Huawei P20 pro | Gesprek | Gaia Zoo

Whooo,… ik heb het zo druk gehad (in mijn hoofd) dat ik nu al niet meer weet wat ik maandag deed.

Sorry, het was ook best pittig. De stress van afgelopen dagen heeft er zo ingehakt, dat ik elke dag zo moe was, en dus op tijd in bed lag… kapot!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MAANDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Afegelopen maandag deed ik weer mee met een groepsles bij de sportschool. En weer was ik na afloop Total loss! Tjee, Bob maakt ons luie zweet wel wakker! Het gutste over mijn rug!

Ik liet na afloop de foto’s van mijn shoot zien en ze vinden ze heel mooi, maar ook hier werd gezegd dat de poses niet mij zijn. Helaas heb ik nog geen reactie van Picture People Nijmegen terug… jammer.

Na het sporten ging ik even snel naar de Boerenbont, want ik wilde nog extra plantjes voor in mijn Aquarium en ik vond er nog leuke zeesterren (nep).

Rond elf uur kwam ik thuis en begon maar meteen aan de strijkwas! Ik gooi alles op bed en ga stapeltjes maken… herkenbaar?

Updating, strijkwas, bloggerslife, Gaia, zoo, Huawei, p20, pro, Belsimpel, simyo

Echter deceurbel ging en mijn nieuwe Huawei P20 Pro kwam binnen en ik was gelijk afgeleid! Hahaha ik begon meteen met testen!

Hierover binnenkort meer… maar ik moet al een foto delen hoor!

Huawei, p20, pro, foto, buiten, bloem, vlieg

Wat een kwaliteit aan foto’s… ik ben nu al fan!

[tx_heading style=”default” heading_text=”DINSDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Kan iemand mij vertellen wat ik dinsdag deed? Serieus, ik weet het dus echt niet meer! Wat erg he? Op mijn Instagram zie ik dat ik bij Albert Heijn waarschijnlijk was en koffie gekocht heb!

Oh, ik weet het al weer… iemand geholpen met haar website! Daar gaat ook veel tijd inzitten.

[tx_heading style=”default” heading_text=”WOENSDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vandaag geen training, omdat er twee zaken op de agenda staan. Om 10.00 uur een afspraak met twee studentes van de Universiteit Leiden. Ze doen onderzoek naar mensen met ervaringen bij hulpverlening als ggz na seksueel geweld. Het was een pittige ochtend, want ik deed wederom mijn hele verhaal. Gelukkig kan ik dat zonder te veel emoties, daar ik inmiddels gewend ben om het te vertellen. Natuurlijk blijft het pijn doen, maar ik ben ook trots op het feit dat ik nu zo sterk ben dat het geen overhand meer neemt.

Mijn verhaal deed toch nog wat bij de dames, omdat ik alles tot in de puntjes kon uitleggen. Heel gedetailleerd, wat vroeger mijn struikelblok was, werd nu mijn ROM data opslag.

Natuurlijk had ik voor de dames wat lekkers gemaakt, tenslotte hadden ze een hele reis moeten maken.

We liepen uit, ruim een uur… en nadat ze waren vertrokken, stond de makelaar aan de deur voor een taxatie.

In de middag ben ik nog naar mijn moeder gegaan, ik moest toch even mijn hartje luchten na dat heftige gesprek.

[tx_heading style=”default” heading_text=”DONDERDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Omdat ik woensdag niet getrained had, moest ik van mijzelf op donderdag trainen. Ik deed mijn benen en ik was na afloop ook echt kapot.

Ik poetste daarna mijn huis nog en deed wat boodschappen. Verder geen dag waar ik veel in beleefd heb. Dat geeft ook niet, soms heb je ook rustige dagen erbij.

Ik maakte wel wat lekkers die dag… rijk gevulde omelet!

Gevulde, omelet, ei, gehakt, nasi, kruiden

[tx_heading style=”default” heading_text=”VRIJDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ook vandaag een training, samen met Miss E! De dame waar ik zoveel lol mee heb in de sportschool. We staan soms gewoon lekker te dansen op een heerlijk nummer als we net klaar zijn met een setje!

Na afloop rij ik even naar de Aldi, voor snoeptomaatjes en kauwgom!

In de middag heb ik een leuke bijeenkomst bij Schoonheidsindtituut Aerde! Daar kreeg ik uitleg over het een en ander en ik wil jullie nog niet alles verklappen, maar ik ga daar een behandeling doen! Ik heb deze week een intake!

