Honing, al eeuwen een waardevolle schat van moeder natuur

Producten op basis van honing voor een fluweelzachte huid

Honing is één van de waardevolle schatten van Moeder Natuur. Het verzacht, herstelt, voedt en kalmeert de huid. Het heeft tevens positieve effecten bij wondheling en antibacteriële eigenschappen. In de onderstaande producten speelt honing een prominente rol in de vorm van verzachtend, huidherstellend ingrediënt en als zachte, zoete geurbeleving.

Grahams Natural Soap met Manuka Honing

Grahams Natural Soap is samengesteld uit een mix van natuurlijke oliën en Manuka honing. Hierdoor is de Grahams Natural Soap verzachtend en hydraterend tegelijk (in tegenstelling tot gewone zeep, die de huid juist uitdroogt). De zeep is zeer mild waardoor die ook geschikt is voor de droge en/of gevoelige huid. De zeep bevat geen geur- en kleurstoffen.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]De zeep ruikt heerlijk! IK merk de laatste tijd dat ik een blok zeep steeds meer ga waarderen! Het ‘in je handen’ hebben geeft toch een oud en vertrouwd gevoel. De zeep laat zich makkelijk verdelen. Je kunt er ook voor kiezen om dit op een washandje te doen, mocht het hele gezin zich er mee willen wassen (wel zo prettig). Mijn huid voelt daarna ge-pamperd aan. Ook ideaal als je geen scheerzeep wilt gebruiken, de zeep is er erg geschikt voor.[/ezcol_1half_end]

 

Verkoopprijs: € 8,49/100g.


Grahams Body Wash met Manuka Honing

Grahams Body Wash helpt het vochtgehalte in de huid te herstellen. De douchegel, met onder andere Manuka honing, zoete sinaasappelolie en lavendelolie kan dagelijks gebruikt worden onder de douche bij een gevoelige en geïrriteerde huid en jeuk. Grahams Body Wash is geschikt voor ieder huidtype. Omdat het niet irriteert is het ideaal om ondanks de huidklachten toch te kunnen wassen.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ook deze body wash is een heel rijk en fijn doucheproduct. Het voelt vol aan, romig en dat merk je ook als je het op de huid aanbrengt. Op een droge huid voelt het aan als een crème. Ik moet zeggen dat ik de producten van Graham’s ontzettend ben gaan waarderen.

Verkoopprijs: € 17,99/250ml.


Honing wetenswaardigheden

Wist je dat?

 • Honing, het heerlijke voortbrengsel van bijen, staat al eeuwen bekend als een mineralenshot voor je organen (inclusief huid en haar), maar ook als werkzaam antibioticum.
 • Uit recente laboratoriumtesten blijkt hoe goed honing in staat is om bacteriën uit de weg te ruimen, inclusief de Stahpylococcus, en bacterievorming op de huid te verminderen.
 • Neem twee theelepels kaneelpoeder en een lepel honing in een glas lauwwarm water en drink het. Dit zorgt ervoor dat je urinewegen geschoond worden en blaasinfecties verminderd.
 • Mensen uit Zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water gemengd zijn, dus blijft hun adem de hele dag door fris.

De Grahams producten zijn verkrijgbaar via o.a. Holland & Barrett, DA, DIO, G&W Gezondheidswinkels en Bol.com.

Voor meer informatie is er de website met tevens webshop: www.grahams.nl

Weetjes zijn afkomstig van deze link. De producten zijn mij toegezonden ter review. Ik dank Lonneke Rempt voor de inspiratie, door haar prachtige fotografie werd ik geïnspireerd om deze producten in dezelfde stijl te fotograferen.
Like
  Marije
  19 May 2017
  3:36am

  Die body wash klinkt als too die for.

   YuStSoMe
   19 May 2017
   7:01pm

   Huuuh hoo… hihihi het is super lekker!

  jeapiebel
  19 May 2017
  6:24am

  Puur honing gebruik ik zelf ook veel op mijn huid als scrub en ook als haarmasker. Ik hou van hand zeep, zo te lezen is dit ook iets voor mijn droge huid.

   YuStSoMe
   19 May 2017
   7:01pm

   Dat weet ik wel zeker!

  zazazoobeauty
  19 May 2017
  10:14am

  Leuke producten!

   YuStSoMe
   19 May 2017
   7:00pm

   Jaaaaah en het ruikt zooooooo lekker!

Laat een reactie achter!