louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging, washandjes

Huidreiniging in 4 stappen | Louis Widmer

Een stralende, mooie en vooral gezonde huid begint bij een consequente dagelijkse huidreiniging en dat bij voorkeur zowel ’s ochtends als ‘s avonds. Zéker nu, met het veelvuldig dragen van mondmaskers, is een zorgvuldige reiniging extra onmisbaar als je je huid goed schoon, fris en zuiver wilt houden. Louis Widmer biedt hiervoor een aantal dermatologische reinigingsproducten, die de huid op een heel milde wijze doeltreffend reinigen, verzachten en verzorgen.

Nu we op steeds meer plekken verplicht een mondkapje dienen te dragen, krijgt onze huid het zwaar te verduren als het gaat om het schoon, zuiver en fris blijven. Het ademen achter een mondmasker werkt de vorming van onzuiverheden actief in de hand. Onder het mondkapje wordt het al snel warm en vochtig, hetgeen een ideale omgeving is voor bacteriën om zich te nestelen en vermenigvuldigen. Een goede, twee-dagelijkse reiniging is dus, zeker nu, een heel belangrijke stap.

louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging, intro, huidreiniging

Hoe leuk is het tasje dat wij als schrijvende pers kregen bij de producten van Louis Widmer?

Huidreiniging in 4 stappen

Louis Widmer heeft een snel en eenvoudig te volgen vierstappen plan voor een optimale huidreiniging. Deze milde en 100% vegan producten reinigen en verzorgen de oogomtrek en de rest van de gezichtshuid optimaal in alle zachtheid. Met een alcoholvrije tonic en zachte peeling wordt de huid extra goed tot in de diepte gereinigd.

Stap 1: Een frisse blik met Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof

louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging 

De tweefasen Oogmake-up Reiniging Waterproof van Louis Widmer verwijdert op een milde wijze moeiteloos waterproof oogmake-up en wateroplosbare make-up. Deze niet-vette formule bevat de plantaardige olie squalaan die de tere ooghuid verzorgt, verzacht en beschermt. Het zorgt er tevens voor dat de huid rondom de ogen niet uitdroogt.

De toegevoegde panthenol verbetert de vochtretentie, beschermt tegen irritaties en verzacht de gevoelige huid van de oogomtrek. De oftalmologisch geteste samenstelling is vrij van parfum en kleurstoffen en is tevens perfect geschikt voor mensen met gevoelige ogen of contactlensdragers.

Stap 2: Een perfect schone en zachte gezichtshuid met Louis Widmer Reinigingsmelk

louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging, huidreiniging, milk

Deze milde formule van Louis Widmer Reinigingsmelk reinigt het gezicht grondig van make-up en onzuiverheden, zonder irritaties te veroorzaken. De milde olie in water-emulsie wordt goed verdragen, zelfs door de heel gevoelige huid. Panthenol verzacht de gevoelige of geïrriteerde huid.

De toegevoegde allantoïne hydrateert de bovenste huidlagen. Amandelolie heeft een verzorgende en beschermende werking en vitamine E neutraliseert de schadelijke gevolgen van vrije radicalen. De dermatologische samenstelling reinigt, verzacht, verfrist én hydrateert de huid, zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten.

 

Stap 3: Een intensieve dieptereiniging met Louis Widmer Gezichtspeeling

louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging, peeling

Louis Widmer Gezichtspeeling zorgt wekelijks voor extra dieptereiniging van de huid. Deze peelinggel bevat extra milde reinigende bestanddelen en ultrafijne peelende korreltjes. Deze korreltjes zijn gemaakt van in water oplosbaar en biologisch afbreekbaar Polycaprolacton. De gel is eenvoudig met water af te spoelen, zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid en verwijdert de verhoornde huidcellen. De peeling stimuleert de doorbloeding van de huid, wat bijdraagt tot een gezonde en stralende huid.