Ik mocht nu die behandeling van dichtbij meemaken (het werd live uitgevoerd, gedemonstreerd) en ik ben zo enthousiast dat ik nu zelf ook wil.

Na afloop kregen wij een goodybag mee.

Schoonheid, instituut, aerde, mortel, Gemert, goodybag, padcaud, body, balance, vet, bevriezen

Binnenkort meer…

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZATERDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vandaag heb ik om 9 uur afgesproken met Vera op station Helmond. Ik ken Vera vanuit de nagellak club… Polished Beauties. En ze had zelf ook nog een beautyblog. Nu is ze meer van het kleuren en te vinden onder Vera kleurt (mits ze tijd heeft).

Met Vera ga ik een keer per jaar naar een dierentuin! Vinden we beide erg leuk en genieten van het moois wat een park te bieden heeft.

Deze keer was Gaia Zoo in Kerkrade aan de beurt, daar was ik zelf denk ik ook al geen 12 jaar meer geweest en voor Vera was het de eerste keer.

Kijk je mee in mijn foto-logboek!

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd

Wij hadden soms echt geluk! Dat de meute mensen weggingen en wij de leukste dingen zagen, omdat de rust wederkeerde. Ja, ik kan heel rustig zijn… en dat dieren dan prachtige poses aannemen! Oh dan is fotograferen echt een feestje! En kijk die twee schatjes van stokstaartjes… ❤️

Het park is echt een aanrader! Kom niet op te warme dagen, dan zijn de dieren loom en minder actief. Momenteel zijn ze hard aan het werk om een nieuw deel te openen. Maar daar hadden we weinig last van. Het park is ook geschikt voor minder validen!

Voor meer informatie: [otw_shortcode_button href=”https://www.gaiazoo.nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-green” target=”_blank”]Gaia Zoo[/otw_shortcode_button]

We waren op tijd thuis en ik moet zeggen dat dat stuk autorijden mij behoorlijk heeft afgemat. Ik durf niet zo goed auto te rijden, vooral onbekende stukken zijn een hel, echter dat schakel ik uit… het gevolg? Ik stort dan bij thuiskomst in. Ik lag met kleding en al op bed, om half 9, dacht even liggen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZONDAG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vandaag heb ik weer eerst gesport, ik voelde mij niet happy en had wat ENDORFINE nodig. Ik trainde mijn billen en deed cardio.

Thuis heb ik mijn man een cadeau gegeven… hij is niet mijn vader, maar wel de vader van mijn kind en daar bedank ik hem voor. Ik kocht een onkruid verbrander (zo heb ik zelf ook een mooie tuin 😉).

Daarna maakte ik het Aquarium half leeg, omdat deze op mijn opgeknapt kastje moest komen te staan. Ook haalde ik het hout eruit, dat gaf zo af, dat het water er troebel door bleef. Ze zouden dit eigenlijk niet mogen verkopen. Wat een pokkezooi.

In de middag reed ik met Paul naar Intratuin en daar kochten we nieuwe items voor in de bak. Nog een paar dagen en dan mogen er visjes in.

Gaia, zoo, Kerkrade, dierentuin, mooi, weer, prachtig, goedgekeurd, Huawei, p20, pro, review

 

Like
  Wendy
  18 Jun 2018
  4:40am

  Leuke maar drukke week.
  Klopt gaia zoo is echt leuk, voor kids maar ook voor iedereen. Je hebt de dieren leuk op de foto gezet. Ben benieuwd naar je ervaring bij de beauty salon.

  Nancy Baten
  18 Jun 2018
  6:29am

  Wat een rustgevend iets, zo n aquarium! Gaia zoo, dat lijkt me echt een dierentuin waar wij van houden. We hebben er weleens online naar gekeken en zouden er naar toe gaan als we een x een weekendje naar het zuiden zouden gaan. Ik ben dol op dit soort dierentuinen! Goed van je om je verhaal aan die studentes te vertellen, knap hoor!

  chucky1012
  18 Jun 2018
  6:59am

  Heftige week voor jou zo een gesprek over vroeger wat je allemaal had meegemaakt.
  Maar goed dat je daarmee wel anderen kunt helpen.
  Mooie aquarium.
  Drukke week had je.

  Fijne dag 😉

  Marije
  18 Jun 2018
  11:55am

  Blijf het ontzettend knap vinden dat je je verhaal blijft delen. Je bent echt een kanjer!

  Joyce Elise
  20 Jun 2018
  12:01am

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! En super knap dat je je verhaal hebt gedaan!

Laat een reactie achter!