Instant Effects, lash, brow, voluminiser, volume, dikkere, minuten, sneller, groei,

Instant Effects | Mooie ogen in slechts enkele minuten

We willen allemaal het beste uit ons zelf halen, natuurlijk op een zo kort mogelijke termijn. Je kunt gebruik maken van Botox of fillers, maar niet iedereen wil meteen sleutelen aan haar uiterlijk. Daarom is er nu Instant Effects op de markt voor iedere vrouw die in slechts enkele minuten haar beste versie wil tonen.

Recent ontving ik wederom 2 producten van Instant Effects om te testen, dit deed ik al eerder met 3 andere producten, de review daarvan vindt je hier.

 

Instant Effects

Instant Effects is een baanbrekend beautymerk, dat bedoeld is voor échte mensen met een pure huid die ook prachtig is zónder mooimakende filters of make-up. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en vrijwel direct zichtbare manier te verbeteren. Met de Lash & Brow Voluminiser en het Triple Comlex Eye Lift Serum komt het merk wederom tegemoet aan veel voorkomende schoonheidswensen, als het gaat om een mooie oogopslag op meerdere fronten!

De formules van Instant Effects zorgen voor een gezonde, stralende huid die gewoonweg niet hoeft te worden bedekt om op haar mooist te zijn! Deze unieke gepatenteerde huidverzorgingsoplossingen zijn geschikt voor alle huidtypes en ze leiden zowel tot direct zichtbare resultaten als spraakmakende effecten bij langduriger gebruik.

Over het ontstaan van Instant Effects

Instant Effects werd ontwikkeld door Richard Mears, die het zat was om te werken met producten die hun beloften niet nakomen. Hij wilde een merk met snelle resultaten leveren, waar consumenten zo intens naar verlangen. Hij vond het dus de hoogste tijd voor verandering en ontwikkelde daarom zijn eigen merk. Na jaren van onderzoek onstond Instant Effects: een wetenschappelijk onderbouwd merk met direct zichtbare effecten alsbelangrijkste uitgangspunt. Alle producten van Instant Effects ondergaan onafhankelijke klinische proeven om hun werkzaamheid te bewijzen. Het baanbrekende onderzoek van Richard Mears naar gepatenteerde en actieve technologieën heeft ertoe geleid, dat de Instant Effects-producten reeds binnen enkele minuten zichtbare resultaten bieden, die bij langer gebruik bovendien langdurig vastgehouden kunnen worden.

Hét grote geheim…

Hét grote geheim van alle producten is de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof ín de huid, verbetert de cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel diect zichtbaar én voelbaar. De producten zijn verder geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten,waaronder hyaluronzuur en plantaardige actieve werkstoffen.

Instant Effects, lash, brow, voluminiser, volume, dikkere, minuten, sneller, groei,

NIEUW! Lash & Brow Volumiser: vaarwel valse wimpers!

Zeg vaarwel tegen valse wimpers en extensions en maak een einde aan alle schade die deze aan je natuurlijke wimpers veroorzaken. De nieuwe Lash & Brow Volumiser van Instant Effects is een zachte, intensief conditionerende én diepgaand hydraterende formule die zelfs gevoelige ogen niet irriteert. Dit serum kan ook perfect worden gebruikt als primer vóór het aanbrengen van mascara, om zo maximaal volume te genereren voor direct zichtbaar vollere wimpers.

Wat nog meer te verwachten?

In slechts 2 minuten verdikt dit serum zichtbaar de wimpers (en wenkbrauwen) met maar liefst 20%. De gepatenteerde OX2-technologie infuseert de haartjes met zuurstof om de wimpers en wenkbrauwen te verdikken.
Na meer dan twee weken gebruik nemen de wimpers en wenkbrauwharen qua dikte zichtbaar met 40% toe en hebben ze tevens zichtbaar 20% meer lengte.

 

Instant Effects, lash, brow, voluminiser, volume, dikkere, minuten, sneller, groei,

 

Instant Effects, lash, brow, voluminiser, volume, dikkere, minuten, sneller, groei,

 

Het resultaat is eigenlijk al direct zichtbaar, daar het product aan je wimpers hecht. Die 2 minuten zijn nodig om het te laten drogen. Daarna breng je een mascara aan en je wimpers zien er echt veel langer en voller uit, meteen bij de eerste laag al.

Bij de wenkbrauwen vond ik het een beetje moeilijker om daarmee om te gaan, daar je daar ook het product aan de haartjes ziet hechten. Je kunt dan met een mascara die bestemd is voor de wenkbrauwen eea verdoezelen.

Instant Effects, lash, brow, voluminiser, volume, dikkere, minuten, sneller, groei,

 

NIEUW! Triple Complex Eye Lift Serum: ultieme oogcontour corrector

Vergeet instafilters en photoshop! Breng in plaats daarvan het Triple Complex Eye Lift Serum van Instant Effectsaan en in slechts 5 minuten krijgt de oogopslag een heldere, jeudige uitstraling. Alsof de vermoeide blik is weggetoverd met behulp van airbrush. De gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met hyaluronzuur werkt snel om de doorbloeding van de ooghuid te verbeteren en fijne lijntjes, donkere kringen en wallen in een oogwenk optisch te wissen. De ‘anti-pollution’-werking van de formule beschermt de tere ooghuid tegen schadelijke externe invloeden.

Instant Effects, lash, brow, voluminiser, volume, dikkere, minuten, sneller, groei,

Wat nog meer te verwachten?

Deze ultieme ‘eye-corrector’ vermindert ook donkere kringen en wallen, verzacht fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een stevigere en opvallend heldere huid rondom de ogen.

Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd met 36% in slechts 5 minuten. Langere termijn-effecten nemen toe bij elke nieuwe toepassing.


De rimpels werden inderdaad minder, de wallen daarentegen werden in mijn geval er niet mooier op. Dit komt denk ik ook dat ik fillers had en die zijn inmiddels uitgewerkt en dan is die diepe traangoot weer terug. Goed ik was al blij dat mijn rimpels verminderden en dat is al een heel stuk verbetering.

Wellicht dat ik wat vaker het product moet gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken, dus ik ga na deze review nog even door.

 

Advies verkoopprijzen:

Instant Effects Lash & Brow Volumiser​​29,95/7 ml.
Instant Effects Triple Complex Eye Lift Serum34,95/8 ml.

De producten van Instant Effects zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos en Bol.com vanaf heden.

Voor meer informatie is er de website: https://myinstanteffects.nl/

Like
  Nancy s Fashion Style
  25 Jun 2020
  6:04am

  Dat lijken me mooie producten! Ik zou ze allebei wel willen proberen!

  Ann Ages Gracefully
  25 Jun 2020
  7:31am

  De mascara ziet er goed uit, dat andere product lijkt me minder.

Laat een reactie achter!