Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

I love you so Mochi too

The NYX cosmetics saga continues… oh damnnnn waarom brengen ze ook weer van die leuke producten uit! Ja het is toch wat als beautyblogger als er prachtige producten de revue passeren en je je moet inhouden om niet alles te kopen. Zo ook met dit palette… ik zag, ik kwijlde en was verkocht!

Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

Ontdek een regenboog aan kleur met de Love You So Mochi Eyeshadow-paletten van NYX. Verkrijgbaar in twee prachtige kleurencombinaties (pastels en perziktinten). Beiden opvallende sets hebben tien kleurrijke, zijdeachtige, oogschaduws in een reeks matte en glanzende afwerkingen. Spoiler alert: u gaat uit uw dak wanneer u deze soft en pillowy tinten voor de eerste keer voelt. De mashmallow-achtige textuur doet ons denken aan onze favoriete Japanse treat: mochi!

Naast het Sleek en Chic palette wat ik kocht, is er dus ook nog 1 met prachtige pastelstiften met de naam Electric Pastels. Het is dat ik die nog wat gewaagd vond, echter het kriebelt wel om die ook nog te kopen.

Op twitter werd ik getagd door Kim dat Douglas.nl weer nieuwe NYX producten in de online shop had en mijn hart sloeg een paar keer over van het enthousiasme… ik ben echt fan! Nu wilde ik al heel lang 1 van deze palettes, dus ik hoefde niet na te denken… KLIK!

Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

De tinten zijn allemaal op de zwart/grijze na in een Peach achtige kleur, zachte rozige tinten. Iets waar ik normaal niet voor kies, echter ik merk dat mijn smaak aan het veranderen is.

Ik swatch ze allemaal even, want deze keer ben ik heel erg benieuwd naar de kleuren op mijn huid (licht).

[tx_heading style=”default” heading_text=”LOVE YOU SO MOCHI | SWATCHES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

Mama Mia… zonder primer! Dames… dit is echt Heavy Shit! ? Dit is pigmentatie met de hoofdletter P. Ik ben razend enthousiast! Vooral de onderste rij is prachtig, waar de bovenste rij ook niet mis is, echter wat ingetogener!

Het liefst wil ik alle kleuren gebruiken in 1 ooglook, dat lijkt mj niet zo slim, dus ik pak mijn kwastjes en begin wat te schilderen! Het is een feestje…

[tx_heading style=”default” heading_text=”LOVE YOU SO MOCHI | OOGLOOK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Potjandorie, door mijn enthousiasme vergeet ik gewoon te noteren welke kleuren ik gebruik… nou het zal wel geen ramp van wereldformaat zijn als ik dat niet vermeld, toch?

Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

Ik gebruik vooral de mooie zachte roze tinten op mijn ooglid. En de wat perzik achtige kleuren in de rest van de look. In het midden van mijn bewegend ooglid pak ik de lichtste tint (2e links, bovenste rij) om een mooie highlight te zetten.

Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

Die mooie strakke lijn verkrijg ik door liquid tape te gebruiken. #tipperdetip

De oogschaduw heeft een klein beetje de neiging tot fall-out, echter het is geen ramp. Beetje wegpoederen en je ziet er niks meer van. De houdbaarheid is top. In de avond zat het er nog netjes op, geen oogschaduw die opeengehoopt zat in mijn oogvouw of zo.

Love, you, so, mochi, Nyx, cosmetics, eye, shadow, palette, beauty, cosmetics, bblogger, blogpost, review, yustsome, 40plus

Gisteren kon je bij mijn outfit post al de look zien die ik gemaakt had in zijn totaliteit… met warrig kapsel, omdat ik geladen was! Ik hield de rest verder ook rustig en zo kwam alles mooi uit,… een look voor elke dag.

[tx_heading style=”default” heading_text=”LOVE YOU SO MOCHI | VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Je kunt dit palette kopen voor 21,05 in de NYX stores of shop het via je luie stoel op Douglas.nl

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Make-up-Ogen-Oogschaduw-NYX-Professional-Makeup-Oogschaduw-Electric-Pastels_product_629955.html” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-silver” target=”_blank”]NYX Cosmetics[/otw_shortcode_button]

Bedankt voor jouw bezoekje!

Logo2

Like
  chucky1012
  2 Mar 2018
  5:37am

  Prachtige subtiele look met zeer goed gepigmenteerde kleuren!

  Xoxo

   YuStSoMe
   2 Mar 2018
   6:38am

   Ja echt een aanrader!

  Kim
  2 Mar 2018
  6:22am

  Aaaah! Hele goede aankoop Sonja! Vind het palette er heel erg goed uit zien net als de look. Lekker draagbaar met hele goede pigmentatie. Zelf ga ik absoluut een paar metallic lipcreams aanschaffen!

   YuStSoMe
   2 Mar 2018
   6:38am

   Oh ja die wil ik ook nog… maar wilde even wachten. Twijfel of zeoliet mooi voor mij zijn

  Nancy
  2 Mar 2018
  7:48am

  Prachtig! Heel zacht. Het word tijd om weer eens bij Douglas te shoppen! Heerlijke winkel!

  Monica
  2 Mar 2018
  8:16am

  Heel tof dit palette. Ik vind dit soort kleurtjes wel heel mooi bij je staan. Xx

  Marielle
  4 Mar 2018
  12:37pm

  Wat een mooi palette met diverse kleuren!

  Joyce
  5 Mar 2018
  12:36pm

  Wat een prachtige kleuren zitten er in dit palette!<3 het matcht er super bij je huidskleur!

  Nina Simplynspecial
  6 Mar 2018
  7:47pm

  Ik dacht eerst altijd “niet mijn ding” maar nu denk ik “moet ik hebben” haha. Shit! Hele mooie kleuren zeg <3 Verliefd!

  Mijn week x 4 - #72 scooter, glow golf & sneeuw - Simplynspecial.nl
  7 Mar 2018
  5:01am

  […] I love you so Mochi too – door Yustsome […]

  Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette Review
  21 Apr 2021
  10:28am

  […] Oh ja, duidelijk te zien wat het effect is, maar op een natuurlijke manier! Mooie swatches! Sonja onlangs geplaatst…I love you so Mochi too | NYX COSMETICS […]

  Little By Me #9 Nieuw karpet, lekker knutselen en een bruiloft.
  24 Apr 2021
  6:03pm

  […] Sonja onlangs geplaatst…I love you so Mochi too | NYX COSMETICS […]

Laat een reactie achter!