Utsukusy, hyalu-in, lipbehandeling, Scheveningen, nihna, Drachten, volle, lippen, lipfiller, natuurlijk

Hyalu-in verzorgende lipbehandeling | Utsukusy schoonheid

Recent bezocht ik de Beautydays in Gorinchem en had een meeting met de lieve dames van Utsukusy schoonheid. Ik mocht ook daar 1 van hun nieuwste hyalu-in lipbehandelingen ondergaan en vandaag deel ik mijn ervaring.

Hyalu-in lipbehandeling

Wat is het?

HYALU · IN-behandeling voegt hoogwaardig crossed-linked hyaluronzuur in de huid voor lipbevochtiging en geeft een plump effect, verwijdering van rimpels en nasolabiale plooien door middel van microneedling en biorevitalisatie.

Wat doet het?

HYALU · IN-behandeling laat de huid verjongen, verwijdert rimpels, revitaliseert de huid, activeert collageencellen, verbetert de helderheid en elasticiteit van de huid, vult rimpels en fijne lijntjes op.

De behandeling

Het is altijd wel een dingetje om op zo’n beurs op de behandeltafel plaats te nemen, maar ik vind het ook wel leuk dat andere geïnteresseerde mensen gelijk kunnen meekijken hoe het werkt.
Ik was ook dit keer in goede handen van NIHNA uit Drachten.

Utsukusy, hyalu-in, lipbehandeling, Scheveningen, nihna, Drachten, volle, lippen, lipfiller, natuurlijk

Mijn lippen voor de behandeling!

Stap 1

Eerst worden de lippen geschubd met een Lips Peel. Dat blijft even inwerken en dan wordt het verwijderd.

Stap 2

In de tweede stap komt er een filler aan te pas. Deze spuit je niet in, zoals je vaak hoort, maar breng je aan via een derma pen, welke Utsukusy speciaal ontworpen heeft de Enpitsu derma pen, hier schreef ik al eens een artikel over.

Utsukusy, hyalu-in, lipbehandeling, Scheveningen, nihna, Drachten, volle, lippen, lipfiller, natuurlijk

Dit spuiten ze niet in, maar gebruiken dit ‘naaldje’ om het oppervlakkig aan te brengen.

Met de Derma pen gaat de behandeling verder, dit is niet pijnlijk daar er een heel klein nano naaldje gebruikt wordt.
Ik maakte er ook een filmpje van, mocht je dit willen zien kijk dan op mijn Insta TV kanaal vandaag!

Ook rokerslijntjes kunnen hiermee behandeld worden!

Stap 3

Als deze fase klaar is, is je huid helemaal klaar voor een heerlijk lip masker. Deze noemen ze de Lip Veil, welke gaat zorgen voor het plumping effect. Hoe vaker je deze behandeling doet, des te beter het resultaat. Het advies is dan eigenlijk ook het 5x uit te voeren.

PLUMP me up Scotty!

Utsukusy, hyalu-in, lipbehandeling, Scheveningen, nihna, Drachten, volle, lippen, lipfiller, natuurlijk

Er zijn echt weinig mensen die mij stil krijgen maar Utsukusy lukte het met hun Hyalu-in lipbehandeling.

 

Stilte en een massage

Als de derde fase is ingezet kun je blijven liggen, maar bij Nihna kreeg ik er nog een heerlijk massage bij. Jongens wat is dit relaxed zeg. En hoe hard had ik dat nodig, heel hard! Ik was toen al in mijn hoofd bezig met de echtscheiding (ja, je leest het goed) en zat zo in dubio wat ik zou gaan doen, je ziet ook aan mijn schouder waar ik een trauma aan heb dat die op spanning staat.

Na de heerlijke massage en natuurlijk het lip masker, werd de behandeling afgerond.

 

Stap 4

De laatste stap in deze Hyalu-in lipbehandeling is een hele mooie romige lipbalm.
Een ultra-voedende balsem om comfort terug te geven, de lippen te vullen en hun natuurlijke uitstraling terug te geven.


Het resultaat!

Ja, nu denk je vast dat ik een paar lippen ala Kardashian zou hebben, maar dat is gelukkig niet zo! Ik zeg ook gelukkig, ik zou het niet eens willen! Geef mij maar dit resultaat na de eerste keer… mooie vollere lippen die door moeder natuur geleverd waren, maar door mijn 51 jaar gebrabbel wat waren uitgedund.

Utsukusy, hyalu-in, lipbehandeling, Scheveningen, nihna, Drachten, volle, lippen, lipfiller, natuurlijk

Het resultaat na 1 behandeling! Advies: 5 behandelingen!

Waar te boeken?

Via Utsukusy Schoonheid kun jij vragen waar deze behandeling gegeven wordt en welke salons in Nederland dit al toepassen.

Helemaal in de watten gelegd en ook nog mooiere volle lippen… wat een ervaring! 💋

 

Like
1
  An Vries
  15 Feb 2020
  8:01am

  Mooie behandeling. Ben er erg nieuwsgierig naar aangezien ik eens per 1,5 jaar mijn lippen laat vullen met fillers (Wat overigens ook een heel natuurlijk effect kan hebben mits je het maar bij een goede arts/kliniek laat doen). Ik ga zeker even informeren bij Utsukusy!

  debbeautygoddessnl
  18 Feb 2020
  1:54pm

  Lijkt me heerlijk ontspannen (ook al had je misschien heel wat pottenkijkers hihi 😉 en precies wat je ff hard nodig had op dat moment. Mooi resultaat ook.

Laat een reactie achter!