IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome

IDUN Minerals nieuwe producten voor teint, wenkbrauwen en wimpers

De collectie minerale make-up van IDUN Minerals blijft voortdurend uitbreiden met nieuwe eninnovatieve producten. Voor de perfecte basis, het aanbrengen én de touch-up van make-up zijn er de nieuwe Primer Iris en de Priming & Blotting Dual Sponge. Voor de perfecte wenkbrauwen, ongekend lange en volumineuze wimpers werd de collectie recentelijk verrijkt met de Perfect Eyebrows gekleurde wenkbrauwgels en de nieuwe Magna Lengthening Mascara Black!

IDUN Minerals | Minerale make-up

IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyper-allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts. IDUN Minerals bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.

Uit het persbericht:

IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome


IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome,

IDUN Minerals Primer Iris

De nieuwe IDUN Minerals Primer Iris zorgt ervoor dat de IDUN Minerals make-up de hele dag perfect blijft zitten en vormt de ideale basis voor het aanbrengen van foundations. Deze zijdezachte primer is eenvoudig om aan te brengen en geeft een aangenaam crèmig huidgevoel. Iris was de Griekse godin van de regenboog, hetgeenverwijst naar het feit dat deze primer onder iedere kleur foundation kan worden gebruikt. De formule heeft een lichtgrijze kleur vanwege de toevoeging van houtskoolpoeder, dat helpt om bacteriën op de huid te verminderen. Deze grijze kleur is echter niet zichtbaar op de huid. Vitamine E is toegevoegd vanwege de verzorgende– en antioxidant eigenschappen.

IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome,2

IDUN Minerals Priming & Blotting Dual Sponge

In combinatie met IDUN Minerals Primer Iris werd een nieuwe make-up tool geïntroduceerd. De IDUN Minerals Priming & Blotting Dual Sponge heeft een slimme 2-in-1 functie.

De siliconenzijde van deze plattemake-upspons is de ideale applicator voor de Iris Primer of voor vloeibare foundations. De blottingzijde helptom overtollig talg gedurende de dag weg te deppen zonder je make-up te verstoren. Deze unieke spons vormtdaarmee de perfecte touch-up tool voor een onberispelijke make-up gedurende de hele dag!    

IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome,

IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara Black

De mascara collectie van IDUN Minerals is uitgebreid met de nieuwe Magna Lengthening Mascara Black. Deze intens zwarte mascara zorgt moeiteloos voor ongekend lange en volumineuze wimpers. De milde samenstellingis geschikt voor zelfs de meest gevoelige ogen en contactlensdragers. Dankzij het kleine, nauwkeurig te doseren mascaraborsteltje kunnen ook heel korte wimperhaartjes eenvoudig worden bereikt en optimaal worden verlengd vanaf de wimperaanzet tot in de puntjes. Het borsteltje scheidt de wimpers nauwkeurig en zorgt dat er geen vlekken of klontjes ontstaan. De intensief verzorgende, crèmige en 100% vegan formule is ophthalmologischgetest en is ontwikkeld op basis van minerale pigmenten. 

IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome,

IDUN Minerals Perfect Eyebrows

De nieuwe IDUN Minerals Perfect Eyebrows Fiber Infused, Voluminizing Tinted Brow Gels zijn speciaal ontwikkeld om met slechts één product professioneel gedefinieerde wenkbrauwen te creëren. De 100% vegan formule van deze gekleurde wenkbrauwgels is eenvoudig om heel nauwkeurig aan te brengen, dankzij het kleine en smalle applicatieborsteltje. Hiermee kun je de wenkbrauwen moeiteloos in de gewenste vorm brengen, waarna deze ook de hele dag perfect in vorm blijven. Minerale pigmenten zorgen voor een mooie gelijkmatige kleur en de toegevoegde vezels geven extra volume en dikte aan de natuurlijke wenkbrauwen. IDUN MineralsPerfect Eyebrows is verkrijgbaar in 3 natuurlijke tinten, te weten light, medium and dark.


[tx_heading style=”default” heading_text=”Sonja en IDUN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik moet zeggen dat ik na mijn eerste kennismaking met IDUN make-up eigenlijk al super enthousiast was en nu met deze producten in de test werd wederom bevestigd dat Minerale Make-up geen grijze sokken toelie is maar een plek verdiend tussen alle andere gerenommeerde merken.

Nieuw

Het was dan ook weer leuk om te horen dat IDUN Minerals weer nieuwe producten in haar assortiment heeft, vooral de primer maakte mij nieuwsgierig. In eerste instantie dacht ik, een tube, maar het heeft een pompflacon tuitje. Er komt een grijze substantie uit, die zodra je het uitsmeert onzichtbaar word. Het maakt je huid klaar om make-up aan te brengen. Het ging perfect bij mij met mijn foundation. Mede doordat ik na de dagcrème en de primer mijn huid even met rust gelaten heb.

IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome,2

De sponge, ik weet het niet, mag ik eerlijk zijn dat het mij altijd een raar gevoel geeft! Toch kreeg ik recent de tip om ze wat te bevochtigen en nu werkt het verdelen al een stuk beter, maar het gevoel in mijn hand is nog steeds creepy. Het blogging deel heb ik nog niet getest, ik vergeet eigenlijk telkens dat die zijde er ook op zit en mijn producten liggen op mijn beautykamer.

Dan de wenkbrauw mascara zoals ik het maar noem. De kleur die ik kreeg is eigenlijk perfect, ik dacht eerst te donker, maar dat is echt niet zo. Het werkt wel fijn, maar ik moet nog oefenen met de juiste manier van aanbrengen. Dat je mascara aanbrengt op je wimpers wil nog ziet zeggen dat je een ster bent op je wenkbrauwen!

En als laatste de mascara, werkelijk heel erg fijn! Het is geen mascara die je moet, Uhm… hoe zeg ik dat, forceren om er het uiterste uit te halen. Nee, het mooist is deze na 2 laagjes, dan hou je een hele natuurlijke look.

IDUN, minerals, minerale, make-up, mascara, wenkbrauw, primer, grijs, beauty, product, beautysome,


IDUN Minerals verkoop

 • IDUN Minerals Primer Iris   € 29,95
 • IDUN Minerals Priming & Blotting Dual Sponge    € 10,95
 • IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara      € 19,95
 • IDUN Minerals Eye Brow Gel    € 22,95

De producten van IDUN Minerals zijn verkrijgbaar bij diverse G&W Winkels, professionele schoonheidssalons en huidverbeteringspraktijken. Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen is er de website: www.idunminerals.nl

Like
  Marije
  26 Sep 2018
  6:08am

  Ben erg benieuwd naar de primer en de eyebrow gel

  Nancy
  26 Sep 2018
  7:42am

  Ik ben eigenlijk wel op zoek naar mooie wenkbrauw producten. Heb pas de mijne weer laten verven bij de schoonheidssalon en dan zie je dat dat zoveel beter staat!

  Natascha - BeautyOpinie
  26 Sep 2018
  11:40am

  Ik wist ook niet zo goed hoe ik met die sponge om moest gaan haha, ik kon er niet aan wennen. Ik vond de andere producten wel top, de mascara gebruik ik heel vaak!

  Dhini
  27 Sep 2018
  9:12am

  Die spons gebruik ik nog nooit. Ben benieuwd

Laat een reactie achter!