In de test : Staafmixer MSM67170 | Bosch

Vandaag heb ik mijn eerste ‘Unboxing’ online… nu ben ik zelf helemaal geen voorstander van het woord unboxing, maar ja om toch in de begrippen van het bloggen te blijven doe ik er aan mee, zelf zou ik liever gewoon het anders willen noemen. Hoe en wat? Ja goeie… weet ik ook niet!

Ik kocht een tijdje geleden een nieuw product voor in de keuken. En je ziet het al aan de titel dat het een staafmixer is.
Deze had ik al, echter mijn vriendin met baby nog niet en ik heb haar mijn oude gegeven (gezegd dat ik er twee had (nu wel 🙂 ). Ach een klein leugentje moet kunnen als je er niemand mee schaad en zij kan er nu babyhapjes mee maken!

Ik vind het zo spannend om met een video op internet te komen, maar ach… je weet dat ik 48 ben, een onderkin, scheve kaak heb en loens… dus dat is geen nieuws!

 


In deze review laat ik je kennismaken met de Bosch MSM 67170 staafmixer welke ik kocht bij Bol.com. De keuze viel op deze staafmixer omdat de consumentenbond deze erg goed uit de test liet komen van april 2016. En als ik dan als huisvrouw ergens op kan vertrouwen is het wel een goed testresultaat.

Maar de beste test, die doe je natuurlijk zelf! Kijkt je mee!?


Belangrijkste eigenschappen:

  • Krachtige motor met 750 Watt voor het optimale resultaat.
  • Extra licht met speciaal ergonomisch gevormd handvat en comfortabele, antislip, soft-touch grip
  • Roestvrijstalen mixvoet met scherp 4-bladenmes QuattroBlade om eenvoudig te pureren, blenden en snijden.
  • Met 12 snelheidsstanden geschikt voor allerlei taken plus extra turbostand voor maximale kracht met één druk op de knop.
  • Met exclusieve accesoires: hakmolen voor het snijden van bijvoorbeeld kruiden, noten en kaas, en een mixer voor het kloppen van eieren en room.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-upPS: Je mag je op mijn kanaal abonneren!

Reactie met Facebook

There are 32 comments Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *