Hoest, hoestdrank, makers, griep, keel, pijn, verkouden, pastilles, elixer, review, beautysome, yustsome, 7

Hoesten en snotteren, het is de tijd van het jaar

Natuurlijke ‘hoestdrankjes’

Zonder chemische toevoegingen, met de smaak van vroeger!

Dit keelelixer met honing is het product waar het allemaal mee is begonnen bij de Hoestdrankmakers. Het unieke van dit keelelixer is dat er echte honing in zit, wat met een grote hoeveelheid is toegevoegd. Dat versterkt de natuurlijke verlichtende werking en zorgt voor een weldadig gevoel in keel en luchtwegen en stopt het hoesten. Dit keelelixer met honing is bovendien winnaar in diverse smaaktests!

Wat zeggen de hoestdrankmakers van hun product?

De huidige farmaceuten verkopen ons jaarlijks miljoenen flessen hoestdrank: maar zijn de bekende hoestdranken van de grote merken goed van smaak? En werken ze eigenlijk wel optimaal? Wij vinden van niet! En daarin staan wij niet alleen!

Eerdere smaakpanels kozen unaniem voor “de kenmerkende smaak van vroeger” van ons Honing & Tijm Elixer. En wist je bijvoorbeeld dat er twee wetenschappelijke studies zijn die vermelden dat “honing helpt bij hoesten”? Juist daarom is ons keelelixer gebaseerd op honing en zoethoutwortel en laten we chemische toevoegingen graag achterwege!

hoestdrank

Bron: Hoestdrankmakers.nl

Honing & Tijm keelelixer | 6,45

Natuurlijke keelelixer, ik zeg eigenlijk zelf liever gewoon hoestdrank,  met honing en tijm, is vervaardigd zonder chemische toevoegingen.  Deze hoestdrank is gemaakt door Nederlandse apothekers die de bewezen effectiviteit van honing hebben gebruikt om onze ongemakken tijdens een verkoudheid te verlichten.

En wat doet Tijm dan?

Tijm is door de GRIEKEN & ROMEINEN gebruikt als geneeskrachtig kruid tegen longziekten, reumatiek, verlamming, maagkramp, gezwellen, hoofdpijn, koliek en zenuwzwakten.

Naast deze opsomming, heeft Tijm ook nog een gunstig effect op de hersenen. Het verdrijft de melancholie uit het bloed en werkt dus ook tegen depressiviteit.

Hoesten, Hoest, hoestdrank, makers, griep, keel, pijn, verkouden, pastilles, elixer, review, beautysome, yustsome, 1

Hoes’t nou?

Yuri en ik kregen afgelopen week het even te pakken, licht griepje met veel hoesten! Vooral in de nacht is het niet fijn om te hoestbuien te hebben. Je maakt je partner wakker en ook zelf kom je niet toe aan voldoende rust.
Wij gebruikten de hoestdrank en ik moet zeggen dat het hoesten met deze elixer veel sneller weg was dan de reguliere, vaak ook dure, merken. Ik was al overtuigd van het goede drankje tijdens het persevent, maar nu waren wij ook nog eens sneller ‘genezen’.
Naast het hoestdrankje, wat eigenlijk veel te lekker is, gebruikten wij ook hoestpastilles.

Hoest, hoestdrank, makers, griep, keel, pijn, verkouden, pastilles, elixer, review, beautysome, yustsome, 2

Ingredienten
Acacia Honing (42 gram/100ml), Water, Saccharose, Vloeibaar tijmextract (vergelijkbaar met 300mg/ 100ml gedroogd tijmkruid), Zoethoutwortelextract, Salmiak, Ammoniakale anijsspiritus, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat

Hoestpastilles | 4,75

Soms is het handiger om hoestpastilles te gebruiken, dan een hoestdrank. Bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent of even geen drankje in huis hebt! Gebruik in dat geval deze tijm hoestpastilles. Handig en schoon verpakt in een doordrukstrip. Een verpakking bevat 20 pastilles. En ze zijn niet al te groot, sabbelen lekker weg en de smaak is ook al weer zo lekker dat je er bijna van wilt gaan snoepen. Echter dat zou ik je afraden, omdat je dan denk ik een buikloop gaat krijgen! Het hoesten is op dat moment al meer dan ellende genoeg, niet dan?

Hoest, hoestdrank, makers, griep, keel, pijn, verkouden, pastilles, elixer, review, beautysome, yustsome, 3

Het was mij niet eerder opgevallen, maar nu met posten zie ik het Braille terug op het doosje. Wat goed dat daar ook aan gedacht is.

De hoestpastilles zijn echt verzachtend, je merkt eigenlijk al direct verschil.

Hoest, hoestdrank, makers, griep, keel, pijn, verkouden, pastilles, elixer, review, beautysome, yustsome, 4

Hoesten, Hoest, hoestdrank, makers, griep, keel, pijn, verkouden, pastilles, elixer, review, beautysome, yustsome, 5

Ingredienten
Suiker, glucosestroop, vloeibaar tijmextract (overeenkomend met 560 mg gedroogd tijmkruid), citroenzuur en vitamine C

Geen honing liefhebber? Weet je niet zo goed welke elixer nou het beste bij jou past? Probeer dan eens de mini’s uit. Voor rond de 9,00 kun je deze aanschaffen.

Hoest, hoestdrank, makers, griep, keel, pijn, verkouden, pastilles, elixer, review, beautysome, yustsome, 1

Waar zijn deze producten te koop?

Via de eigen WEBSITE

En via diverse online drogisten!

 

BETERSCHAP!

Like
  Jessica J.
  10 Oct 2018
  7:47am

  Ik vind vooral de pastilles top klinken voor onderweg. En fijn dat ze een setje met mini’s aanbieden. Ik heb pas de Eucalyforce-keelspray van Physalis gekocht, die verzacht ook goed.

  Bianca
  10 Oct 2018
  9:29am

  Hier mag de griep en het hoesten nog wel even weg blijven, maar ik ga zeker even kijken naar een hoestdrank van dit merk (kan het maar beter vast in huis hebben…) x

  Joyce Elise
  10 Oct 2018
  1:41pm

  Klinkt onwijs goed! Zeker de pastilles voor onderweg en de kleine verpakkingen om te proberen. Tis weer echt de tijd voor die vieze griepjes en virusjes, je ontkomt er bijna niet aan! Fijn dat het sneller weg was met deze elixer!

  Annette
  11 Oct 2018
  1:19pm

  Ik kan me niet heugen dat ik voor het laatst hoestdrank heb genomen -gelukkig- hoestpastilles heb ik wel altijd in huis voor het geval dat (neem ik meestal bij de DM mee haha)

  bychristiana
  14 Oct 2018
  11:12am

  Hoes’t nou? Daar moest ik wel echt om lachen haha;-) Hoestdrank is typisch zoiets waar je nooit bij stilstaat, totdat je het nodig hebt, want inderdaad; een goede hoestdrank kan super verzachtend voor de keel werken. Begin dit jaar was ik super ziek, ik lag nachten achtereenvolgens te hoesten zodat ik uiteindelijk wat zwaarders kreeg van de dokter, maar hoestdrank bleef ik toch gebruiken vanwege die verzachtende werking.

Laat een reactie achter!