Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

Ik ga op vakantie en neem mee…

Joehoe… we gaan binnenkort op vakantie en ondanks dat ik heel zenuwachtig ben, omdat ik weer na 17 jaar ga vliegen, heb ik er ook zin in. We gaan dus naar Zakynthos, de zelfde reis maken als die waar ik mijn vliegangst door kreeg. Ik ben nu toch met mijzelf aan het ontdekken bezig dat ik dit ook nog wil afvinken van mijn bucketlist!

Als je naar een land op vakantie gaat waar de zon toch redelijk schijnt, dan is een mooie look aan het water/Beach toch wel een must. Je wilt je toch zeker voelen in je bijna ontbloot lijf.

Ik heb er veel moeite mee gehad om mijzelf te tonen, echter toen een kennis mij op twitter op de vingers tikte, nou ja… meer mijn ogen deed openen, ben ik eens goed gaan nadenken.

Waarom mag iemand niet van mij half naakt poseren? Nou ja, ik trek een lijn. Ik vind een badpak of bikini iets heel anders dan spannende lingerie! Omdat Lingerie bij mij een ander signaal afgeeft. Badkleding is functioneel,… snap je mijn twisted brain nog? 😉

Soms is het best spannend, ondanks je leeftijd en ervaringen. Naarmate we ouder worden is het steeds minder leuk om jezelf in badkleding te zien. Ik ben nu 50 en kan op 1 hand tellen het aantal bikini’s dat ik gehad heb. Ik ben vanaf mijn jeugd al #teambadpak.

[tx_heading style=”default” heading_text=”LASCANA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Recent besloot ik dat het toch weer eens tijd was voor een ‘frissere look’ en moest mijn bruine, oubollige badpak ruimte maken voor iets nieuws. Ik ben nog niet zeker over mijn lijf, al is dat wellicht niet aan mij te zien. En toch… ik voel mij ook nog wel eens lelijk! Ik weet dat er vrouwen zijn die met mij willen ruilen, gek is dat he? Dat we allemaal wel onzeker zijn over ons lijf! Hoe dat komt? Kijk maar eens in de bladen… media heeft ons totaal verpest! Gephotoshopt zijn wij gefopt met prachtige dames, zonder vetje, putje, rolletje of pokdalig gezicht.

Strandjurkje

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

*Bovenstaande foto is bewerkt met een kleureffect

Nou… voila, hier ben ik! Ik ga mijzelf positiever bekijken… dit lijf gaat al 50 jaar mee! Ik ben een mooie klassieker uit de jaren 60! Hier en daar is het chroom wat dof, zijn de bandjes wat slap en mag de bekleding hier en daar opgelapt worden!

Dan zijn strandjurkjes ideaal. Heerlijk luchtig en ze verhullen jouw minder leuke delen, althans de meeste vrouwen hebben toch wel de billen, buik en benen schaamtes!

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

Het jurkje koos ik uit omdat het ook iets speels heeft door de franjes aan de onderkant. Alle aandacht gaat dan daar naartoe. Een tip van mij om dat te accentueren waar je trots op bent… en dat zijn mijn kuiten! Ik vind mijn onderbenen dus echt mooi.

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

Ik ging op 5 juni met mijn moeder dus naar het water om wat sfeer foto’s te maken! We kozen juist een tijdstip uit dat het niet druk zou zijn. Het gaf mij een fijn gevoel dat mijn moeder de foto’s maakte. Ik ben ook echt blij met hoe ze zijn geworden! En actie…

[tx_heading style=”default” heading_text=”TEAM BADPAK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Natuurlijk neem ik ook een badpak mee op vakantie! Ik koos toch voor veilig zwart, echter ik wilde geen harnas, het mocht wel iets meer sex-appeal hebben. En voor mij is dit al heel spannend hoor!

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

Het badpak heeft aan de voorkant een gekruist stukje met contrasterende bandjes. De kleur is turkooise/jade, wat natuurlijk mijn lievelingskleur is. Onder de buste loopt ook nog een gekleurde band wat het badpak mooi breekt, het is nu niet zo massief.

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

Het kleedje kocht ik bij de Aldi voor 12,95 en dat gaat ook in de koffer! Het is ideaal, lekker zacht en nog best van een goede kwaliteit! Aanrader dus!

En ik ben zo bruin door een spray-tan! Dat is geen photoshop! 😉 De zon wel, die is nep! Ik wil in dit artikel jullie zo laten zien wat er allemaal gefaked word.

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

 

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

Kijk, het verschil in poseren… hier lijk ik een stuk slanker. Omdat je met zitten net niet genoeg gedraaid bent. Je lijkt het slankst als je de schouders meer indraait, je taille komt dan meer vanaf de zijkant in beeld.

