In bed met YuStSoMe

Vandaag deel ik met jou enkele bedgeheimen. Het is niet iets wat je zomaar met iedereen deelt. Echter soms vind ik dat er items gewoon besproken moeten worden.

En jij dacht serieus dat ik jou ging vertellen wat er bij ons tussen de lakens huh dekbed gebeurd?  Sommige dingen vind ik die moeten privé blijven.

 • Je mag best weten dat ik soms slaap met mijn sokken aan.
 • Dat uitslapen bij mij tot 8 uur is.
 • Mijn man snurkt, ik een apart bed heb om naar toe te vluchten ?
 • Hij alleen een zomerdekbed heeft en ik het liefst twee dekbedden op mij heb.
 • Mijn man de bedden doet opmaken, omdat ik dat niet kan, te zwaar.

Maar waarom praten we nu over bedgeheimen?

Ik kreeg recent van Dekbeddiscounter een leuke mail of ik zin had om wat nieuws uit te zoeken in hun webshop. Nou ik zeg daar geen nee tegen, want ik kreeg al de nieuwsbrief en zag daar recent op de site, tijdens was gesurf, al een supermooi overtrek met veren.

Dekbed discounter feathers veren review dekbedovertrek yustsome

 

Ik bestelde mijn dekbedovertrekken en de volgende dag waren ze al in huis! Dat is snel en ik was dan ook heel nieuwsgierig hoe de dekbedden eruit zouden zien. Toch moest ik even wachten, ik had net de dekbedden verschoond en had niet veel trek om ze weer af te halen.

Ik koos voor de Aneeza bedding. Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van polycotton, dit een mix van katoen en polyester. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset kreukherstellend, ademend en valt deze soepel om je heen. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust.

Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van polycotton, dit een mix van katoen en polyester. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset kreukherstellend, ademend en valt deze soepel om je heen. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust.

 

Het overtrek is anti allergisch, voor mij erg belangrijk anders lig ik de hele nacht te snotteren. Ook is het door het katoen lekker koel en zul je minder zweten.

Ze beloven ook een kleurecht resultaat na enkele malen wassen, dat moet ik nog ervaren, maar ik heb er wel vertrouwen in.

Het overtrek kan maar op 40 graden, ik was meestal op 60 dus dit word even opletten!

Dekbed discounter feathers veren review dekbedovertrek yustsome

 

Bij dit dekbed heb ik weer een instop-strook. De laatste die ik kocht hadden of knoopjes of een rits. Nu merk ik meteen dat het wat minder makkelijk verschoont, ik moet weer wurmen…

Dekbed discounter feathers veren review dekbedovertrek yustsome

 

Ik heb voor de foto er toch even een strijkboutje overheen gestreken, want een gekreukeld plaatje vond ik zo zonde. Kijk eens hoe mooi het past in onze slaapkamer. Ha,… kijk toch weer een bedgeheim onthuld. Hier slapen wij, Paul rechts en ik links. Uh… waar de gitaar staat is dus Paul zijn kant, hahaha.

De overtrekken zijn ruim, heel ruim en ons kopkussen is eigenlijk veels te klein. Het verzuipt er in. Ach, katoen krimpt nog wat dus ik maak mij er niet zo druk om.

Dekbed discounter feathers veren review dekbedovertrek yustsome

 

En om nog een mooi sfeerplaatje te maken a la een woonmagazine, deed ik kaarsjes aan en de gordijnen dicht. Ik vind het toch sjiek. Eindelijk een overtrek die aan mijn eisen voldoet. Vooral de print met veren is helemaal mijn ding, mijn man vind gelukkig veel goed en ondanks dat ik wel zijn mening gevraagd had, dacht ik wel een beetje ‘toedeloe’ ik wil deze! ?

img_2131

Natuurlijk heeft Dekbeddiscounter.nl nog veel meer designs en kun je kiezen uit satijn, fleece, katoen, etc. etc. Neem eens een kijkje! 

Dit artikel is mij ter review aangeboden en heeft mijn mening niet beïnvloed.

Momenteel is er een aanbieding! 4 halen = 2 betalen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Waar slaap jij het liefst onder?

 

Like
  Jolanda
  15 Dec 2016
  7:17am

  Mooi!! Ik herken mezelf helemaal in jouw puntjes haha. Hier hetzelfde!!

  nancy
  15 Dec 2016
  11:34am

  Ik zit op de laptop en de tablet m’n mail te beantwoorden en op de laptop ben ik dit aan het lezen, heel leuk trouwens ik bestel daar ook mijn beddegoed, en op de tablet klik ik net op Facebook en daar zie ik dus net jou Insta post. Wauw, wat mooi zeg!

  Babs
  15 Dec 2016
  1:19pm

  Mooi dekbedovertrek! Snurken houdt mij ook wakker, al zeggen ze dat ik ook behoorlijk kan snurken, hahaha!
  En ik krijg het onderlaken er ook nooit omheen, het matras is ook voor mij te zwaar om te tillen 🙂

  Annette
  15 Dec 2016
  1:22pm

  ik begin wel eens met sokken aan in bed want ik kan echt ijsklompen hebben zo koud zijn die voeten van mij 🙂 maar als ik echt ga slapen doe ik ze uit anders wordt ik s’nachts wakker van de warme voeten hahaha

  Joyce
  15 Dec 2016
  5:01pm

  Prachtig dekbed, ik ben dol op veren! slaap ook vaak met sokken aan in bed haha!

  Marsha
  15 Dec 2016
  9:26pm

  Haha mooi begin! Ik lig het liefst ook met twee dekbedden hoor. Lekker warm hihi.

  Gonny
  16 Dec 2016
  9:00am

  Wat een mooie slaapkamer.
  Lekker rustig met de veertjes.
  Ik slaap jeu liefst onder 2 winterdekbedden. Maar voor nu onder eén winterdekbed met een fleecedeken erover heen.

   YuStSoMe
   16 Dec 2016
   7:16pm

   Oh ja heerlijk, fleecedekentjes!

Laat een reactie achter!