INFINITE SHINE Fiji Collectie – Spring / Summer 2017

Vandaag een Swatch online welke ik niet zelf gezet heb, maar bij OPI Nederland.
Ik sta daar geregistreerd als model voor de opleidingen en deze kwam het goed uit en ging ik naar Helmond om mijn nagels te laten lakken met een kleurtje uit de nieuwe VOORJAAR-/ZOMERCOLLECTIE 2017.

Zon, strand en vitamine D geven je meteen een energieboost. Om je alvast warm te maken voor ons favoriete seizoen, laten we je graag wegdromen naar de tropische bestemming FIJI, waarop deze nieuwe collectie geïnspireerd is.

Deze lijn met 12 kleuren is verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine én GelColor, zodat je kunt kiezen voor de OPI Color Treatment, die perfect bij je past.

De eilandengroep biedt meer dan genoeg inspiratie voor de 12 tinten; zo zien we rijk oceaanblauw en bruisende kleurtonen, geïnspireerd door de tropische flora en fauna. Er zijn oogverblindende oranjetinten, die doen denken aan de ondergaande zon en daarnaast zijn er zand– en nudekleuren. De kleuren zijn ideaal voor je nagels én teennagels.

Geniet samen met ons van het easy-going Fiji gevoel – of je nu op het strand aan het zonnen bent, je omringt met de mooiste verse bloemen, in een zeilbootje op het water te vinden bent, of onder de sterren-hemel geniet van een zomers diner.

Wij voegen de 12 Fiji tinten alvast toe aan onze wishlist!

OPI-gel-like-infinity-I-Can-Never-Hut-Up-2a

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Infinite Shine lakken bevatten geen DBP, tolueen en formaldehyde.

Opleidingen

OPI verzorgt ook opleidingen voor de salons die haar producten gebruiken. Zo kunnen beautysalon’s en spa’s (waar men de nagels kan laten verzorgen) weer up-to-date gebracht worden met de nieuwste lakken en technieken om deze zo goed mogelijk aan te brengen, zodat de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat en natuurlijk ook weder keert. Als je een product verkoopt dat 10 dagen (afhankelijk van de kwaliteit nagel) meegaat, wil je natuurlijk ook dat het goed uitgevoerd wordt.

Vandaag werd ik geholpen door een van de twee dames van Agua te Eindhoven.
Agua is echt heel mooie en luxe… ik zocht het naderhand op! Straks meer… nu eerst mijn nagels!

Vandaag dus model voor de Infinity Shine nagellak. Deze lak blijft langer zitten dan de reguliere lak. Ik zelf draag die maximaal 3 a 4 dagen. Dan begint het echt te chippen.


Wat beloofd Infinity Shine?

Stel je voor: de kleur op je natuurlijke nagels hoeft de hele week niet te worden bijgewerkt. Met dit complete 3-stappen systeem kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. De glans blijft totdat jij de kleur verwijdert!

 

Hoe werkt Infinty Shine?

[ezcol_1half]

Stap 1: Primer
Deze revolutionaire base coat zorgt voor de perfecte hechting van je kleur!

Stap 2: Lacquer
Ontdek levendige, volle kleur – boordevol pigmenten

Stap 3: Gloss
Met deze top coat krijg je duurzaamheid die je van een gel gewend bent. De speciaal ontwikkelde formule droogt Infinite Shine in gewoon daglicht en zorgt ervoor dat je je kleur heel eenvoudig kunt verwijderen met OPI Nagellakremover – zonder afweken!

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]


Ik koos voor een mooi grijs kleurtje. Aangezien ik net een nieuw autootje gekocht heb in een zilvergrijze kleur, leek me dat wel erg leuk. Ze lieten mij de I Can Never Hut Up zien en ik was verliefd! Wat een mooie lak, mede door de groenige glans die ik er in terug zag. Toen ik de naam las van de lak… 🙂 past het ook helemaal bij mij als kwebbelkont!

Mijn nagels werden eerst even gevijld. En ik dacht ik laat het aan de dame in opleiding over, ze zal er best verstand van hebben.
Ze zijn nu ronder gevijld, terwijl ik zelf normaal altijd wat rechter vijl met afgeronde hoekjes. Goed, het is niet lelijk.
Mijn nagelriemen werden behandeld en weggeduwd en een beetje gebufd. Hier en daar werden er tips gegeven aan de dames. Voor mij ook leerzaam! En de tips van de instructrice heb ik goed in mijn oren geknoopt!

2 laagjes had deze lak nodig voor een mooi resultaat. Echter… ha nu kom ik even door de bocht! Persoonlijk zou ik er 3 gelakt hebben, want ik zag nog wat hier en daar waar ik zelf niet tevreden over zou zijn.

Op mijn accentnagels kreeg ik een matte topcoat en dat pakte ook erg verrassend uit. Leuk!

Ik zag thuis dat het bij mijn pink niet zo heel mooi eruit ziet, maar goed… al doende leert men, niet dan?
En nu zag mijn man het ook niet, wellicht dat ik te pietje-precies ben!

Ik draag de lak nu 4 dagen en aan mijn ‘werkhand’ heb ik bij de duim wat slijttage aan de tip. De glans is nog steeds perfect en zit het nog als een huis!

 

Mocht je als salon of thuis ook deze OPI Infinity Shine willen gebruiken? Dan is het wel een kleine investering. De lakken zijn niet echt goedkoop, maar je doet er wel vreselijk lang mee… voor mij is het geen optie, daar ik zelf veel mijn nagels lak voor mijn blog, maar ben je iemand die graag lang geniet zonder te veel poes-pas met lampen en lang wachten tot het droog is… voila!

Een start set is al te koop voor 49,95 waar de primer, de gloss en een mooie nude kleur inzitten.
Het kan ook los gekocht worden voor 18,95 per lak (ook primer en gloss).

OPI is te koop via deze VERKOOPPUNTEN


Wat vinden jullie van deze lakken? En lak jij vaak zelf je nagels?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

PS… ik wilde je nog iets vertellen over AGUA!
Wil je echt een keer helemaal in de watten gelegd worden?

Altijd al verlangd naar dat 5-sterren spa gevoel uit Londen, Parijs of New York? Kom naar Agua! Ontvlucht de drukte van alledag en geniet in onze luxe spa van een ontspannen massage, intensieve facial, body treatment of manicure / pedicure.

Voor anti-aging en huidproblemen hebben we effectieve peelings en een klinisch bewezen, prijswinnende lichttherapie die wij als enige in Nederland bieden!

Waar je ook voor komt: bij Agua krijg je de meest doeltreffende behandelingen en beste producten. Ook voor mannen! Enjoy your beautiful self @ Agua!

Like
  jeapiebel
  17 May 2017
  6:05am

  Dat het 3 lagen moet vind ik best veel. Ik lak altijd mijn nagel zelf, maar perfect zijn ze zeker niet. 😉 5-sterren spa van dat gevoel kan ik wel lekker wegdromen. 🙂

  Babs
  17 May 2017
  6:09am

  Wat tof dat je model bent voor OPI, hartstikke leuk! Mooie kleuren hebben zij, prachtig!…(kwijl)

  joyceelise
  17 May 2017
  6:29am

  Ben dol op OPI lakjes, deze ziet er super mooi uit! Super leuk dat je model mocht zitten!

  zazazoobeauty
  17 May 2017
  6:23pm

  Mooie aparte kleur zeg! Ik ken deze lakjes van OPI nog niet

  chucky1012
  18 May 2017
  11:43am

  Zo mooi maar ik let altijd op een fijne aanbieding van dit merk 😉

Laat een reactie achter!