INIKA, natuurlijk, mineralen, biologisch, make-up, merk, gecertificeerd, dierproefvrij, lief, natuur, highlighter, Cream, spice, beauty, blogger, yustsome, eerlijk, review

Inika Cream Illuminisor

Vandaag een review over een zeer mooi biologisch merk, INIKA.

Leg de nadruk op die dingen waar jij trots op bent, met deze creme highlighter.

INIKA, natuurlijk, mineralen, biologisch, make-up, merk, gecertificeerd, dierproefvrij, lief, natuur, highlighter, Cream, spice, beauty, blogger, yustsome, eerlijk, review

Het INIKA-verhaal

INIKA Organic is een gecertificeerd cosmeticamerk uit Australië. Onze belofte is premium kwaliteit, 100% natuurlijke producten die voldoen aan de hoogst mogelijke biologische standaardenen en zijn altijd Certified Vegan en Cruelty Free. Wij geloven dat de gezondheid en schoonheid van uw huid hand in hand gaan. Daarom bevatten onze producten niet alleen voedende botanische ingrediënten waar uw huid u voor zal bedanken, maar ook voldoen deze aan de hoogste schoonheidsnormen. Met INIKA hoeft u de gezondheid van uw huid niet in gevaar te brengen om toch elke keer weer mooie, onberispelijke resultaten te krijgen met uw make-up.

Ik leerde zelf INIKA beter kennen bij het bezoekje dat ik bracht aan het event dat werd georganiseerd door The House of Rebels PR. Hier zag ik al mooie blushes en ik vulde mijn wishlist in. Een paar weken later kreeg ik een perstasje met deze Cream Illuminisor in de kleur Spice.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Cream Illuminisor SPICE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

EIGENSCHAPPEN

 • Biologische, vegan, halal & 100% diervriendelijke highlighter
 • Gemaakt met voedende gecertificeerde biologische ingredienten
 • Geeft een zeer natuurlijke glans of maak een dramatische look door meerdere laagjes aan te brengen
 • De zijdezachte finisch is geschikt voor alle huidtypen ook voor de gevoelige huid
 • Kan gebruikt worden over een foundation, een bronzing powder, of zelfs alleen plaatselijk
 • Met handig spiegeltje
 • Hypo allergeen & dermatologisch getest

INIKA, natuurlijk, mineralen, biologisch, make-up, merk, gecertificeerd, dierproefvrij, lief, natuur, highlighter, Cream, spice, beauty, blogger, yustsome, eerlijk, review

Hoe gebruik je de Inika cream Illuminisor?

-Warm het product op de rug van uw hand om de oliën te verwarmen voor extra glans
-Tik op de bovenkant van de wangen, het puntje van de neus en boven het ooglid met je ringvinger
-Bouw dit op totdat de gewenste glans is verkregen

Ik persoonlijk vind het wel moeilijk gaan om product eruit te krijgen. Dat kan natuurlijk aan mij liggen, echter ik moest toch even flink draaien (verwarmen) eer ik wat glans op mijn vinger kreeg. Met een kwastje hoef je het dus niet te proberen, dat lukt niet.

Na wat uitproberen, had ik dan eindelijk de slag te pakken!

[tx_heading style=”default” heading_text=”DE LOOK MET BB CREAM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kreeg ook een sample van de BB Cream, dus dat leek mij wel zo fijn om beide producten te gaan gebruiken in mijn look. De BB Cream is qua kleur perfect, ik kreeg Porcelein.

EIGENSCHAPPEN

 • Biologische, vegan, halal en 100% cruelty free gekleurde BB creme van Inika
 • Combineert natuurlijke anti-oxidanten, mineralen en vitamines voor een natuurlijke & gezonde look
 • Heeft een zachtere textuur dan een foundation, het is een 3- in 1 product (primer, dagverzorging & foundation)
 • Zeer gemakkelijk aan te brengen, zelfs onderweg
 • Versmelt letterlijk met de eigen huidteint
 • Door de makkelijk mengbare textuur versmelt de creme letterlijk met de eigen huidteint
 • Geschikt voor iedere huidtype

Ik moet even een kanttekening hierbij plaatsen! Het samensmelten ging niet met mijn huid. Ik had juist het gevoel dat het heel stroef ging. Wellicht had ik beter mijn dagcrème achterwege gelaten. Dat het mooi matcht is toch wel een pluspunt.

INIKA, natuurlijk, mineralen, biologisch, make-up, merk, gecertificeerd, dierproefvrij, lief, natuur, highlighter, Cream, spice, beauty, blogger, yustsome, eerlijk, review

Mijn stukje neus was minder enthousiast en het leek maar geen grip te krijgen, wat ik ook deed. Dat is wel jammer.

INIKA, natuurlijk, mineralen, biologisch, make-up, merk, gecertificeerd, dierproefvrij, lief, natuur, highlighter, Cream, spice, beauty, blogger, yustsome, eerlijk, review

En dan nu de look… je ziet de Cream Illuminisor op het puntje van mijn neus, net boven mijn lip en op mijn jukbeen.

INIKA, natuurlijk, mineralen, biologisch, make-up, merk, gecertificeerd, dierproefvrij, lief, natuur, highlighter, Cream, spice, beauty, blogger, yustsome, eerlijk, review

De tint is voor mijn huid prachtig, de glow is warm en dat geeft mijn huid een zomerse uitstraling.

Ik denk dat ik deze vaak zal dragen, echter zonder foundation of BB Cream. Het lijkt mij mooier om juist alleen wat accent op je huid aan te brengen. Vaak vind ik mij zonder masker… uh make-up net wat mooier qua huid. Het is niet erg dat er wat vlekjes zitten, dat hoort bij de leeftijd.

INIKA, natuurlijk, mineralen, biologisch, make-up, merk, gecertificeerd, dierproefvrij, lief, natuur, highlighter, Cream, spice, beauty, blogger, yustsome, eerlijk, review

[tx_heading style=”default” heading_text=”INGREDIËNTEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax), Silica, Butyrosper- mum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Tocopherol (Vitamin E), Argania Spinosa (Argan) Oil*, May Contain (+/-) Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Tin Oxide. * Certified Organic

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze Cream Illuminisor komt op 26,00

Je koop deze via [otw_shortcode_button href=”https://www.biocareonline.nl/Inika-Biologische-Cream-Illuminisor” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-brown” target=”_blank”]BIOCARE ONLINE[/otw_shortcode_button]

Like
  Nancy
  18 Apr 2018
  6:03am

  Mooi hoor!

  Joyce Elise
  23 Apr 2018
  2:40am

  Wauw, super mooi!

Laat een reactie achter!