie achter!