Je gezicht in optima forma met neem kruid | Review door Magali

VOOR EEN ZUIVERE, GEZONDE HUID ZONDER PUISTJES

JE GEZICHT IN OPTIMA FORMA MET NEEM KRUID

Neem range LR

De jonge huid functioneert optimaal: de vochtbalans is goed en cellen vernieuwen zich razendsnel. Maar in deze fase is de huid ook vaak vet, waardoor meer vuil wordt vastgehouden. Het gevolg? Acne en jeugdpuistjes – een fase die iedereen het liefst zou overslaan. Waarom de een er meer of langer last van heeft dan de ander is niet goed te verklaren. Wel is duidelijk dat het goed schoonmaken van de huid essentieel is en dan bij voorkeur met producten die even mild als effectief zijn. De overmatige talgproductie moet worden aangepakt, zonder de balans van de huid te verstoren. Himalaya Herbals heeft een verzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor de huid tussen de 15 en 25 jaar. De producten met het antibacteriële Neem kruid zuiveren, kalmeren en verkoelen. De huid in optima forma, op milde en natuurlijke wijze.

Extra mooi is de gloednieuwe samenwerking met Katja Schuurmans stichting Return to Sender. Wie deze zomer een Himalaya-product koopt krijgt een superhip armbandje ter waarde van € 3,95 cadeau.

Wat is Neem kruid?

Neem kruid – dat de basis vormt van deze lijn met zes verzorgingsproducten – is afkomstig van de Indiase Neemboom. Neem wordt in India al eeuwenlang toegepast in de dagelijkse hygiëne en de Ayurvedische geneeskunst en staat ook wel bekend als “De Goddelijke Boom”. De zaden, bladeren en schors zijn zeer effectief bij het ontgiften en zuiveren van de huid. Het Neem kruid heeft een antibacteriële werking en doodt de bacteriën die huidproblemen als acne kunnen veroorzaken. De verkoelende eigenschappen kalmeren de geïrriteerde huid, ondersteunen bij de behandeling van acne en helpen het terugkomen van puistjes voorkomen.

Microsoft Word - PB Neem Kruid voor een zuivere huid zonder puis

 

Purifying Neem Foaming Face Wash: met Neem, Kurkuma en Vetiver

Deze op Neem gebaseerde face wash reinigt en voorkomt dat puistjes ontstaan, doordat het overtollig talg en onzuiverheden verwijdert. Purifying Neem Foaming Face Wash is een zeepvrije, schuimende face wash geschikt voor dagelijks gebruik en alle huidtypen. De face wash reinigt en verfrist de huid, zonder deze uit te drogen en zorgt voor een schone, zachte en soepele huid. Neem heeft een antibacteriële werking en doodt probleem veroorzakende bacteriën. Verder bevat de wash Kurkuma dat acne en puistjes op een effectieve manier bestrijdt. Vetiver verkoelt en heeft ook een antibacteriële werking. De zeepvrije face wash is vrij van parabenen, paraffine, SLS/SLES. Een verpakking van 150 ml kost € 7,49.

[ezcol_1third]wash[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]

Purifying Neem Face Wash: met Neem & Kurkuma

Deze gel reinigt de huid en voorkomt dat puistjes ontstaan, doordat het overtollig talg en onzuiverheden verwijdert. In tegenstelling tot zeep voelt de huid niet droog en strak aan na gebruik. Het zorgt voor een diepe en verfrissende reiniging. In combinatie met kurkuma bestrijdt de wash acne en puistjes op een effectieve manier. Het resultaat is een schone, zachte en frisse huid die ook verjongt en lift. De zeepvrije face wash is vrij van parabenen, paraffine, SLS/SLES. Een verpakking van 150 ml kost € 6,49.

[/ezcol_2third_end]

[ezcol_1third]clean[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]

Purifying Neem Cleansing Astringent Toner: met Neem en Limoen

Deze alcoholvrije lotion met Neem en Limoen reinigt, lift en heeft een antibacteriële werking. Vermindert talgafscheiding en verwijdert overtollig talg en voorkomt zo acne, puistjes en mee-eters. Verfrist en voedt de huid. De lotion is vrij van parabenen, paraffine, SLS/SLES. En natuurlijk ook perfect geschikt voor de normale tot vette en acne gevoelige huid. Een verpakking van 200ml kost € 6,49

[/ezcol_2third_end]

[ezcol_1third]scrub[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]

Purifying Neem Scrub: met Neem, Kurkuma & Abrikoos

Purifying Neem Scrub voor de vette en acne gevoelige huid reinigt de gezichtshuid en stimuleert nieuwe celgroei. Dit zorgt voor een glanzende en probleemvrije huid. Purifying Neem Scrub bevat Neem, Kurkuma en Abrikoos. Kurkuma houdt puistjes en mee-eters effectief onder controle, abrikoos verwijdert dode cellen, mee-eters en diepgewortelde onzuiverheden. De scrub is vrij van parabenen, paraffine, SLS/SLES. Een verpakking van 75 ml kost € 5,99.

[/ezcol_2third_end]

[ezcol_1third]Masker[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]

Purifying Neem Mask: met Neem, Kurkuma & Fullers aarde

Dit masker is speciaal ontwikkeld voor een vette en acne gevoelige huid. Het zuivert, voorkomt puistjes, verjongt en verstevigt de huid én zorgt voor een natuurlijke glans. Dit antibacteriële  masker bevat Neem en Kurkuma die samenwerken en  zo overtollige talgafscheiding verwijderen, de poriën zuiveren, puistjes voorkomen en de textuur van de huid verbeteren. Fullers aarde ofwel Multani Mitti verkoelt en kalmeert de huid en verwijdert diepe onzuiverheden. Een verpakking van 75 ml kost € 5,99.

