Biodroga, eye, contour, repair, cell, Protection, beauty, blog, post, yustsome, 50 plus

Ik zie er jonger uit door deze crème

Sonja, kom jij nu met het crèmpje op de proppen dat onthult waarom niemand jou 50 schat? Nou nee, maar wel met een product dat er voor gezorgd heeft dat ik er wel jonger uitzie rond mijn ogen.

Ik zocht al lang naar de oplossing voor mijn blubogen! Ik dacht dat ik nooit meer af zou komen van die gerimpelde huid onder mijn ogen. Het had echt eerste hulp nodig.

Ik kreeg de mogelijkheid om kennis te maken met het merk Biodroga. Ik had er nog nooit van gehoord en stapte er dus blanco in zonder oordeel.

Biodroga, eye, contour, repair, cell, Protection, beauty, blog, post, yustsome, 50 plus
[tx_heading style=”default” heading_text=”BIODROGA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

 • Allround bescherming en perfecte verzorging voor de delicate oogcontouren.
 • Activering van het huideigen herstellingsvermogen en verbetering van de elasticiteit van de huid.
 • Vermindert lijntjes en rimpels en versterkt de capaciteit van de vochtbinding van de oogcontouren.
 • Verhoogt en verbetert de beschermingsfunctie van de huid en vermindert irritaties en roodheden.
 • Verbetert de vochtafdrijving van de oogcontouren.

Biodroga, eye, contour, repair, cell, Protection, beauty, blog, post, yustsome, 50 plus

Mijn wallen werden ooit veroorzaakt door stress, slaaptekort en natuurlijk het vele wrijven als ik weer eens jeuk had van de hooikoorts.

Vooral stress heeft een nadelig gevolg op je totale welbevinden en als je daarbij ook nog veel huilt, is het eigenlijk wel een optelsom waarom je dus wallen ontwikkeld.

En omdat mensen die gestresst zijn over het algemeen minder slapen, vermindert hierdoor de bloedtoevoer naar de ogen (en eigenlijk het hele lichaam), waardoor de huid eronder zwakker is en er donkerder uitziet.

Dan ben je al niet happy, laat de spiegel je ook nog eens een verlept gezicht zien!

 • Een uitgedroogde huid. Als je wallen onder je ogen hebt, dan zorgt dit voor nog méér huidproblemen. Zo veroorzaken de wallen een nog slechtere doorbloeding van de huid, waardoor deze sneller zal uitdrogen.
 • Je ziet er ouder uit. De ogen hebben een enorme impact op hoe je eruit ziet. Heb je veel last van wallen, dan zie je er gewoon veel ouder uit. En dat is natuurlijk niet de bedoeling!
Biodroga, eye, contour, repair, cell, Protection, beauty, blog, post, yustsome, 50 plus

Een welkom onder de dop is als je potje extra geseald is.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Watkun je doen aan wallen?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat ik van mijn moeder geleerd heb is het gebruik van Kamille! Het is een oud middeltje om wallen onder de ogen te verzorgen, is om twee zakjes lauwe kamillethee op de ogen te laten rusten en te laten intrekken.

Gezond eten! Zorg voor voldoende kalium! Dat zit in noten, aardappelen, fruit en gedroogde vruchten.

Water drinken, hou de vochthuishouding op gang!

Masseer de huid onder je ogen regelmatig, dit heeft een positief effect op de doorbloeding.

En zorg voor een goede oogverzorging! Breng deze aan op een gereinigde huid!

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN ERVARING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wat zit er in?

INGREDIËNTEN: Phytocell Tec™Alpenroos-extract, Repair Complex, Allantoïne, Kamille ingrediënt – Bisabolol, Jojoba-olie, Druivenpitolie, Peptide complex, Ectoïne.

Kijk, hierin zit dus ook Kamille! De actieve verbinding in kamille heet bisabolol. Dit wordt gevonden in de essentiële olie van kamille en is verantwoordelijk voor de gezondheidsvoordelen. Bisabolol heeft anti-irritatie, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen.

Biodroga, eye, contour, repair, cell, Protection, beauty, blog, post, yustsome, 50 plus

Biodroga, eye, contour, repair, cell, Protection, beauty, blog, post, yustsome, 50 plus

De crème voelt rijk aan, vol, maar niet dat je het gevoel hebt dat je een dikke uiercrème aan het gebruiken bent. Je hebt echt maar zo weinig nodig, dat doseren soms iets moeilijker gaat en je te veel uit je potje haalt, terug afvegen doe ik niet, dat vind ik smerig. Ik doe dan ook mijn oogleden inkloppen, zien die er ook weer beter eruit.

Ik gebruik het nu al een hele tijd en het helpt echt wel om mijn ogen een jeugdigere uitstraling te geven. Echter, je moet wel blijven smeren! Ik kwam hierachter toen ik het een week niet gebruikte, mijn wallen waren weer terug. En ja, ook heel logisch! Een long moet je ook van lucht blijven voorzien wil die functioneren. Een wal komt terug als het niet meer de juiste verzorging krijgt.

Het resultaat

Biodroga, eye, contour, repair, cell, Protection, beauty, blog, post, yustsome, 50 plus

Een mooi resultaat, de huid ziet er stukken jonger uit, minder rimpelig en ook stukken minder donker, blauwig.

Yeah!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De producten van BIODROGA worden exclusief verkocht bij diverse schoonheidssalons.

Dit potje vol met deze heerlijke crème kost 37,95 met 15 ml inhoud.

Nu denk je vast wat duur! Echter bedenk je dat je hier zeker 3 maanden mee kunt doen, indien je zuinig smeert!

 

Like
  Bianca
  26 Jun 2018
  5:36am

  Deze crème klinkt super! Ik zie dit merk steeds vaker voorbij komen, toch eens gaan proberen voor mijn huidje x

  Nancy Baten
  26 Jun 2018
  6:15am

  Super! Fijn is dat het, als een crème ook gewoon werkt!

  marije
  26 Jun 2018
  10:51am

  Wauw, dat klinkt echt goed en wat zie je het resultaat goed

  Natascha - BeautyOpinie
  26 Jun 2018
  6:31pm

  Wat fijn!! Zo hoort het, een product dat echt doet wat het belooft 🙂

  Joyce Elise
  27 Jun 2018
  1:47am

  Klinkt echt geweldig! Kende dit merk nog niet!

  bychristiana
  27 Jun 2018
  6:14am

  Haha herkenbaar dat mensen je jonger schatten. Dat doen ze bij mij ook vaak en ik kan me heel goed voorstellen dat dat dus bij jou ook gebeurt;-) Ik ben ook producten van dit merk aan het gebruiken en ik ben er ook tevreden over, Een goede oogcreme vind ik ook echt belangrijk.

   YuStSoMe
   28 Jun 2018
   7:40am

   Altijd prettig 😉

Laat een reactie achter!