Hunkemöller opent flagshipstore in Kalverstraat

14 februari 2017 opende Hunkemöller, Noord-Europa’s nummer één lingeriemerk, met trots haar nieuwste flagshipstore. De winkel in de Kalverstraat heeft een ruim oppervlak van 430m2 en bestaat  uit 3 verdiepingen met in totaal 13 paskamers, waarvan 1 experience paskamer.


De nieuwste aanwinst van Hunkemöller bevat volop nieuwe elementen, waaronder ook de speciaal ontworpen social wall met geïntegreerde camera waardoor het vastleggen van momenten tijdens het winkelen wordt aangemoedigd.

HunkeMoller-Kalverstraat-LowRes-1013-persbericht-yustsome

Op de parterre wordt veel aandacht geschonken aan een nieuwe parfum bar, limited designer collecties en een heerlijke lijn van wellness producten. In het souterrain is de allereerste HKMX Sports Collection shop in shop te vinden en een HKMX body scanner waarmee je gemakkelijk je fitness progressie meet. De 6 paskamers in het souterrain zijn ontworpen in verschillende thema’s en uitgerust met een speciaal lichtsysteem dat werd ontwikkeld door Utilicht.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Dit zorgt voor een prachtige belichting waardoor passen een feestje wordt. De unieke experience paskamer biedt keuze uit verschillende belevingen; sport, seductive, beach en casual, waarbij belichting en muziek worden aangepast en voor elke set de juiste sfeer wordt gecreëerd.

Op de bovenste verdieping worden de collecties van sub brands Private en Noir exclusief gepresenteerd en zijn er 6 paskamers in bijpassende sferen. De unieke beauty area is ingericht zodat regelmatig touch-ups kunnen worden verzorgd door afwisselende merken. Tijdens het winkelen is er voldoende gelegenheid voor het maken van foto’s in de speciale selfie mirror. Bezoekers maken maandelijks kans op een giftcard van 50 euro wanneer zij een selfie uploaden met vermelding van de #HKMAmsterdam.

 

Het click & collect pick-up point, de mogelijkheid om mobiel af te rekenen en de verschillende oplaadpunten voor mobiele telefoons zorgen ervoor dat het de klant zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt tijdens de ultieme Hunkemöller experience.


Praktische informatie

Facebook: hunkemoller, Instagram @hunkemoller, Snapchat @hunkemollerhq
#HKMamsterdam
Hunkemöller flagship store Amsterdam
Kalverstraat 110
www.hunkemoller.nl

Like
  Annette
  15 Feb 2017
  10:53am

  Ziet er prachtig uit al vind ik het wel verdacht veel lijken op de Victoria Secret winkel 🙂 die blijft toch wel mijn favoriet. Fijne service en goede bh’s alleen niet in NL te krijgen.

  Lonneke
  15 Feb 2017
  8:14pm

  Gaaf zeg ziet er goed uit hoor!

  chucky1012
  16 Feb 2017
  6:48am

  Zo mooi en dat is een grote shop!

Laat een reactie achter!