I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

I ❤️ Revolution | In love with Donuts

Hallo lieverds,

Ik heb vorige week toch iets leuks ontdekt! De Donuts van I ❤️ Revolution! En natuurlijk kon ik het niet laten er 1 online te bestellen via de Engelse site.

Cute Donuts palettes

Drive you Glazy | Smell me, squeeze me, love me!

5 nieuwe heerlijke Donuts palettes! Bij I ❤️ revolution weten ze je weer te triggeren met allemaal ‘smakelijke’ producten! Na Chocolade palettes is er nu de verleiding in zowel vorm als geur! Deze Donuts ruiken als je erin knijpt, maar ook tijdens het aanbrengen ruik je een zoete geur.

Oh en voor de ligbad liefhebbers en zijn dus ook diverse varianten in Bad Bruisballen te verkrijgen.

Raspberry Icing

Ik koos voor een mooie roze variant uit deze Donuts collectie en ben daar heel erg blij mee… nu zit ik nog wel te twijfelen of i ook de Maple Glazed wil… die ziet er ook geweldig uit qua kleuren of de Blueberry Crush, wauw.

Maar, ik heb mijn palette beloofd aan mijn “dochter” op 1 voorwaarde dat ik hem eerste mocht reviewen… dus kuch dan denk ik dat er t0ch nog 1 komt voor mijzelf… hahaha, ik vindt ze veel te leuk, ook al ben ik er 50!

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

Wat een schatje hè? Het is dat ik weet dat het nep is, maar hier wil je toch je tanden in zetten?

Ook de binnenkant is om op te vreten…

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

Je krijgt echt 5 mooie, op elkaar afgestemde kleuren. In eerste instantie denk je, mwah niet zo bijzonder, totdat je een Swatch op je arm of hand doet… dan opeens staat die grote mond wagenwijd open!

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

De middelste tint is echt heel mooi parelmoer te noemen en de diep rode tint spetters door de glans je tegemoet… het heeft hier op mijn hand niet eens de uitstraling die ik je wil laten zien, het glanst als een malle!

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

Ik heb alle kleuren gebruikt en je ziet dat het dus best rozig is… kijk ik kan mij voorstellen dat dit niet bij iedereen zal staan en ik moet zeggen dat ik ook even in shock was… toch vindt ik het ‘Kei gaaf’.

Fantasy Lip Topper Angel

Ook kocht ik nog een hele leuke gloss, eigenlijk dacht ik later ook bij mijzelf, Sonja ben je aan het verkinzen? De ouderdom is op hol geslagen? Bedoel wie koopt er nou zo’n meisje meisje dinges?

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

Ja, ik… omdat ik wellicht dat nooit in mijn jeugd gehad heb en er zin in had. Ik ben wellicht soms even wat op hol geslagen, maar ik doe geen vlieg kwaad. Dus laat mij gewoon lekker kinds zijn.

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

Deze gloss heeft een hele mooie finish, het lijkt erop of je lippen opeens holo worden. Nu ben ik niet zo van alleen gloss dragen of het moet er 1 met een goede kleur zijn, anders lijk ik ziek. Dus ik bracht eerst een heerlijke felroze kleur aan en daarna pas met de spons applicator de gloss.

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

De Look

Ik postte zaterdag al een foto op mijn fitness account op Instagram een foto en ik kreeg er al diverse complimenten over, natuurlijk zijn er ook mensen die het te heftig vinden en dat mag… kom op, we hoeven toch niet alles mooi te vinden.

I ❤️ Revolution, make-Ups, Eyeshadows, donuts, glaze, smelling, pink, beautysome, Swatch, review, blog

Al met al vindt ik de palettes het geld 5,99 meer dan waard en ik zou zeggen probeer er alvast 1 in te slaan via deze site… of je wacht tot ze in Nederland verschijnen bij 1 van de verkooppunten.

Zou jij het durven? Knalroze op je ogen?

Like
  Lesley
  9 Apr 2019
  5:30am

  Dit is gaaf!! Allebei zo leuk en wat een verrassend goed pigment inderdaad. Het staat je ook echt beeldig 😍😍 deze zet ik op mijn lijst voor mijn stedentripje Londen om aan te schaffen

  Nancy
  9 Apr 2019
  6:26am

  Wat een heerlijke kleuren! En de verpakking is om in te bijten!

  Bertine
  11 Apr 2019
  1:28pm

  Wat een prachtig palette, echt wauw! Ik hou van roze, maar deze oogschaduw is mij toch iets te roze denk ik haha! Maar de buitenkant is geweldig!

   YuStSoMe
   15 Apr 2019
   2:44pm

   Ja dat klopt, best heftig… deze gaat nu naar mijn make-up dochter Sanne… ik heb al weer iets anders pittigs gekocht!

  Daphne - verdraaidmooi
  13 Apr 2019
  2:42pm

  Die donut wil ik gewoon hebben voor de heb haha. Die ziet er heel erg leuk uit!

  bychristiana
  17 Apr 2019
  6:26am

  Die kleur op je lippen is echt WAUW. Dit staat jou ook gewoon geweldig. Ik moest wel even twee keer lezen, maar er zit inderdaad (zoals ik al dacht) een roze kleur onder. Ik dacht na het zien van de swatch van de lipgloss al; daar kan toch nooooooit zoveel kleur afkomen;-) ??

Laat een reactie achter!