I’m Miss World | Swatched-it

Vandaag laat ik jullie de paarse lak zien die ik afgelopen week gedragen heb. Ik kreeg al leuke reacties op de foto met mijn ijsje en voila hier is de onthulling welke dat nou is.
Wederom een lak uit de collectie van Miss Sparkle nailpolish en ik ben er ontzettend blij mee, wat een mooierd, vooral in de zon!

I-am-miss-world-miss-sprakle-polish-dutch-indie-nailpolish-brand-beauty-blog-yustsome-7

Een paarse lak met een heel mooi extraatje! In deze lak zitten holografische glittertjes! Ik ga het niet moeilijker verwoorden dan dat het is… En dan een hele mooie kleur speling van paars en roze tinten. Eigenlijk kan ik hier jullie wel met tekst gaan voorzien van mijn bevindingen, maar zoals altijd zeggen foto’s veel meer.

I-am-miss-world-miss-sprakle-polish-dutch-indie-nailpolish-brand-beauty-blog-yustsome-6

Het kwastje is erg fijn om mee te lakken, wat breder en in een mum ben je klaar met je 1e laagjes. Als je bij de laatste nagel bent kun je weer bij de eerste starten voor laagje 2. Het droogt ontzettend snel en dat vindt ik persoonlijk ideaal! Snel klaar en ook nog een kwaliteit van zeg ik u!

Hier zie je al een mooie verkleuring van de nagels, de diepte door de glitters! Het werd nog mooier in de zon… verhipt die foto ga ik even erbij zoeken, ondertussen kun je verder genieten van wat extra foto’s.

Ja, gevonden! De foto stond op mijn mobiel en ik maar zoeken in mijn dropbox… Hahahaha maar hier is het resultaat!


De nagellak van Miss Sparkle koop je online in haar Etsy-shop!


Weinig woorden veel plaatjes deze keer… ik hoop dat je toch genoten hebt van de prachtige lak!

Tot morgen, dan laat ik jullie mijn NYX aankoopjes zien!

Je Naam
Like

9 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!