Colourpop aankoop yustsome Lip mama herfstkleuren bill

Ik plaatste mijn eerste eigen Colourpop bestelling! Yeah

 

Okay,… ik had Colourpop nooit ontdekt als ik Lisanne niet had gevolgd op Instagram.
En via deze lieve meid kwam ik in aanraking met de mooie lipsticks. Omdat ze zo lief was om ze o.a. aan mij te verkopen.

En ik dacht ooit ga ik zelf ook nog wat spulletjes bestellen, ooit…

Ik volgde ondertussen op de facebook groep alle aankoopjes van andere dames en baalde dat ik niet durfde te bestellen via hun site.
En gelukkig kwam daar de uitdaging… gratis verzending en nog eens 5 dollar of was het euro korting? Oh grutjes ik weet het niet eens meer, maar ik was niet veel kwijt en bleef netjes onder het bedrag van 21 euro, omdat je anders iets van invoerrechten moest betalen, ja daag… mij te duur!

En na een weekje of 2 kwam er een doosje mijn kant op!

Helemaal blij, want ik bestelde 2 oogschaduws, 1 blush en een ultra matte lipkleur!

Colourpop aankoop yustsome Lip mama herfstkleuren bill

 

Mama| Ultra matte lip

[ezcol_1half]img_1506[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]img_1508[/ezcol_1half_end]

 

img_1507

 

Een hele mooie warme kleur, en best ook nog goed gepigmenteerd, nou… goed? Zeg maar u tegen deze kleur! Het aanbrengen gaat goed met het applicatie sponsje en je kunt redelijk goed langs je lippen de kleur aanbrengen. Omdat ik model rimpel heb, leek het mij verstandiger om toch met een lipliner vooraf een lijntje te trekken!

Super shock cheek | Quarters

 

 

[ezcol_1half]img_1509[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]img_1511[/ezcol_1half_end]

img_1510

Prachtig… een matte tint. Maar zie je de swatch? Echt een prachtige tint, die helemaal bij mij pas. Door mijn redelijke bleke Bep gezicht, matcht dit warme, oranje-rood alsof het voor mij gemaakt is.

Ik vond het bijna zonde om door dit prachtige printje te wrijven. Het voelde wat creamy aan en toch kon ik met een kwast de blush heel goed gebruiken.

Super shock shadow | Central Perk & Bill

[ezcol_1half]img_1513[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]img_1512[/ezcol_1half_end]

Yes, matte oogschaduw! En ik maar denken dat Colourpop alleen maar van die glimglim oogschaduws had. Oh en tijdens het shoppen kwam ik deze matte hemel tegen. Ja, bij mij staat matte nou eenmaal veel mooier vind ik zelf. En ik koos twee matchende tinten uit, 1 donkere en 1 lichtere tint. Zo kan ik het met andere kleuren die ik al heb mengen (andere merken).

img_1514

 

Hierboven zie je de swatches van alle 3 de producten.

Links is Central Perk, midden is Quarters en rechts is Bill. Dit zijn echt 3 geweldige tinten bijelkaar!

Ik maakte er natuurlijk nog een look bij… tatatataaah!

img_1517

 

Ik vind het echt superrrrrr… ik wil meer! Echter alleen als er weer een aanbieding is of ik kan met iemand meebestellen 🙂

Oh, ik zie nu dat de hele donkere tint wat ‘fall-out’ heeft… hahaha ik zoomde ff in!

Wat kost het?

De Ultra matte lip kost 6 dollar.
De oogschaduws kosten 5 dollar per stuk.
De blush kost 8 dollar.

Ik bedank jullie weer voor het bezoekje en nog een tip… verwijder het lipproduct met babyolie! 🙂

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  chucky1012
  14 Oct 2016
  4:52am

  Wauw, prachtige look met de mooie teinten!
  Ik had al veel gelezen over de invoerrechten die men moet betalen.
  Fijn dat het voor je in prijs flink had gescheeld.

  Xoxo

  Nancy
  14 Oct 2016
  5:13am

  Prachtige look Sonja, je straalt! En die mauve/lila oogschaduw, love it!

   YuStSoMe
   14 Oct 2016
   8:22pm

   Aah Nancy wat leuk! Ja ik ben er ook super blij mee! Ik heb een goede keuze gemaakt!

  Krist
  14 Oct 2016
  9:04am

  Oh, die blush! Helemaal mijn kleur! Roze staat mij absoluut niet, deze kleir wel. Toch maar eena een bestelling plaatsen!
  Hoe brengen de oogschaduws aan met de kwast trouwens? Ik lees dat dat nog wel eens lastig kan zijn, maar dat kan natuurlijk ook voor alleen de glimmers gelden.

   YuStSoMe
   14 Oct 2016
   8:21pm

   Hoi,… leuk dat je de site bezocht! De matte oogschaduw vind ik persoonlijke heel fijn aanbrengen. Ik gebruik een zacht blending kwastje. En voor de wat dikkere dekking (dat klinkt raar) gebruik ik een plat kwastje.

  Astrid
  14 Oct 2016
  10:20am

  Prachtig! De kleurtjes zijn lekker herfstig en staan je heel mooi.

  Karen
  14 Oct 2016
  11:02am

  Heel mooi weer Sonja! Inderdaad… die kleuren zijn heel herfstig. Laat ik nou net een herfst type zijn!

  Yvonne
  14 Oct 2016
  2:30pm

  Prachtige k leuren, daar hou ik ook van. Ik begrijp dat je zo blij bent!

  Annette
  14 Oct 2016
  4:27pm

  Prachtig! Leuke kleurtjes en staan je super

  Lonneke
  14 Oct 2016
  5:04pm

  Hier word ik enthousiast van zeg. Wat een prachtige warme herfst tinten en passen perfect bij jouw. Ik moet toch ook eens gaan kijken voor de producten van Colourpop. Ik denk (nee weet het zeker) je hebt er een nieuwe verslaving bij haha

  Babs
  14 Oct 2016
  6:36pm

  Prachtige kleuren! Mat vind ik ook mooier en deze kleuren helemaal!

  Joyce
  14 Oct 2016
  9:55pm

  Wauw, mooie dingen heb je gekocht van Colourpop! Ik heb laatst ook een bronzer, oogschaduws en liquid lipstick binnen gekregen van een vriendin uit Canada. Kan niet meer zonder de liquid lipstick <3 Wat een fijne producten zijn het hè!

  Natasja
  17 Oct 2016
  10:55am

  Oehhh nog meer Colourpop! Wat een heerlijk merk hè! Je hebt mooie kleuren gekozen, staat je heel goed.

Laat een reactie achter!