I ‘heart’ makeup | Nieuwe items geschopt bij Trekpleister!

Oh yeah, oh yeah, oh yeah… put your hands up in the air!
Ik moest een dansje maken bij thuiskomst! Echt ik vond zomaar bij de Trekpleister I ‘heart’ makeup producten die op mijn wishlist stonden!
Het moest een droom zijn… een fatamorgana?

Nee, het was dus echt waar! En voor de treklozepleister uh bedoel voor de dames zonder trekpleister, het komt ook naar Kruidvat vanaf vandaag geloof ik! HOLLEN!

Helemaal in ADHD modus (ik had geloof ik weer mijn medicatie vergeten) zat ik thuis helemaal gelukkig te zijn! Ok, niet iedereen zal zo blij zijn, maar serieus, ik had het die maandag wel verdiend! Na het ongeluk en een niet zo’n leuke reactie op Instagram was ik toe aan een aankoopje! Soms kunnen bepaalde reacties je zo van slag maken.
Ik heb inmiddels er afstand van genomen en ook bij therapie mijn ongeluk besproken en ook de reactie van een bepaald persoon…
Tip: ‘als iemand jou persoonlijk niet kent, heeft deze totaal geen reden tot oordelen’ sterker nog die mening is op niks gebaseerd!
En de volgende tip die ik mee kreeg. Als jij voelt dat een bepaalde opmerking niet bij jou past, dan moet je die ook niet aannemen!
Dit gaf mij zoveel meer inzicht op dat stukje verleden, dat ik eigenlijk snel daarna weer herstelde en de positieve muts op zette!

Herkenbaar toch?

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-promo

En daarom mocht ik dus dit moois mee naar huis nemen! Nou niet alles, want het palette kreeg ik van vriendin Julia cadeau! Aaaah de lieverd had dat een tijdje geleden mee naar Amsterdam genomen om mij te verrassen! Nogmaals dank Julia K!

Bronze and Glow

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-1 i love makeup i heart makeup

Het eerst viel mijn oog op dit mooie palette… vooral door de gouden chocolade! Aan de achterkant zag ik dat het een bronzer was en ik moest toch ook even kijken aan de binnenkant… mijn mond viel open… wat mooi!

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-2

Aan de linkerkant een mooie brons tint een aan de rechterkant een highlighter. En dat mooi uitgevoerd alsof de chocolade smelt in je palette!

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-1 i love makeup i heart makeup

Een beetje jammer zo op het eerste gezicht is wel de bronzer bij mijn huidskleur weg lijkt te vallen. Echter aan de andere kant ben ik er ook blij mee, dan is het een shimmer ipv dan ik weer een baard aanmeet (ja ik heb ooit een bronzer iets te veel onder mijn kin gepoederd en serieus ik leek wel een baardje te hebben, niet meer doen dus).

De highlighter is prachtig en heeft een koelere ondertoon. Gelukkig niet te wit. Maar voor mij weer precies goed.

Unicorns Heart

Als je iets wilt hebben in je stash is het deze wel! Al is het maar om naar te kijken… Unicorns heart!

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-4

 

Echt,… een diamantje! Fonkelend in het doosje! De regenboog heeft zijn hart verstopt. Oh… ik wou dat ik nu een lofdicht kon uitbrengen, maar ik zit momenteel sprakeloos naar mijn eigen foto’s te kijken en moet ik jullie vertellen hoe gaaf dit is? Ik neem aan dat je dit nu zelf ook ziet.

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-5

 

De swatch is 1 veeg en je ziet dus subtiel de kleurtjes op mijn hand. Gelukkig maar, want een blauwe highlighter zou niet echt iets voor mijn leeftijd zijn. Ik bedoel een festival look is hier leuk mee te maken, maar zie je oma al?

I Heart Chocolade

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-chocolade-i-heart-makeup-1

Dit palette kreeg ik dus van Julia en ik beken, het is mijn eerste! Mijn eerste chocolade palette! Ja, ik had er nog geen gekocht, dacht ach dat is niks voor mij. Maar toen ik thuis kwam, en het opende wist ik dat het veel meer is dan een leuke verpakking. De kleuren zijn echt ook nog eens heel leuk te combineren!

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-chocolade-i-heart-makeup-2

De swatches hebben al volop op diverse sites gestaan , daar ga ik je verder niet nog eens mee vervelen!
Ik maakte van alle drie de producten een look, ik hoop dat je het mooi vind!

[ezcol_1third]ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-chocolade-i-heart-makeup-3[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-chocolade-i-heart-makeup-4[/ezcol_2third_end]

Deze ooglook maakte ik vorige week al, voordat ik de andere palettes kocht, ik wilde dus eerst alleen hier een artikel over schrijven. Nu kon ik het mooi combineren en maakte er een totaal plaatje van! In deze look maakte ik meer gebruik van de oranje, brick kleuren.

ilm-palette-unicorn-highlighter-blushing-eyeshadow-chocolat-yustsome-chocolade-i-heart-makeup-6

 

In deze look heb ik gekozen om meer de groen en goudtinten te gebruiken. Ik vind dat je met het palette diverse looks kunt maken, zeker als je mat met glans durft te combineren. En ik moet zeggen dat ik niet zo van de glans op mijn ogen ben, maar hier heb ik toch wel mee durven spelen!

