Liplava-i-love-make-up-firestorm-yustsome-lips-liquid-2

I ♥ MAKEUP | Lip Lava | Firestorm

Shame on me… maar ik heb recent weer een lipproduct gekocht. Ja het was niet duur en zag er zo aantrekkelijk uit. Niemand die het zag, ik keek om mij heen… griste de gewenste kleur uit de bak en liep snel naar de kassa.
Bij thuiskomst kon ik alleen maar met een big smile naar mijn nieuwe aanwinst kijken! Hoezo verslaafd?

I ♥ MAKEUP

Van dit merk heb ik al wat dingen gekocht zoals twee palettes, blush en nu een Lip Lava.
Okay ik zeg het eerlijk ik had ooit van W7 een soort van Lip Lava gekocht en dat heet dan Lip Paint. Daar gruwelde ik ergens wel van, vond het niks en dat bracht ook niet echt fijn aan.

Waarom ik dan toch ook weer voor deze viel? Joost mag het weten! Maar ik dacht denk ik ‘tweede kans’?

Liplava-i-love-make-up-firestorm-yustsome-lips-liquid-1

Er lagen ook andere tinten, roze en een beetje nude kleur. Echter die heb ik ook nog zat (nee, Sonja rood had je nog niet… kuch)!

Maar ik wilde dus zeggen dat ik wat op safe wilde spelen en een rode kleur altijd goed is. Over 40 jaar bij wijze van spreken, kun je de klassieke kleur nog dragen.

Liplava-i-love-make-up-firestorm-yustsome-lips-liquid-3

Kijk wat ik mistte bij de W7 was een sponsje. Bij die tube gaat het direct op je lippen en dan krijg je echt een smeerboel. Bij de Lip Lava knijp je in de tube en zorgt het sponsje ervoor dat het product zich kan verdelen over je lippen.

Liplava-i-love-make-up-firestorm-yustsome-lips-liquid-4

De pigmentatie is goed, dit is 1 veeg en het is een echte knaller van kleur. Ja het heet ook niet voor niets FIRESTORM!

Als je het aanbrengt is het eerst heel erg glimmend en dan droogt het wat op naar een Semi Satin Finish. Nog wel glanzend, maar niet te! Wel een beetje afhappen!

Liplava-i-love-make-up-firestorm-yustsome-lips-liquid-5

Het is wat wennen het aanbrengen en ik heb er niks onder zitten. geen primer en geen lippotlood. Wat ik wel gedaan heb is een penseel gepakt om mijn randen wat strakker te krijgen.
Je ziet vooral op mijn bovenlip dat het in de rimpels/huid kan trekken. Goed dat kan ik voor de volgende keer voorkomen door er een lippotlood bij te gebruiken.

Liplava-i-love-make-up-firestorm-yustsome-lips-liquid-6

De rest van mijn make-up wat rustiger gehouden en voila… moeder kan op stap! De foto is in gewoon daglicht genomen, terwijl bovenstaande foto’s met behulp van een LED lamp gemaakt zijn. Dit even ter info!

Deze Lip Lava kocht ik bij het Kruidvat voor 2,99.

Het is een intense lipstick formule die vloeibaar is gemaakt om een lipgloss te krijgen die ontzetten veel kleur impact geeft. Hij is zacht en comfortable om te dragen met een longlasting formule.

Verrijkt met Vitamine E.

Ingrediënten :
Octyldodecanol, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer,Talc, Silica, Polypropylene,
Propylparaben, BHT, Tocopheryl Acetate, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 45410, CI 77742.

Je Naam
Like

11 reacties

  1. Rood staat je geweldig! Dit is echt iets voor mij. Ben al weken niet bij Kruidvat geweest en heb deze schoonheid dus gemist. Binnenkort maar even langsgaan.

  2. Hoe zo verslavend idd. 😉 Rood vind ik altijd een kleur dat de hart van veel mensen kan stelen. Het staat je goed met je rustige ooglook dat je creëert. Moeder kan nu zeker op stap. 😉

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!