honey, suck, me, jeffree, star, lipstick, review, beauty, lover, beautysome

Jeffree Star | Honey, suck me Velvet lipstick

Recent kreeg ik voor kerst van mijn vriend een lipstick, jajajajaaaa hij had mijn wensenlijstje goed in de gaten gehouden. Hij kocht voor mij bij Douglas de Jeffree Star lipstick met de naam Honey, suck me!
Nu weet ik niet of hij daar bijbedoelingen mee heeft, maar de kleur is echt een die je niet altijd bij mij zult zien.

Jeffree Star

Wie is nou die Jeffree Star?

Jeffrey Lynn Steininger Jr (Geboren 15 november, 1985), professioneel bekend als Jeffree Star, is een Amerikaanse ondernemer, make-up artiest, YouTuber, zanger en de oprichter en eigenaar van Jeffree Star Cosmetics.

In 2009 bracht Star zijn eerste en enige studioalbum, Beauty Killer, uit met nummers als “Lollipop Luxury” met Nicki Minaj. Hij begon aan verschillende wereldtournees om zijn muziek te promoten. In 2010 tekende hij bij Konvict Muzik, wiens oprichter Akon Star omschreef als “de volgende Lady Gaga”. Echter, Star verliet abrupt de muziekindustrie in 2013 als gevolg van juridische kwesties.

In november 2014 richtte hij het bedrijf Jeffree Star Cosmetics op. In 2018 verdiende Star alleen al $ 18 miljoen aan zijn YouTube-inspanningen, volgens Forbes, waardoor hij vanaf december 2018 de op vijf na best betaalde YouTube-ster is.


Make-up Goeroe

In 2014 richtte Star zijn e-commerce make-up merk, Jeffree Star Cosmetics, op. Star begon het merk te promoten door middel van video’s te publiceren op YouTube, wat leidde tot het succes van zijn YouTube-kanaal, met 17,4 miljoen abonnees en meer dan 2,4 miljard views vanaf oktober 2020. Zijn eerste cosmetica release was een verzameling van velours vloeibare lippenstiften, die werden gevolgd door highlighter paletten, lip scrubs, oogschaduw paletten, kleding en accessoires, zoals spiegels en make-up tasjes. De eerste locatie aan de oostkust met de cosmeticalijn was een Morphe Cosmetics-winkel op het Westfield Garden State Plaza in Paramus, New Jersey op 11 augustus 2018. Star heeft sindsdien verschillende nieuwe collecties gelanceerd, zoals het “Blue Blood” oogschaduwpalettes en recent kwamen daar de Velvet Trap lipsticks bij.

Velvet trap Lipsticks

De Velvet Trap lipsticks zijn verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren op de Nederlandse markt via Douglas.nl
De introductie van Jeffree Star’s nieuwe Velvet Trap Lipstick! Een rijkelijk gepigmenteerde, luxueuze, ondoorzichtige formule in één beweging, die de lippen omhult met een lichtgewicht, fluwelen matte finish. De lippenstift ruikt naar vanille crème brûlée.

Deze Jeffree Star lipsticks zijn 100% veganistisch en dierproefvrij!

Honey, suck me

Ik kreeg dus de Honey, suck me lipstick van Eddy en het is een kleur die ik niet veel draag. Normaliter draag ik echt knalkleuren en deze is meer richting het Barbie Roze. Ik dacht eerst, Oh nee, toch een beetje verkeerd voor mij… echter nadat ik het op mijn hand zag bleek ik mij sterkt vergist te hebben.

honey, suck, me, jeffree, star, lipstick, review, beauty, lover, beautysome

honey, suck, me, jeffree, star, lipstick, review, beauty, lover, beautysome

honey, suck, me, jeffree, star, lipstick, review, beauty, lover, beautysome

honey, suck, me, jeffree, star, lipstick, review, beauty, lover, beautysome

De kleur is licht voor mijn doen, maar ik ben er super blij mee. Het geeft je toch wel een sexy look!

Tip

De lipstick kan nogal droog overkomen, mijn tip is om je lippen goed te scrubben alvorens je deze aanbrengt.

 

Like

Laat een reactie achter!