Op mijn wangen draag ik een blush en ook de Unicorns heart, maar dan alle kleuren gemengd tot 1 highlighter!
De bronzer geeft net dat sunkissed gloedje op mijn voorhoofd en wangen (beetje contouren).

Ja, ik ben fan en ik ga morgen (vandaag) als mijn uitkering weer binnen is toch nog kijken voor het roze palette. Oeps!
De items zijn bij Kruidvat en Trekpleister te koop vanaf 5,99!

Bedankt voor je bezoekje op dinsdag… ja ik schrijf normaal niet zo veel, maar met al die persberichten en extra dingen die nu te koop zijn, speel ik even in op de wens om meer reviews. Na de feestdagen weer pas op de plaats!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Kim
  22 Nov 2016
  5:02am

  Zo’n mooie producten! Mijn moeder heeft de unicorn highliter kunnen vinden voor mij, yes! Het is echt een plaatje. De oogschaduw palette lijkt me ook echt prachtig.

  Nancy
  22 Nov 2016
  7:36am

  Toevallig kom ik morgen langs de trekpleister, die zit niet bij ons in het dorp, ikga maar eens kijken! Wat hoormik de laatste tijd toch vaak over negatieve reacties op IG of op iemands blog. Wat is dat toch!

  Wendy
  22 Nov 2016
  7:36am

  Wat mooi gezegd: als je vindt dat een opmerking niet bij je past, neem hem dan niet aan.
  Mooi geschreven, Sonja: ik kan je jubelstemming er in lezen! En die Unicorn…ik zie hem overal op internet en Instagram voorbij komen! Je gaat vast een hoop plezier van je nieuwe aanwinsten hebben!

  Forever38.com (Vera)
  22 Nov 2016
  8:18am

  Ohhhh, ik voel dat ik vanmiddag even langs de Kruidvat “moet”, hihi. Af en toe moet je jezelf ook eens verwennen, toch ? Bedankt voor de tip in ieder geval !

  DisneyChicks.nl
  22 Nov 2016
  9:24am

  Deze producten zijn altijd zo leuk vormgegeven! Echt leuk om in je stash te hebben. 🙂

  Marsha
  22 Nov 2016
  1:10pm

  Wat een mooie verpakkingen zeg! Ziet er heel gaaf uit.

  Jolanda
  22 Nov 2016
  4:46pm

  Mooi!! Het ‘gewone’ chocoladepalette heb ik ook en heeft echt mooie kleurtjes inderdaad

  Joyce
  22 Nov 2016
  6:31pm

  Wat een prachtige verpakkingen! Zelf heb ik de chocolate bar palette van Too Faced, gebruik hem niet zo vaak eigenlijk!

  Annette
  22 Nov 2016
  6:39pm

  Mooi hoor, ik vind het highlighter palette en de oogschaduw erg mooi, goed gekozen en mooi gecombineerd. Prachtig

  Hilde
  22 Nov 2016
  8:03pm

  Ik kon ze bij mijn filiaal niet meer vinden, ze zien er zo gaaf uit!!

  Astrid
  22 Nov 2016
  9:08pm

  Wat zijn ze mooi he? Ik had ook geshopt en was blij als een klein kind. Heerlijk om mee te spelen en de kwaliteit is ook nog eens dik in orde! De kleuren staan je mooi!

  chucky1012
  23 Nov 2016
  5:35am

  Wauw….
  Prachtige make-up look!
  Zo natural.

  Xoxo

  Babs
  23 Nov 2016
  7:00am

  Nice! Ik hoop nog een keer het witte palette tegen te komen met oogschaduw.. die was toen uitverkocht. Wat een mazzeltje dat je gevonden hebt wat je wilde, leuk!

  Eva
  23 Nov 2016
  12:13pm

  Pretty!! Nu wil ik ook die highlighter!

   YuStSoMe
   23 Nov 2016
   3:08pm

   Yes! You must… ?

  jeapiebel
  23 Nov 2016
  6:22pm

  Ik heb de gouden en de felroze palette nog niet. Ik moet mijzelf dwingen om niet te kopen. 😉 Maar ik ben zelf ook fan van deze lijn. Mijn favoriet is de oranje palette.

  Yvonne
  24 Nov 2016
  2:03am

  Ik voel het ook hoor, dat je zo blij kunt zijn. En wat een mooie producten zeg!

  Lipstick Addict
  24 Nov 2016
  3:27pm

  Wauw, mooie producten! x

Laat een reactie achter!