I-love-eyeshadow,-boulevard,-12,-eyeshadow,-colors,-germany,-spain,-france,-usa,-blog,-beauty,-blogger,-yustsome-1

I Love Eyeshadow | Boulevard | de Beauté

Soms loop je in en winkel en dan stuit je pardoes op een oogschaduw palette. Eentje die je nog niet had en ook nog eens leuk aan de prijs is. Dat overkwam mij recent toen ik bij het Kruidvat in een andere plaats dan mijn woonplaats binnen liep en blij verrast werd.

I LOVE EYESHADOW

I-love-eyeshadow,-boulevard,-12,-eyeshadow,-colors,-germany,-spain,-france,-usa,-blog,-beauty,-blogger,-yustsome-1

12 BEAUTIFUL COLORS

Het palette trok mijn aandacht door het printje aan de voorkant. hartjes met namen van landen: Germany, France, USA, Spain. Oh wat leuk dacht ik en maakte het palette open. Daar werd ik nog blijer van want daar keken 12 mooie hartjes mij aan. Aardse tinten, maar ook een paar uitblinkers zoals de Barcelona tint.

Alle kleuren hebben een eigen naam meegekregen. We gaan van New York naar Hamburg. En ik swatch de kleuren van links naar rechts in groepjes van 4. 2 boven, 2 onder.

EYESHADOW | SWATCHES

I-love-eyeshadow,-boulevard,-12,-eyeshadow,-colors,-germany,-spain,-france,-usa,-blog,-beauty,-blogger,-yustsome-s1a
De eerste vier kleuren zijn:

 • New york
 • Las vegas
 • Miami
 • Marseille

Ik swatch niet op een primer (niet alle make-up liefhebsters hebben die in huis) en ik zie dat alleen Miami een beetje uit de ban springt met wat kleur. De rest is mwah. Goed, dat kan met lichtere kleuren op een lichte huid. Wellicht kan het bij jou anders overkomen. Ik ben ook Bep Bleek.

In de tweede swatch ronde met de kleuren:

 • Paris
 • Barcelona
 • Lyon
 • Madrid

Hier kan ik al een stuk vrolijker van worden! Die swatches zien er veelbelovend uit, waaronder de kleur Barcelona mij wel aanspreekt, omdat ik deze nog nooit eerder in een palette ben tegengekomen een beetje mostergeel. Ik hou niet van geel… okay, maar toch wil ik deze even aankaarten!

I-love-eyeshadow,-boulevard,-12,-eyeshadow,-colors,-germany,-spain,-france,-usa,-blog,-beauty,-blogger,-yustsome-s1c

En de laatste vier zijn:

 • Palma
 • Munich
 • Berlin
 • Hamburg

Ook deze zijn het swatchen waard, je ziet gelukkig kleur op mijn arm. Dus ik kan met een primer gelukkig wat kleur op mijn ogen toveren!

LOOK OTD

Ik begon een beetje wat te spelen en pakte willekeurig kleuren uit het palette. Een kloddertje hier, een kloddertje daar… tante Til was op dreef en ik was enthousiast. Ik wilde nog gaan schijven… Nee geen fall-out. Kuch, ik had mijn bril niet op en ik veegde even over mijn wang, neus… grommmmm!

Ja,… ik ben dus ook niet perfect, verre van dat!

De oogschaduws zijn allemaal shimmer en er zit dus geen matte tint bij. Ik persoonlijk hou meer van iets ingetogener, maar moet zeggen dat wat glim en glamour mij ook niet misstaat!

WAAR TE KOOP?

Ik kocht dit palette bij de Kruidvat, ik weet niet of alle filialen ze verkopen. Het heeft mij 3,99 gekost.
Ik had er niet zo veel van veracht, leuk om te hebben dacht ik… de hartjes staan zo schattig en dan heb ik ook weer wat te bloggen!
Al met al viel het me niet tegen en is dit een tof cadeau om een tiener cadeau te doen. Mede doordat het niet te zwaar gepigmenteerd is, zal ze er niet als een clown bijlopen!

Het heeft tot nu toe (het is 19.39 uur dat ik dit bericht type) goed op mijn ogen gezeten en ik ga nu lekker een schoonmaak ritueel doen en wellicht post ik zo nog een maskertje!

 


Had jij dit palette al gespot?

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

9 reacties

 1. Wat een leuk palette! Die hartjes zijn echt heel lief en ik vind de namen ook erg leuk. Barcelona is wel een bijzondere kleur zeg! Het staat je inderdaad mooi, die glitter and glamour.

 2. Wat een leuk palette, dat van die fall out heb ik dus ook altijd hahahahah??? Jammer dat de kleuren niet zo gepigmenteerd zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CommentLuv badge