Ieksssss… is dit schoon?

Hahaha,… de titel van mijn blog doet je in eerste instantie vermoeden dat ik iets heel ranzigs ga presenteren, echter we gaan juist de boel opfrissen!

Dat opfrissen doen we dit keer met houtskool!

Charcoco, tooth, clean, poetsen, tanden, houtskool, charcoal, kool, zwart, poedervorm, beauty, schoonheid, review, blog, yustsome, tandpasta

CHARCOCO Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder voor wittere tanden. Last van verkleuring op je tanden? Of is jouw droom om gewoon wittere en schonere tanden te hebben? CHARCOCO Teeth Whitening Powder die gemaakt is van actieve houtskool poeder uit kokosnoot maakt je tanden witter, schoner en sterker op 100% natuurlijke manier. Met onze houtskool kan je je tanden bleken op een verantwoorde manier.

[tx_heading style=”default” heading_text=”HOUTSKOOL TREND” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De trend is nog niet voorbij, omdat houtskool nog steeds haar werk doet. De neusstrips, de maskers, je kunt het zo gek niet verzinnen of we maken er weer een mooi product van.

Zo kwam ik ook in contact met CHARCOCO een product dat zorgt voor wittere tanden! En dat zonder bleeksetjes, pasta’s, blauwe lampen en stik neigingen? Oh wauw!

CHARCOCO Activated Charcoal Powder is een 100% natuurlijke tandbleekmiddel die zorgt voor wittere tanden, het polijsten, remineraliseren en het versterken van het tandglazuur. Het geeft je mond een grondige Detox beurt. CHARCOCO wordt origineel gemaakt in Australië met de hoogste kwaliteit gecontroleerde ingrediënten.

Charcoco, tooth, clean, poetsen, tanden, houtskool, charcoal, kool, zwart, poedervorm, beauty, schoonheid, review, blog, yustsome, tandpasta, witter

De houtskool van dit product wordt verkregen uit de hoogste kwaliteit van biologische kokosnootschillen waardoor je tanden op 100% natuurlijke manier witter worden. Coconut Charcoal staat bekend om zijn absorptie kracht waardoor de moleculen van vloeistof en gas worden opgenomen. Hiermee verwijdert de actieve kool koffie vlekken, sigaretten vlekken en andere verkleuringen op je tanden zonder de tandglazuur aan te tasten. Dus het is 100% veilig voor je tanden.

Charcoco, tooth, clean, poetsen, tanden, houtskool, charcoal, kool, zwart, poedervorm, beauty, schoonheid, review, blog, yustsome, tandpasta

Naast de cosmetische werking, onze actieve kool (uit de kokosnoot) heeft ook medische doeleinden. Het verbetert je mondhygiëne en verlaagt PH waarde in de mond. Hierdoor vermindert de kans op gaatjes, tandvleesontsteking en zorgt voor een langdurig frisse adem.

Kortom, allemaal pluspuntjes, want het is puur natuur!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN MENING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik had van dit merk al eerder wat gelezen op het blog van ANNETTE, waar ze de Oil Pulling heeft gereviewd. Echter ik moet bekennen dat me dat ritueel niet erg aansprak. Dus toen ik werd benaderd door dit Nederlandse bedrijf om hun merk te promoten vroeg ik naar de tandpoeder, omdat ik daar meer feeling mee heb.

Zoals jullie wellicht weten heb ik daar al eerder een review over geschreven. -> KLIK

Omdat dit uit actieve kool bestaat en ook nog eens uit Kokos, werd ik helemaal enthousiast. Daar ben ik niet allergisch voor en kan het met een gerust hart gebruiken.

Charcoco, tooth, clean, poetsen, tanden, houtskool, charcoal, kool, zwart, poedervorm, beauty, schoonheid, review, blog, yustsome, tandpasta

Ik kreeg er ook nog een mooie tandenborstel bij, vervaardigd uit Bamboe. De haartjes voelen heel fijn aan! En ik krijg er geen kapot tandvlees van!

De haren zijn gemaakt van Binchotan Houtskool, een natuurlijke witmaker voor de tanden. Dit houtskool wordt al eeuwen gebruikt in Azië voor het filteren van drinkwater en voor het witmaken van tanden. Het absorbeert restjes van het tandoppervlak en voorkomt de vorming van tandsteen.

Wat ik ook prettig vond in het gebruik is dat het poederdoosje goed is afgesloten dmv een extra sealing. En dat je borstel ook helemaal puur natuur is en afbreekbaar!

Charcoco, tooth, clean, poetsen, tanden, houtskool, charcoal, kool, zwart, poedervorm, beauty, schoonheid, review, blog, yustsome, tandpasta

[tx_heading style=”default” heading_text=”Hoe gebruik ik het?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik maak mijn borstel een beetje nat, niet kletsnat, en dipte het in het kool poeder. Even aftikken en je kunt beginnen. Let op dat het er raar uitziet, tenslotte ben je dit niet gewend! En kijk uit dat het poeder niet op je getexte muur komt, het kan wat strepen! Ja ik heb ervaring! Gelukkig had ik nog witte muurverf in huis!

Kortom na wat gemopper van mijn kant, kon de test beginnen…

Charcoco, tooth, clean, poetsen, tanden, houtskool, charcoal, kool, zwart, poedervorm, beauty, schoonheid, review, blog, yustsome, tandpasta

Met een steeds zwarter wordend gebit, had ik de eerste paar keren wel wat moeite hoor. Maar eenmaal aan dit ritueel gewend, poetst het best lekker weg. Ik ben een echte koffiedrinker en een bakje thee sla ik ook niet over. Dit laat sporen (verkleuring) na op je tanden. Ik merkte al snel dat het poetsen met Charcoco mijn tanden een wittere look gaf. Kijk, ik ben al wat ouder en de ‘tand des tijds’ heeft er al flink ingehakt. Spierwitte tanden zal ik nooit op deze manier krijgen, maar wel frisser en verschoond!

En al is het maar een tintje witter, ik ben er heel blij mee! Ik was een beetje sceptisch, toch kom ik hier op terug. Het doet zeker weten je tanden ‘verlichten’!

Op de website zijn supermooie resultaten te zien! -> KLIK

Het product is online verkrijgbaar. En wel via de eigen website.

[otw_shortcode_button href=”https://charcoco.nl/shop/” size=”large” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-green” target=”_blank”]WEBSHOP[/otw_shortcode_button]

Persoonlijk moet ik even nog een kanttekening erbij zetten dat ik de prijs van 34,99 voor 1 zo’n doosje erg duur vind. Ze hebben nu een setprijs van 2 tandenborstels en 2 doosjes voor 49,99 en als je ziet dat de borstel 4,99 kost, vind ik dit een schappelijkere prijs! Echter de consumenprijs mag van mij naar 15,00 dan zou ik het vaker kopen!

#eerlijkemening #gekregen

Logo2

Like
Bedankt xxx

6 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!