[/ezcol_2third_end]

Armbandje-himalaya-toner 

Return to Sender & Himalaya

Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman, opgericht in 2007. De stichting verkoopt bijzondere producten, vervaardigd in de armste gebieden van de wereld. Unieke items die met liefde zijn gemaakt door vakmensen in onder ander Bangladesh, Egypte, Tanzania en India. De winst vloeit terug naar projecten in deze landen, waarmee het ondernemerschap en de zelfstandigheid van de producenten wordt gestimuleerd. Eerlijke handel is de motor achter duurzame economische ontwikkeling en daar werkt Himalaya Herbals graag aan mee. Duurzaamheid en zorg dragen voor mens, samenleving en milieu staan ook bij Himalaya hoog in het vaandel. Daarom krijgt iedereen die deze zomer een Himalaya product koopt, een handgemaakt Return to Sender armbandje cadeau. Dubbel leuk: voor de mensen daar én de mensen hier.


Getest door Magali

Magali is 16 jaar en heeft een vrij moeilijke, gevoelige huid. Zij is net als mijzelf ook allergisch voor veel dingen en dus is een goede huid verzorging van belang om de huid niet te irriteren en het juist rustig te houden.
Ik vroeg haar of ze interesse had in een review. Welk 16 jarig meisje zegt dan nee?

[ezcol_1third]Magali-3[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Magali-2[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Magali-1[/ezcol_1third_end]

Ik vond het leuk om voor Sonja een keer een product te testen. En omdat mijn huid ook snel rood en jeukerig word, was ik blij dat ik dit eens kon testen. Nu weet ik dat de producten van Himalaya geen irritaties geven.
Ik testte de facewash en dat is een fijn schuim. Je hebt niet veel nodig om het op je gezicht aan te brengen. Ik vond het wel wat plakkerig, maar verder voelde ik geen minpunten. Je huid word er goed schoon van en voelt daarna lekker zacht. Het ruikt niet vies. Heel lekker fris.

Gebruiksaanwijzing:

Maak het gezicht nat en masseer Neem Foaming Face Wash over het gezicht. Spoel af en droog de huid.

Het is mij zo goed bevallen dat ik nu ook erg nieuwsgierig ben naar de andere reinigings- en verzorgingsproducten.


Prijs & verkrijgbaarheid

De betaalbare Himalaya range is in Nederland verkrijgbaar bij de betere drogist (o.a. DIO), natuurwinkel- en gezondheidswinkel (o.a. De Tuinen), apotheek en in diverse online shops. Zie voor meer informatie en verkooppunten www.himalayaproducten.nl.

 

Over Himalaya Herbals: een gezonde geest in een gezond lichaam

De Neem verzorgingslijn past – net als de andere producten – bij het uitgangspunt van de Himalaya Herbals range: een gezonde geest in een gezond lichaam, tevens het uitgangspunt van gezondheidsleer Ayurveda. Bij deze eeuwenoude Indiase wijsheid draait het allemaal om balans, evenwicht tussen van binnen en van buiten. In de ongerepte Himalaya ligt 5.000 jaar kruidenkennis opgeslagen, die tot op de dag van vandaag in de Ayurveda wordt gebruikt voor een mooi uiterlijk en een goed gevoel. Ook de verzorgingslijn Himalaya met heel betaalbare producten voor gezicht, lichaam en haar bevatten allerlei planten- en kruidenextracten uit het Himalayagebied. Van crème tot lotion en van shampoo tot conditioner: alle ingrediënten zijn wetenschappelijk onderbouwd, klinisch getest en de producten zijn proefdiervrij.

 

De Himalaya aanpak

Wetenschappelijke innovatie is het handelsmerk van Himalaya. Sinds 1930 ontwikkelt het Indiase bedrijf door baanbrekend onderzoek effectieve en veilige lichaamsverzorgingsproducten op basis van kruiden. Elk product wordt onderworpen aan jaren van onderzoek voordat het op de markt komt. Elk kruid wordt individueel onderzocht en getest op effectiviteit. Geen van de Himalaya producten wordt op dieren getest. Door de inzet van 2.000 trouwe werknemers, waaronder een team van 100 onderzoekers, is Himalaya uitgegroeid tot een betrouwbaar bedrijf dat in meer dan 80 landen actief is. Zie voor meer informatie www.himalayaproducten.nl.

Like
  Jolanda
  29 Jun 2016
  5:43am

  Mooie review! Ik ga ze ook testen. Ben er ontzettend benieuwd naar, want het belooft veel goeds!

  Babs
  29 Jun 2016
  10:16am

  Neem kruid ken ik, dat zat in een tandpasta en dat me toch een lekkere tandpasta!
  Wat grappig dat er ook kurkuma in zit, ik slik dat in pil vorm. Heel gezond!

  jeapiebel
  30 Jun 2016
  7:33am

  Altijd interessant om nieuwe producten te leren kennen. Leuk dat je Magali de product laat testen. Ik ben zelf net als jullie vaak allergisch voor van alles en nog wat.

  Rachel Kromdijk
  30 Jun 2016
  1:47pm

  Wat interessant klinkt erg goed!

  Monique
  19 Aug 2016
  8:16am

  De Purifying Neem Face Wash: met Neem & Kurkuma is bij mij al bijna op. Hij is zoooo fijn en mijn gezicht wordt er heerlijk zacht van.

Laat een reactie achter!