Verzorgende crèmes dringen makkelijker in en kunnen daarom doeltreffender werken. De toegevoegde biostimulatoren en ureum hydrateren de huid, waardoor deze weer soepel, zacht en elastisch wordt. Panthenol verbetert de vochtretentie en verzacht de geïrriteerde huid. Een derivaat van jojobaolie zorgt voor een milde biologische peeling en vervolledigt zo de werking van de peelende korreltjes. Bij een vette of gemende huid kan deze peeling 2 tot 3 keer per week worden gebruikt. Bij een normale huid 1 á 2 keer per week en bij de droge en zeer droge huid 1 keer per twee weken.


Stap 4: Nareinigen met Louis Widmer Tonic zonder Alcohol

louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging, tonic

Een extra reinigende stap is, zeker bij het veelvuldig dragen van mondmaskers, geen overbodige luxe. De milde Tonic zonder Alcohol van Louis Widmer is geschikt voor alle huidtypes. Deze stap maakt de reiniging van de huid compleet. De toegevoegde biostimulatoren verhogen het vermogen om vocht in de huid vast te houden. Panthenol en aloë vera verzachten de geïrriteerde huid. Dankzij een nareiniging met de Tonic zonder Alcohol dringen verzorgende crèmes beter in de huid, waardoor de actieve bestanddelen sneller opgenomen worden en ook doeltreffender kunnen werken. Deze tonic wordt dagelijks gebruikt na de Louis Widmer Reinigingsmelk en wekelijks na de Louis Widmer Gezichtspeeling.


Mijn ervaring

Wat een heerlijke producten… ik reinig mijn huid het liefst zo snel mogelijk, zonder poespas, echter met deze producten is het simpelweg een feestje om iets meer tijd te besteden aan jouw routine. De melk is heerlijk zacht en haalt de eerste laag van je make-up er heel snel af. De oogmake-up reiniging is zeer zeker doeltreffend en zelfs mijn waterproof mascara is kinderspel met dit flesje. Normaal krijg ik hele wazige ogen na het reinigen met een dergelijke lotion, bij deze is dat verleden tijd. Ik merk ook dat mijn ogen hierop uitstekend reageren, zonder traanogen!
De scrub, of ook wel peeling genaamd, haalt nog de extra make-up resten weg doordat het in mijn porien kan komen en daar de laatste viezigheid met zich meeneemt. Mijn huid voelt daarna superzacht aan, maar ook gevoed, doordat de amandelolie je huid weer de nodige verzorging geeft.
En als laatste de tonic, die vermijd ik vaak, ik krijg bij vele merken daar een irritatie puntje van… het voelt nooit fijn aan. Bij deze tonic had ik ook even mijn bedenkingen, maar ik kan je nu vertellen dat die ongegrond waren. De tonic geeft net dat laatste stukje reiniging die je nu met een mondmasker op je hoofd echt nodig hebt… 

Tip: Na thuiskomst kun je jouw huid even tussendoor reinigingen door een watje met tonic over je huid te halen!

louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging, washandjes, huidreiniging


Handige washandjes

louis, widmer, waterproof, oogschaduw, oog, reiniger, niet, vet, 4 stappen, reiniging, washandjes

Deze ultra zachte handschoenen zijn ideaal om je gezicht mee te reinigen. Het materiaal dat bestaat uit een microvezel kan jouw gezicht reinigen met alleen water. Nu weet je dat je een diepte huidreiniging hiermee niet kan behalen, daarvoor zul je toch bovenstaande 4 stappen moeten hanteren. Echter het is wel mogelijk om deze in de ochtend te gebruiken om de dag weer fris te starten.

Of als je liever geen tonic gebruikt na het gebruik van een mondkapje, neem een vochtig doekje mee in jouw tas (in een afgesloten zakje) en reinig tussendoor met dit washandje even jouw gezicht!

Lees meer over de zonproducten van Louis Widmer

Verkoop

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Louis Widmer.

  • Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof € 13,50/150 ml.
  • Louis Widmer Reinigingsmelk € 14,90/200 ml.
  • Louis Widmer Gezichtspeeling € 14,90/50 ml.
  • Louis Widmer Tonic zonder Alcohol € 14,90/200 ml.

De producten van Louis Widmer zijn  verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link: https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/

Like

Laat een reactie achter!