Colourpop aankoop yustsome Lip mama herfstkleuren bill

Ik plaatste mijn eerste eigen Colourpop bestelling! Yeah | Colourpop

 

Okay,… ik had Colourpop nooit ontdekt als ik Lisanne niet had gevolgd op Instagram.
En via deze lieve meid kwam ik in aanraking met de mooie lipsticks. Omdat ze zo lief was om ze o.a. aan mij te verkopen.

En ik dacht ooit ga ik zelf ook nog wat spulletjes bestellen, ooit…

Ik volgde ondertussen op de facebook groep alle aankoopjes van andere dames en baalde dat ik niet durfde te bestellen via hun site.
En gelukkig kwam daar de uitdaging… gratis verzending en nog eens 5 dollar of was het euro korting? Oh grutjes ik weet het niet eens meer, maar ik was niet veel kwijt en bleef netjes onder het bedrag van 21 euro, omdat je anders iets van invoerrechten moest betalen, ja daag… mij te duur!

En na een weekje of 2 kwam er een doosje mijn kant op!

Helemaal blij, want ik bestelde 2 oogschaduws, 1 blush en een ultra matte lipkleur!

Colourpop aankoop yustsome Lip mama herfstkleuren bill

 

Mama| Ultra matte lip

img_1506
img_1508

 

img_1507

 

Een hele mooie warme kleur, en best ook nog goed gepigmenteerd, nou… goed? Zeg maar u tegen deze kleur! Het aanbrengen gaat goed met het applicatie sponsje en je kunt redelijk goed langs je lippen de kleur aanbrengen. Omdat ik model rimpel heb, leek het mij verstandiger om toch met een lipliner vooraf een lijntje te trekken!

Super shock cheek | Quarters

 

 

img_1509
img_1511

img_1510

Prachtig… een matte tint. Maar zie je de swatch? Echt een prachtige tint, die helemaal bij mij pas. Door mijn redelijke bleke Bep gezicht, matcht dit warme, oranje-rood alsof het voor mij gemaakt is.

Ik vond het bijna zonde om door dit prachtige printje te wrijven. Het voelde wat creamy aan en toch kon ik met een kwast de blush heel goed gebruiken.

Super shock shadow | Central Perk & Bill

img_1513
img_1512

Yes, matte oogschaduw! En ik maar denken dat Colourpop alleen maar van die glimglim oogschaduws had. Oh en tijdens het shoppen kwam ik deze matte hemel tegen. Ja, bij mij staat matte nou eenmaal veel mooier vind ik zelf. En ik koos twee matchende tinten uit, 1 donkere en 1 lichtere tint. Zo kan ik het met andere kleuren die ik al heb mengen (andere merken).

img_1514

 

Hierboven zie je de swatches van alle 3 de producten.

Links is Central Perk, midden is Quarters en rechts is Bill. Dit zijn echt 3 geweldige tinten bijelkaar!

Ik maakte er natuurlijk nog een look bij… tatatataaah!

img_1517

 

Ik vind het echt superrrrrr… ik wil meer! Echter alleen als er weer een aanbieding is of ik kan met iemand meebestellen 🙂

Oh, ik zie nu dat de hele donkere tint wat ‘fall-out’ heeft… hahaha ik zoomde ff in!

Wat kost het?

De Ultra matte lip kost 6 dollar.
De oogschaduws kosten 5 dollar per stuk.
De blush kost 8 dollar.

Ik bedank jullie weer voor het bezoekje en nog een tip… verwijder het lipproduct met babyolie! 🙂

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Reactie met Facebook

There are 13 comments Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *