I want Chocolat… mint Flavour!

Whoop Whoop… klink ik nu ietsiepietsie te jeugdig? Maar ik ben ook door het dolle heen! Want ik heb na een maand smachten, uitverkocht en dan eindelijk in Nederland te koop het Chocolat Mint palette binnen!

Mint, Chocolat, palette, eyeshadow, i, heart, make-up, make-up, beauty, blog, blogpost, yustsome, mus

[tx_heading style=”default” heading_text=”I ❤️ MAKE-UP ” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kocht dit palette via de BEAUTY88.NL webshop. En de volgende dag had ik het al in huis.

I Heart Makeup Mint Chocolate, een geweldig oogschaduw palette in een mint groene chocolate bar!

Dit Mint Chocolate oogschaduw palette is onweerstaanbaar! Het bevat een veelzijdigheid aan adembenemende oogschaduw tinten. Matte, duo chrome en shimmer tinten variërend van neutraal tot warm. Perfect voor het maken van herfst looks met een hint van kleur erin!

Mint, Chocolat, palette, eyeshadow, i, heart, make-up, make-up, beauty, blog, blogpost, yustsome, mus

Alle kleuren hebben weer mooie namen gekregen. En ondanks dat er veel goud/geel tinten inzit, wilde ik dit palette toch eens proberen. Normaal skip ik zoiets.

Mint, Chocolat, palette, eyeshadow, i, heart, make-up, make-up, beauty, blog, blogpost, yustsome, mua

Naast geel, goud, brons vind ik ook nog prachtige bruintinten. In principe kun je met dit palette meerdere looks maken en passend bij jouw smaak.

Mint, Chocolat, palette, eyeshadow, i, heart, make-up, make-up, beauty, blog, blogpost, yustsome, mus

Ik hou van matte oogschaduws en daar zitten er ook genoeg van in. Toch wil ik steeds meer experimenteren en ook kijken of ik met glanzende oogschaduw toch een look kan maken zonder gelijk een kerstboom te zijn.

Daarom koos ik deze keer voor een feestlook. Met een knipoog naar de komende feestdagen.

De geel en goud tinten komen dan goed van pas! En ook de combinatie met de warm rood kleuren, werd het een look, waar ik best trots op ben geworden.

[tx_heading style=”default” heading_text=”I ❤️ THE LOOK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik was mijn primer kwijt en het enige wat ik binnen handbereik had was een… lipbalm! Ja echt! Ik heb het gewoon gedaan. En het werkte nog ook! Als het maar ‘plekt’! ?

Mint, Chocolat, palette, eyeshadow, i, heart, make-up, make-up, beauty, blog, blogpost, yustsome, mua

Om jullie het goed te laten zien heb ik twee soorten licht op mijn oog losgelaten. De oogschaduw is goed gepigmenteerd en ik moest eea nog flink blenden, of was het toch die lipbalm? Op mijn oogleden bracht ik eerst SUGARCOATED aan en DISTURBANCE. Een tipje AWAKEN en daarna een mooie vleug met DISTORTED en onder mijn oog WORLDS APART.

Het mooie glimmertje net onder mijn wenkbrauw is CONFESSION!

De foto rechts is bewerkt, daar kom ik eerlijk voor uit. Bedoel zo zie je dat we allemaal een gladgestreken koppie kunnen krijgen. Ik spuit er geen zooi in, ik gebruik een computer! ?

En ja ik durf ook de echte look te laten zien… er Viola!

Mint, Chocolat, palette, eyeshadow, i, heart, make-up, make-up, beauty, blog, blogpost, yustsome, mua

Op mijn wimpers heb ik de gouden mascara van Pupa gebruikt en ik streek er mee door mijn haar. Ook heb ik een glansspray gebruikt door mijn haar, helaas is die niet goed te zien, maar daar zitten ragfijne glimmers in.

De lipstick is een goudkleur, uit de Star Wars  collectie van Max Factor.

[tx_heading style=”default” heading_text=”I ❤️ SHOPPEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kocht dit palette voor 9,95 bij BEAUTY88.NL

[tx_animate animation=”fadeIn” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]ZOU JIJ DIT PALETTE OOK KOPEN.[/tx_animate]

Like
  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een prachtig palette! Super leuk als kerstcadeautje!

   Sonja Van de Sande
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Is dat een hint ☺️…?

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Alleen al zo prachtig om naar te kijken!

Laat een reactie achter!