In de test : Staafmixer MSM67170

Vandaag heb ik mijn eerste ‘Unboxing’ online… nu ben ik zelf helemaal geen voorstander van het woord unboxing, maar ja om toch in de begrippen van het bloggen te blijven doe ik er aan mee, zelf zou ik liever gewoon het anders willen noemen. Hoe en wat? Ja goeie… weet ik ook niet!

Ik kocht een tijdje geleden een nieuw product voor in de keuken. En je ziet het al aan de titel dat het een staafmixer is.
Deze had ik al, echter mijn vriendin met baby nog niet en ik heb haar mijn oude gegeven (gezegd dat ik er twee had (nu wel 🙂 ). Ach een klein leugentje moet kunnen als je er niemand mee schaad en zij kan er nu babyhapjes mee maken!

Ik vind het zo spannend om met een video op internet te komen, maar ach… je weet dat ik 48 ben, een onderkin, scheve kaak heb en loens… dus dat is geen nieuws!

 


In deze review laat ik je kennismaken met de Bosch MSM 67170 staafmixer welke ik kocht bij Bol.com. De keuze viel op deze staafmixer omdat de consumentenbond deze erg goed uit de test liet komen van april 2016. En als ik dan als huisvrouw ergens op kan vertrouwen is het wel een goed testresultaat.

Maar de beste test, die doe je natuurlijk zelf! Kijkt je mee!?


Belangrijkste eigenschappen:

  • Krachtige motor met 750 Watt voor het optimale resultaat.
  • Extra licht met speciaal ergonomisch gevormd handvat en comfortabele, antislip, soft-touch grip
  • Roestvrijstalen mixvoet met scherp 4-bladenmes QuattroBlade om eenvoudig te pureren, blenden en snijden.
  • Met 12 snelheidsstanden geschikt voor allerlei taken plus extra turbostand voor maximale kracht met één druk op de knop.
  • Met exclusieve accesoires: hakmolen voor het snijden van bijvoorbeeld kruiden, noten en kaas, en een mixer voor het kloppen van eieren en room.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-upPS: Je mag je op mijn kanaal abonneren!

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

32
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
17 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
YuStSoMeAnnetteJulia...YvonneBertine Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Annette
Gast

He leuk om je nu eens in levende lijfe te kunnen zien en horen 🙂 handig dat er ook zo’n klopper bij zit (garde bedoel ik) en inderdaad niet veel herrie. Heel Sonja bakt ik ben benieuwd.

Julia...
Gast

Leuk!! Succes met je staafmixer. Ben zelf geen keukenprinses maar wel een snoepkont haha

Yvonne
Gast

Tell sell(of zoiets) ik zie een nieuwe carriere. Leuk je zo te zien Sonja en succes met je staafmixer.

Bertine
Gast

Ooh wat leuk dit!! Je begint zo serieus, maar eigenlijk ben je heel grappig! leuke video! En dat verhaaltje over een scheve kaak, onderkin en weet ik wat is helemaal niet nodig. Je ziet er hartstikke goed uit!

Pippi
Gast

Wat een geweldig filmpje! Je legt alles zo rustig en zelfs voor mij begrijpelijk uit. Maak eens vaker filmpjes, zou ik zeggen. xxx

Natasja
Gast

Whaaaa!! Wat super leuk Son! Leer ik je nog een beetje beter kennen. Veel plezier met je staafmixer, ziet er top uit!

Madeleine
Gast

Wat leuk Sonja 🙂 Je hebt een hele fijne rustige stem. Ken je ASMR? Ik ga het denk ik vanavond naar bed ga weer luisteren om rustig te worden…. 😉 Ik zeg meer video’s!!!

jeapiebel
Gast

De staafmixer is onmisbaar items in de keuken, fijn dat het je zo goed bevalt.

Bianca
Gast

Vanmorgen vroeg heb ik de video al gezien tijdens het opmaken, en wilde nog wel even reageren (gaat via mijn mobiel echt knudde). Ik heb zelf niks met keuken apparatuur, maar wel met jou op video…je doet het super! Dus ik zeg…meer video’s 🙂 xxx

Sherry
Gast

Leuke video. Ik kom vaker op je blog nu.

Nancy
Gast

Sonja wat gaaf! Wat een gezellige video! Begrijp je zenuwen maar dat verdwijnt vanzelf, enne de Brabantse gezelligheid, dat gefrot haha top! Wat ben je een lieverd! Keep up the good work!

Astrid
Gast

Je doet het helemaal leuk op video Sonja! Hele leuke video! Volgens mij heb ik een soortgelijke staafmixer. Gekocht toen mijn zoontje net was geboren, heb er heel veel heerlijke, verse babyhapjes mee gemaakt. Maar ook voor volwassen gerechten een topding! Ben benieuwd naar je recepten hoor!

Jolanda
Gast

Haha wat ben je leuk op video!! Zeker vaker doen ?

Babs
Gast

Leuke video, hartstikke goed gedaan. Lijkt mij best lastig om iets huishoudelijks te reviewen, maar zo te zien is dit echt een goede staafmixer.
Ben benieuwd naar je baksels 🙂

Femke van der Land
Lid

Super leuke video! Je komt precies zo over als in het echt 😉 Vaker doen! ?

Nancy
Gast

Ha, leuk hoor! Ik denk dat jij veel humor hebt!

chucky1012
Lid

Leuke unboxing 😉
Je moet vaker een video opnemen…..
Wat ben jij funny….

Xoxo