Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

I got the most beautiful shoes everrrrrr

De titel heb ik maar in het Engels gezet, want in het Nederlands klinkt het nogal pocherig! Maar het is voor mij echt waar, ik heb de mooiste schoenen die ik ooit gezien heb!

Al een tijd volg ik dit schoenen merk op Instagram en toen las ik dat ze ook in Amsterdam gevestigd zouden worden was ik superblij… ik was al van plan om elke maand een deel te sparen, want ‘kuch’ goedkoop zijn ze niet!

[tx_heading style=”default” heading_text=”FLUEVOG | JODIE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

Het is een heel verhaal hoe ik nou toch aan een paar Fluevog schoenen kom… want ik heb er geen cent voor gespaard! Wat? Ze hebben niks, noppes, nada gekost! Hoe dan? Ik won ze een 1,5 maand geleden via het Instagram account van Vrouw.nl 👍🏻

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

Kun je je voorstellen hoe blij ik was? Ik appte mijn vriendin S in Amsterdam en zei dat ik gewonnen had, ze wist al hoe gek ik op het design was. En ik kon niet wachten tot ik ze had,… nou nu komt het! Mijn geduld werd dus op de proef gesteld! Om een heel lang verhaal korter te maken, ik mailde de winkel in Amsterdam na 2 weken of ze hadden vernomen via vrouw.nl dat ik de winnares was… stilte, ik hoorde niks. Een maand later, ik moest toch naar Amsterdam, besloot ik gewoon naar binnen te lopen! Nou, gewoon, ik vond het super eng!

Nou, maar goed dat ik het gedaan heb, want ze wisten van mij af, bleek dat de winkel mij gemaild had, maar bummer… die is nooit aangekomen!

De jongeman in de Fluevog store was echt een schat! Hij ging alles regelen en zei…’zoek maar iets uit wat je mooi vind’! Whaaaaat! Nu had ik natuurlijk al wat huiswerk gedaan en de keuze was op 4 schoenen gevallen!

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

En welke denk je dat ik gekozen heb?

Ik trok de JODIE laarsjes als tweede aan, liep eerst op de andere met voor de rits… als pantoffels, echter mijn hart zei, Sonja nu kun je een keer je gevoel volgen, doe dat dan! En een vrouw uit Sidney, die toevallig ook in de store was, riep al dat ik echt het type ben voor Fluevog en vooral toen ik de JODIE aantrok, was ze verrukt!

TADADADADADAAAAAAH!

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

OMG… zijn ze niet geweldig? Ik ben verliefd op de hak! Het heeft iets Gracieus… ik moet zelf denken aan het been van een paard. Als ze een kuur doen in wedstrijden kunnen ze hun hoef zo prachtig omhoog houden! 

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

Deze aan de zijkant met lint geregen knaller is een lieveling die je hart in vuur en vlam zal zetten. Vernoemd naar een vaste staflid van Fluevog HQ, die altijd marcheert op het ritme van haar eigen duimen, is The Jodie een wilde & coole enkellaars met decoratieve stiksels, druppelvormige uitsnijdingen, gewatteerd bovenwerk met reliëf en een binnenritssluiting. De superzachte Mokuba velours veters en vintage 3 inch Rococo-hak maken ze des te verleidelijker!

Op de zool staat een persoonlijke quote van John Fluevog. En ook de bekende F vind je weer terug in het design, deze keer aan de voorkant uitgevoerd in een F-pijl.

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

Op moederdag trok ik ze voor het eerst aan… heb er eerst een paar dagen naar gekeken! Soms is iets te mooi om te gebruiken, echter ik ga ze toch dragen. Bij design schoenen is het juist dat ze dan alleen maar mooier worden.

Op mijn rok (het was ooit een jurk van Ana Alcazar, maar bovenlijfje werd te krap) een simpel shirtje van HEMA, met mooie sierlijke mouwtjes die weer perfect passen bij de plooien in de hak.

Fluevog, John, Amsterdam, schoenen, shoes, shopping, fashionista, fashion, mode, kinky, boots, laarsjes, lady gaga, yustsome, shoeaddict

Je kunt aan mijn toet zien hoe blij ik ben met mijn eerste Fluevog schoenen! En ik besef echt wel hoeveel geluk ik heb gehad! Daarom gaf ik de beide jongens van de Fluevog Store ook een dikke knuffel en de manager ook! Ja, dat ben ik! En ze vonden het nog leuk ook! 😉

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ben je in Amsterdam? Dan is een bezoekje aan de Fluevog Store wel een leuke tip! Ze zijn gevestigd in het straatje waar het kleine MAC winkeltje ook zit, de Heiligeweg 37.

Wil je online shoppen? [otw_shortcode_button href=”https://www.fluevog.com/shop/5328-jodie-black?item=44&of=75&gender=women&size=” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-black” target=”_blank”]SHOP DE JODIE BOOTS[/otw_shortcode_button]

Wat ze kosten? Mijn man zei dat ik ze maar in de kluis moet zetten! Want 395,00 is best een pittige prijs! 🙊

#gewonnen

Logo2

Like
  Marije
  17 May 2018
  4:27am

  Ik kende deze schoenen helemaal niet maar vind ze echt iets voor jou.

  Wendy
  17 May 2018
  4:30am

  Wow dat is een super prijs voor te winnen. Je hebt echt een mooi paar uitgezocht, deze passen ook echt bij jouw👍. Veel plezier ermee, maar dat zal wel lukken. Geniet er maar van.💋

  Nancy
  17 May 2018
  5:48am

  Ik zou er uren naar kunnen staren! Gefeliciteerd! Het is je gegund! En de rok vind ik ook schitterend! Ik ga even op hun site kijken, alhoewel ik dat eigenlijk beter niet kan doen!

  marleen
  17 May 2018
  7:31am

  Oooh ja, echt supergaaf joh! Top! Die hak is echt geweldig en ze passen inderdaad écht bij je!

  Jessica J.
  17 May 2018
  7:36am

  Wat een bijzondere hak! Erg originele laarsjes! Ik zou dezelfde gekozen hebben. 😉

  Anne - YouStyle.nl
  17 May 2018
  9:06am

  Heel mooi met die bijzondere hak. I like ’em!

  bychristiana
  17 May 2018
  11:02am

  Wat heb je dit weer mooi geschreven Sonja, heerlijk om tussen de regels door te lezen hoe enthousiast en dankbaar je bent. Alhoewel, ik schrijf ‘tussen de regels door’ maar het spat bijna van het scherm af. Haha, hoe je de vergelijking maakt met het been van een paard, hoe ze dat zo gracieus in de lucht houden en ik vind het een geweldig en leuk vergelijk;-)

   YuStSoMe
   17 May 2018
   11:17am

   Ah lief! Ja dat is ook precies zo… dankbaar! 💋

  Deb
  17 May 2018
  12:52pm

  Gefeliciteerd met je mooie schoenen! Ze staan je heel mooi. Super gaaf dat je ze hebt gewonnen terwijl je ervoor wilde sparen (of misschien al aan het sparen was). Mooi dat jij er met de prijs vandoor gaat en niet zomaar iemand die gewoon even voor de fun meedeed aan de winactie.

  Annette
  18 May 2018
  4:05pm

  Heel tof, ik houd wel van een beetje apart. Ik vind niet alle modellen even geslaagd maar jouw keuze is top

  Joyce Elise
  22 May 2018
  3:40pm

  Echte Sonja schoenen! Heel gaaf!

   YuStSoMe
   22 May 2018
   4:46pm

   Ja ik ben best divers! Maar dit is echt mijn ding!

Laat een reactie achter!