In de test : Staafmixer MSM67170

Vandaag heb ik mijn eerste ‘Unboxing’ online… nu ben ik zelf helemaal geen voorstander van het woord unboxing, maar ja om toch in de begrippen van het bloggen te blijven doe ik er aan mee, zelf zou ik liever gewoon het anders willen noemen. Hoe en wat? Ja goeie… weet ik ook niet!

Ik kocht een tijdje geleden een nieuw product voor in de keuken. En je ziet het al aan de titel dat het een staafmixer is.
Deze had ik al, echter mijn vriendin met baby nog niet en ik heb haar mijn oude gegeven (gezegd dat ik er twee had (nu wel ๐Ÿ™‚ ). Ach een klein leugentje moet kunnen als je er niemand mee schaad en zij kan er nu babyhapjes mee maken!

Ik vind het zo spannend om met een video op internet te komen, maar ach… je weet dat ik 48 ben, een onderkin, scheve kaak heb en loens… dus dat is geen nieuws!

ย 


In deze review laat ik je kennismaken met de Bosch MSM 67170 staafmixer welke ik kocht bij Bol.com. De keuze viel op deze staafmixer omdat de consumentenbond deze erg goed uit de test liet komen van april 2016. En als ik dan als huisvrouw ergens op kan vertrouwen is het wel een goed testresultaat.

Maar de beste test, die doe je natuurlijk zelf! Kijkt je mee!?


Belangrijkste eigenschappen:

  • Krachtige motor met 750 Watt voor het optimale resultaat.
  • Extra licht met speciaal ergonomisch gevormd handvat en comfortabele, antislip, soft-touch grip
  • Roestvrijstalen mixvoet met scherp 4-bladenmes QuattroBlade om eenvoudig te pureren, blenden en snijden.
  • Met 12 snelheidsstanden geschikt voor allerlei taken plus extra turbostand voor maximale kracht met รฉรฉn druk op de knop.
  • Met exclusieve accesoires: hakmolen voor het snijden van bijvoorbeeld kruiden, noten en kaas, en een mixer voor het kloppen van eieren en room.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-upPS: Je mag je op mijn kanaal abonneren!

Like
Bedankt xxx

32 reacties

  1. Vanmorgen vroeg heb ik de video al gezien tijdens het opmaken, en wilde nog wel even reageren (gaat via mijn mobiel echt knudde). Ik heb zelf niks met keuken apparatuur, maar wel met jou op video…je doet het super! Dus ik zeg…meer video’s ๐Ÿ™‚ xxx

  2. Je doet het helemaal leuk op video Sonja! Hele leuke video! Volgens mij heb ik een soortgelijke staafmixer. Gekocht toen mijn zoontje net was geboren, heb er heel veel heerlijke, verse babyhapjes mee gemaakt. Maar ook voor volwassen gerechten een topding! Ben benieuwd naar je recepten hoor!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!