Kijk, het verschil in poseren... hier lijk ik een stuk breder. Omdat je net niet genoeg gedraaid bent. Je lijkt het slankst als je de schouders meer indraait.

Het fijne aan dit LASCANA badpak is dat er verstelbare bandjes aan zitten en het geen knup in mijn nek heeft, de halter… daar kan ik dus niet goed tegen. Ook is het broekje groot genoeg voor mijn volle billen! Het gebeurde vroeger vaak dat 1 bil geen bedekking kreeg. Zo irritant!

De cups zijn voorgevormd, ook ideaal, want ik heb een hekel aan doorschijnende borstpartijtjes! Of de puntjes van de kou… no thanks!

Ik ben heel tevreden over de badkleding van LASCANA, het zit als gegoten! Voelt echt prettig aan en ook het jurkje durf ik zelfs naar het dorp aan te doen! Of een festival… het heeft wel die stijl!

Binnenkort laat ik je nog een mooi kledingstuk zien van deze website!

Ben jij TEAM BADPAK of team bikini?

[otw_shortcode_button href=”https://www.lascana.nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]Lascana.nl[/otw_shortcode_button]

Met toestemming van mijn oma heb ik het lef om ze te posten! Want mijn oma vond de foto’s prachtig! Zo fijn als je hierin support krijgt! ❤

#gekregen, zie disclaimer!

Lascana, strand, jurk, zomer, vakantie, bad, kleding, fashion, bikini, zon, fashionista, samenwerking, yustsome

Like
  Tamara S
  14 Jun 2018
  2:55am

  Damn woman! Jij bent prachtig in je badpak en in je jurkje. De foto’s zijn ook heel mooi gelukt. Alvast heel veel plezier op vakantie!

   YuStSoMe
   14 Jun 2018
   8:59am

   Dank je wel… ja ben ook trots op de foto’s! ❤️

  chucky1012
  14 Jun 2018
  5:11am

  Prachtige foto’s!
  Zulke mooie beachkleding.
  Ik hou van babpakken en tankini’s.

  Fijne vakantie 😉

  Marije
  14 Jun 2018
  5:47am

  Wat heb je toch een geweldig lichaam! Mooi badpak hoor.

   YuStSoMe
   14 Jun 2018
   8:59am

   Dankjewel wel lieverd!

  Nancy Baten
  14 Jun 2018
  6:12am

  Toestemming nodig? Mens, je kunt zo in een glossy magazine! Jezus Sonja, je hebt een prachtig lijf! Mooie foto s ook! En echt een te gek badpak! Ik ga nog steeds voor een bikini, ziet toch niemand want ik draag t alleen in de tuin! Maar dit badpak vind ik erg mooi!

   YuStSoMe
   14 Jun 2018
   8:58am

   Oh Nancy, hahaha in een Glossy! Wat een mooi compliment!

  Jessica J.
  14 Jun 2018
  6:48am

  Erg mooi strandjurkje! En in badpak mag je er ook zijn, hoor. 😉 Je mag trots zijn op jouw lijf! Alvast veel plezier op Zakynthos!

   YuStSoMe
   14 Jun 2018
   9:00am

   Dank je wel, lief,

  Jolanda
  14 Jun 2018
  10:29am

  Wat zie je er weer mooi uit!! Ik ben team bikini als het om mezelf gaat, maar heb dit jaar voor het eerst getwijfeld aan een badpak. Toch maar noet gekozen, dus wie weet volgend jaar.

   YuStSoMe
   14 Jun 2018
   10:54am

   Wie weet koop ik er nog 1 op vakantie! Als ik daar toch niemand jen, hahaha!

  Marsha
  14 Jun 2018
  12:49pm

  Staat je allemaal gewoon super hoor! Hele leuke/mooie spontane foto’s! 😀

   YuStSoMe
   14 Jun 2018
   5:13pm

   Oh lief van je! ❤️

  Deb
  14 Jun 2018
  8:05pm

  Zowel het strandjurkje als badpak vind ik erg mooi en staan je prachtig! Ik vind de turquoise (= mijn favoriete kleur) details in je badpak ook super mooi. En wat jouw vraag betreft: ik draag meestal een bikini.

  bychristiana
  18 Jun 2018
  7:30am

  Nou Sonja je mag ook zeker gezien worden hoor!!! Hier team badpak en dan ook graag zwart. Haha, dat kleedt zo lekker slank af;-)

  Joyce Elise
  20 Jun 2018
  12:06am

  Wat een super leuke foto’s en super dat je ondanks je vliegangst toch gaat vliegen! Het jurkje vind ik echt geweldig *zet het op mijn wishlist*

  T badpak staat je super en de blauwe accenten + veters/touwtjes hoe noem je zoiets?! maken t helemaal af!

Laat een reactie achter!