Ik ga op vakantie en neem mee?

Pak je koffer en ga, geniet en leef, vergeet alleen je zon bescherming niet, want dit kan zeer zeker ook levensreddend zijn!

Nu weet ik niet of wij dit jaar wel op vakantie kunnen, want ook dit jaar… komt er weer iets tussen!

Het lijkt elk jaar wel een zelfde LP die afgespeeld word op zeer lage toeren, maar het is weer zover… dit keer heeft mijn man last van zijn rug en we vermoeden dat hij binnenkort onder het mes moet om geholpen te worden aan een hernia.
Het niet op vakantie gaan is onderhand gewoon geworden in ons gezin en ach, thuis in de zon in mijn mooie tuin is dat geen straf hoor.

Mocht jij toch op vakantie gaan, dan heb ik hier nog een tip met betrekking tot huidverzorging en je huid alvast klaar maken op de zon. Ik neem aan dat je dan ook kiest voor een heerlijke plek onder die palmboom of een tripje naar de zee. Neem dan wel je huidbescherming in een goede factor mee!

Dr-pierre-ricaud-zon-bescherming-factor-50-20-avant-tanning-serum-beauty-blogger-yustsome-PROMO

Zonbescherming Dr. Pierre Ricaud

Intelligence™ Soleil Anti-Age Zonnebrandcrème SPF 20 & 50 Gezicht & Lichaam

Een verhoogde bescherming dringt zich op voor de lichte en aan de zon gevoelige huid en in bepaalde omstandigheden als blootstelling aan felle zon, langdurige activiteiten in buitenlucht, in de bergen.
De zonnebrandcrème SPF 50 voor gezicht en lichaam verbindt UVB-filters, die vooral beschermen tegen de stralen verantwoordelijk voor zonnebrand, met UVA-filters, die huidverouderend werken.

In onze Intelligence Soleil producten combineren wij zonbescherming en een anti-ageing werking:
– Een complete UVB en UVA bescherming om de huid te beschermen tegen uv stralen die huidverouderend werken (vooral UVA).
– Acti-Liss, voor een gladstrijkend anti-ageing effect.

Gebruik:

Deze crème royaal aanbrengen op het gezicht en op het lichaam om de huid te beschermen wanneer u in de zon gaat of wanneer u in de buitenlucht actief bent. Dit tube formaat is praktisch en handig mee te nemen om de crème iedere 2 uren opnieuw te kunnen aanbrengen.

De SPF 20 crème is verreikt met een kleurtje, ook ruikt deze zoetig en warm. De SPF 50 heeft bijna geen geur en de kleur is zoals we die van een zonnebrand gewend zijn.
Wat ik aan verschil merkte tussen deze twee is dat de SPF 20 wat dunner van textuur is en makkelijker over je lichaam verdeelt. De SPF 50 is wat stugger en je mag wat steviger wrijven. Ik had het gevoel dat de SPF 20 door het kleurtje ook meer een bronzing effect gaf, maar dat kan ook een wens geweest zijn 🙂

Intelligence™ Soleil Zonvoorbereidend en Bruining Activerend Serum

Een zon voorbereidende verzorging om mooier te bruinen.

Dit product zal snel een onmisbaar product worden tijdens de zomer. In 7 dagen bereidt deze verzorging uw huid voor. U kunt de toepassing van dit product voortzetten tijdens de blootstelling aan de zon. Dit product moet dan worden toegepast onder uw zonnebrandcrème.
De tekenen van huidveroudering door de zon zullen verminderen. U wordt mooier bruin dankzij deze zon voorbereidende verzorging!

3 werkstoffen om uw huid perfect voor te bereiden:
– Cell Booster: versterkt de cellulaire membraan* en beschermt het DNA* van de cellen tegen vrije radicalen.
– Cell Protect: Vitamine E, anti-radicalaire werking.
– Promelanine: stimuleert de productie van melanine* zodat deze de huid sneller beschermt.

92 %** van de vrouwen constateren dat ze minder pigmentvlekken krijgen door de zon.

*In vitro testen. **Gebruikstest uitgevoerd bij 25 vrouwen, toepassing ochtend en avond gedurende 1 week, daarna alleen de ochtend gedurende 3 weken van blootstelling aan de zon.

 

Dit serum is te gebruiken onder jouw gebruikelijke dagcrème en wel één week voordat je je aan de zon gaat blootstellen. Zet het gebruik voort tijdens de dagen dat je in de zon komt, gebruik het serum dan onder jouw zonnebrandcrème. Dit serum mag je ruim aanbrengen op het gezicht en in de nek.

Je hebt niet veel nodig om het aan te brengen, dat valt mee. Dan trekt het redelijk snel in en kun je het verder afmaken van je dagelijkse verzorging voortzetten. Het heeft een minimaal geurtje, maar dat is wel lekker. Ik kan trouwens bij zon producten altijd wel genieten van de warme en zwoele geuren.

Ik helaas geen zon-aanbidster, maar toch smeer ik het onder mijn verzorging (ben toch wel benieuwd, dat als ik in de zon kom, mijn huid wat voorbereid is).


Een zonvoorbereidende verzorging om mooier te bruinen | 30 ml | 30,-

Een beschermende en gladstrijkende verzorgingscrème | 125 ml | 9,90*
Verenigt hoge bescherming en gebruiksvriendelijkheid | 125 ml | 13,90*
*(bij schrijven artikel was dit de aanbiedingsprijs)

Heb jij al eens een bestelling gedaan bij Dr. Pierre Ricaud?

Nu tijdelijk bij jouw bestelling dit cadeau! Kies jij voor afslanken of toch liever voor huidversteviging?

Bedankt voor jouw bezoekje aan mijn blog! Een reactie achter laten is nog leuker, dat zie ik toch altijd als een pluim op mijn artikel!
Like
  Jolanda
  27 Jun 2017
  5:26am

  Wat mooi weer! Ook dat serum lijkt me erg fijn!

  Joyce
  27 Jun 2017
  1:44pm

  Ben benieuwd naar t serum, klinkt iig super fijn!

  Na het zonnen, verzorg je je huid extra goed – YuStSoMe
  28 Jun 2017
  3:10am

  […] Lees ook het artikel van gisteren over de zon producten! […]

  jeapiebel
  28 Jun 2017
  6:44am

  Zoiets moet je zelf echt eens proberen. Ik ben dol op zonnebrand. Het is echt een geheim van een goede huid geloof ik. 🙂

Laat een reactie achter!