Hoge Laarzen, sacha, boots, dikke, zool, lang, chuncky, trendy, faschion, zwart, mode, yustsome, sonja, 9a

Hoge laarzen zijn weer terug | Sacha

Een tijdje zijn ze uit het mode beeld vervaagd, verdwenen niet, want her en der zag je nog wel de overknee laarzen, echter de heerlijke over de kuit gedragen hoge laarzen zijn weer terug! En ik heb zelf een paar hoge laarzen aangeschaft met een heerlijke stoere zool bij Sacha Shoes.

Trend: de Chunky boots

Hoge laarzen in een modern jasje

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld… de hoge Laarzen, nu het weer wat kouder wordt is het ook een heel aangenaam schoeisel om te dragen. Lekkere warme benen, want je kunt je laarzen perfect combineren met een warme maillot of waarom ook niet, de legging!

Hoge Laarzen, sacha, boots, dikke, zool, lang, chuncky, trendy, faschion, zwart, mode, yustsome, sonja, 9a

Deze Chunky boots kregen de naam door de dikke stoere zool. Het loopt heerlijk, alsof je op een plateau loopt zonder er vanaf te vallen! Je bent gelijk een stukje langer, maar zonder de pijnlijke voeten van een hak. Ik kan op deze zool uren lopen, zonder dat mijn 50 plus benen moe worden en mijn voeten gaan branden!

Leer of Vegan?

Ik kies zelf altijd voor leer, dat heeft met mijn voeten te maken… bij laarzen is dat voor mij een keuze die voorop staat. Leer beweegt wat meer mee en voor mijn zweetvoeten (ja, die heb ik in hoge laarzen sneller) is het ook prettiger dan synthetische schoenen.
Natuurlijk kocht ik liever Vegan schoeisel, maar ja, als daar een oplossing komt voor geurloze, dan ben ik om!

Hoge Laarzen, sacha, boots, dikke, zool, lang, chuncky, trendy, faschion, zwart, mode, yustsome, sonja, 9a

Voor nu is de keuze dus leer, het vormt zich mooi naar je voet. Leer heeft als voordeel dat het naarmate je hoge laarzen ouder worden, ze eigenlijk er ook geleefder en dus mooier uit komen te zien. Natuurlijk moet je leer goed verzorgen en dus liet ik ze bij het afrekenen gelijk behandelen in zo’n apparaat waardoor je laarzen voor 3 maanden verzorgd zijn. Mooi, dan kunnen ze de winter goed doorkomen.

Sacha shoes

In mijn schoenen collectie staan al meerdere exemplaren van Sacha Shoes. Ik ben zelf erg tevreden over de service, maar ook over de pasvorm. Eigenlijk slaag ik daar, met mijn hoge wreef, altijd. Of het nu een paar hoge laarzen zijn of een paar sneakers, het zit meteen goed.

De maat is ook perfect, ik zit er goed in, daar waar ik bij andere merken nog wel eens moet switchen tussen 39 en 40 heb ik bij de pasvorm van Sacha altijd een 39. Dat is ideaal, want zo kan ik daar ook online altijd mijn schoenen bestellen.

Hoge Laarzen, sacha, boots, dikke, zool, lang, chuncky, trendy, faschion, zwart, mode, yustsome, sonja, 9a

Laarzen combineren

Ideaal zijn hoge laarzen als je een rok of jurk draagt. Vooral nu de winter in zicht is, hou je in ieder geval een deel van je benen lekker warm. Je kunt er voor kiezen om je flared jeans over de laarzen te dragen, maar een skinny is natuurlijk de perfecte jeans om erin te dragen. Net zoals alle andere strakke broeken natuurlijk.
Ik draag ze in deze look met een wat korter rokje, de benen mogen tenslotte gezien worden en een kanten panty. En voor de kou een heerlijk lang vest dat ik al eens eerder in een artikel heb laten zien van het merk Norah!

Hoge Laarzen, sacha, boots, dikke, zool, lang, chuncky, trendy, faschion, zwart, mode, yustsome, sonja, 9a

Hoge Laarzen, sacha, boots, dikke, zool, lang, chuncky, trendy, faschion, zwart, mode, yustsome, sonja, 9a


PS mijn camera heeft wat kuren en ik krijg de foto’s niet al te scherp meer… tijd voor een nieuwe?
Like
1

Laat een reactie achter!