Jay, fragrance, biologisch, parfum, Amsterdam, bloemig, geur, winactie, beautysome, organic, biologisch

Jay een nieuwe biologische geur voor vrouwen

Biologische producten zijn booming business en steeds meer mensen kijken heel kritisch naar wat ze gebruiken voor de verzorging van hun lichaam. Men wil aantoonbaar zien dat een formule het liefst zo natuurlijk en zuiver mogelijk is qua gebruikte ingrediënten en hun afkomst. Dat dit ook perfect kan voor de geur die je als vrouw gebruikt bewijst JAY. Dit 100% biologische parfum is made in… Amsterdam!

 • UIT HET PERSBERICHT-

‘Groen’ is en blijft anno 2020 een belangrijk issue en het wordt ook steeds belangrijker. Opvallend veel merken ontwikkelen hun cosmeticaproducten op basis van 100% biologische grondstoffen. Producten die je gebruikt en aanbrengt op de huid, moet je bij wijze van spreken bijna kunnen eten. Een steeds groter wordende groep consumenten die duurzaam leeft, pakt vaker de fiets en ook in het boodschappenkarretje is de keuze voor ‘bio’ niet hip maar heel ‘logisch. Natuurlijke parfums worden dan ook steeds populairder en de vraag ernaar neemt sterk toe.

JAY Organic Fragrance

Het 100% biologische Eau de Parfum van JAY Organic Fragrance is een verfijnd en chique parfum voor vrouwen met een verleidelijke bloemengeur. De biologische alcohol in dit unieke parfum is afkomstig uit granen en ook de bloemmelange is 100% van biologische kweek. De bladeren van de bloemen worden koud geperst. Op deze wijze wordt de etherische olie gewonnen. Deze wordt verdund met water en alcohol. Dit zorgt voor een rijke en intense geurbeleving.

Jay, fragrance, biologisch, parfum, Amsterdam, bloemig, geur, winactie, beautysome, organic, biologisch

De geuropbouw

JAY Organic Eau de Parfum opent met frisse en sprankelende topnoten van fruitige Sinaasappel, Framboos enNeroli. Het hart ontluikt een weelderig boeket van Sinaasappelbloesem, Jasmijn en Gardenia, hetgeen zorgt voor een ultiem vrouwelijke en verleidelijke indruk. De basis is geraffineerd, sensueel en warm dankzij geurnoten van honing, patchouli en zoete noten.

Jay, fragrance, biologisch, parfum, Amsterdam, bloemig, geur, winactie, beautysome, organic, biologisch


Over het ontstaan van JAY, made in Amsterdam!

JAY Organic Eau de Parfum is made in Amsterdam! Dit bijzondere parfum is bedacht door een moeder en dochter die beiden een bovengemiddeld ontwikkelde reukzin hebben. De moeder komt uit de parfumeriewerelden had letterlijk een ‘neus’ voor geuren. Dit talent had haar dochter Jay, naar wie het eau de parfum is genoemd,ook en beiden droomden ervan om ooit een natuurlijke parfumlijn te laten ontwikkelen. In samenwerking met het bedrijf Vedax International B.V. werd JAY Organic ontwikkeld.

Mijn Jay ervaring

 

Ik had nog nooit eerder een biologische parfum geprobeerd en dacht eerst dit zal wel een geur zijn die amper te ruiken is, maar daar kwam ik al snel genoeg op terug. De geur is intens en blijft lang zitten.
Zodra je de geur opbrengt, ook al spuit je het op je kleding… het laat geen vlekken achter, ruik je direct een zee aan bloemen. Fris, sprankelend en het geeft je humeur gelijk een positieve boost.

Na een tijdje wordt de geur wat ‘krachtiger’ waarmee ik bedoel dat de patchoelie die er in verwerkt zit meer op de voorgrond treed en daar hou ik nou zo van.

Een ideale geur voor elke dag!

 

Jay, fragrance, biologisch, parfum, Amsterdam, bloemig, geur, winactie, beautysome, organic, biologischVan klein naar groot

De geur is verkrijgbaar in 3 formaten, de tas verstuiver is perfect voor onderweg en heeft een inhoud van 10 ml. Dan volgt er een kleiner flesje van 30 ml wat een mooi formaat is om cadeau te geven, zeker omdat de prijs betaalbaar is en de 50 ml hou je dan lekker voor jezelf.

Prijzen: 15,95/10 ml – € 24,95/30 ml – € 44,95/50 ml

Aardig voor jou en je huid

Omdat Jay het beste wilde voor jou en mij is er lang gezocht naar een 100% biologische parfum, waardoor het voor iedereen draagbaar is. Het irriteert je huid niet, er zitten geen chemische bestanddelen in, hoeray voor Jay!

Jay, fragrance, biologisch, parfum, Amsterdam, bloemig, geur, winactie, beautysome, organic, biologisch

WINACTIE

Wil jij ook kennismaken met Jay? Dan zou ik zeer zeker meedoen met de winactie! Ik geef namelijk op mijn Instagram jou de mogelijkheid om een flesje van 30 ml te winnen!

Geen Instagram? Laat dan hier een reactie achter!

Winnares krijgt persoonlijk een bericht, dit zal uiterlijk 30 november zijn!

 

 

Like
  Ria
  10 Nov 2020
  8:39am

  Oh daar ben ik wel benieuwd naar Sonja.
  Zeker omdat ik deze maand jarig ben , zou dat een leuke verrassing zijn.!
  Veel succes met je ooglid operatie vanavond.

  Tessa
  10 Nov 2020
  5:47pm

  Dit lijkt mij een heel bijzonder parfum

Laat een reactie achter!