Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen

Jeugdpuistjes de nachtmerrie van elke puber | Dermasence

Vroeger had ik ook last van Jeugdpuistjes en soms, heel soms komt er nog een tevoorschijn. Helaas het hoort een beetje bij de pubertijd, echter het hoeft geen drama te zijn als je jouw huid goed verzorgd.

Dermasence heeft daarvoor mooie producten op de markt gebracht die jouw puber kunnen helpen meer zekerheid te hebben in deze moeilijke jaren.

Zelf heb ik ook een puber, echter die boeit het niet zo dat hij Jeugspuistjes heeft, althans ik hoor hem er vrij weinig over. Ik denk ook dat meisjes er onzekerder over zijn en die willen dat het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Daarom heb ik deze blogpost assistentie gekregen van mijn eigen nichtje Lotte. Lotte heef voor jullie voor en na foto’s gemaakt en ook nog een kleine review geschreven. Eerst ga ik vertellen wat de producten zijn en waarvoor ze gebruikt mogen worden.

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen

Seborra Spot stop | Dermasence | 10,50

Een lichte gel in rollerformaat, ideaal bij de eerste tekenen van het ontstaan van puistjes. Boswelliaextract gaat de roodheid en zwelling tegen bij ontstekingen. Het gevoel van irritatie vermindert daardoor snel. Gluconolacton is een milde fruitzuur en werkt anti-comedogeen en verfijnt de huid. Het roestvrijstalen rollertje zorgt voor een hygiënisch gebruik. De gel mag zelfs 4 keer per dag aangebracht worden.

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen

Inhoud: 10ml

Gebruik: Voor het aanbrengen van de Seborra roller zul je de huid eerst moeten reinigen, dit kan met de Dermasence tonic. Hierna de roller alleen op de plekjes met Jeugdpuistjes aanbrengen.

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen

Ingrediënten: AQUA, GLUCONOLACTONE, UREA, SODIUM SALICYLATE, DIPROPYLENE GLYCOL, BOSWELLIA SERRATA EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / VP COPOLYMER, XANTHAN GUM, CITRIC ACID

Seborra Gel | Dermasence | 18,50

De Dermasence Seborra Gel is een verzorging voor de vette en onzuivere huid. Het milde fruitzuurcomplex wordt versterkt door een optimale pH-waarde en hersteld de natuurlijke huidbarière en reguleert de ontstekingsgevoeligheid. Vatvernauwende eigenschappen verhinderen dat de ontstekingen zich in het omliggende weefsels uitbreiden. Het verzacht de geiiriteerde huid en vermindert de ontstekingen en roodheid. De jonge huid krijgt hierdoor weer een natuurlijke uitstraling.

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen

Inhoud: 50ml

Gebruik: Na de reiniging van de huid (gebruik hiervoor goede producten, het beste is om dan ook die uit de Dermasence lijn te gebruiken) brengt je een hoeveelheid ter grootte van een bruine boon aan op het gezicht en je hals. Kom je geregeld in de zon, dan is een factor 30 product aan te raden.

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen

Ingrediënten: AQUA, GLYCOLZUUR, NATRIUMHYDROXIDE, ARG, GLYCERINE, SALICYLZUUR, UREUM, CAESALPINIA SPINOSA GOM, SORBITOL, GALACTOARABINAN, HORDEUM VULGARE EXTRACT, ESCULINE, PROPAANDIOL, MELKZUUR, BISABOLOL, BENZOËZUUR, DEHYDROAZIJNZUUR, TOCOFEROL, PARFUM


[tx_heading style=”default” heading_text=”Lotte en de Dermasence ervaring” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Heeft Dermasence mijn jeugdpuistjes verholpen?

Door Lotte

Ik heb ongeveer 6 weken Seborra Gel en Seborra Akutroller gebruikt. En in die 6 weken 1x per dag, en de laatste 3 weken ongeveer 1x per 2/3 dagen. Ik ben het pas gaan gebruiken toen ik zou gaan menstrueren, omdat ik dan het meest last heb van puistjes en onzuiverheden.

•De Seborra Akutroller spot stop heb ik aangebracht waar de zichtbaarste puisten zaten.

Het is een klein tubetje met een rollertje erop waarmee je het kan aanbrengen. Het is vloeibaar en doorzichtig. Het droogde hard op als een velletje. Het deed geen pijn om het eraf te halen omdat het niet droog was. Er zat een hele lichte geur aan, ik kan niet omschrijven hoe het ruikt, omdat het bijna geen geur bevat.

Als het op me huid zat voelde ik het een beetje prikkelen/tintelen. Het deed geen pijn en het was ook geen branderig gevoel. Het prikkelen/tintelen was ongeveer na een minuutje al weg.

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen

Na een paar weken…

Na anderhalve week waren de puistjes al minder zichtbaar. Ik moest best veel aanbrengen omdat ik veel puisten en onzuiverheden had. Dus een nadeel was dat het snel op ging. Na ongeveer 4 weken was hij op.

•Het Seborra Gel mild fruit acid gel is vloeibaar en is een beetje geel/bruin van kleur. Ik bracht het aan op me gezicht huid. Het droogde ook als een soort velletje op. Het deed geen pijn om eraf te halen omdat het niet droog was. Er zit geur aan alleen ik kan niet omschrijven hoe het ruikt omdat het heel licht is. Als je het aanbrengt tintelt/prikkeld het ongeveer een minuutje. Het deed geen pijn of een heel branderig gevoel. Na 4/5 weken was er al verschil. Na 6 weken waren mijn puistjes grotendeels weg. Het erafhalen van het gel ging heel makkelijk en deed geen pijn, een nadeel is dat als je een plekje niet goed erafhaalde dan zag je dat heel goed zitten. Het Seborra gel is nog steeds niet op, maar nu gebruik ik hem ongeveer 2x in de week.

Het resultaat

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen, 6

Mijn gezicht met heel veel onzuiverheden, voordat ik met Dermasence begon.

 

Dermasence, jeugdpuistjes, puist, weg, puber, probleem, huid, help, beauty, beautysome, meisje, jongen, 7

Nu na 6 weken gebruik, zie ik echt heel veel verschil.

 

Wauw, Lotte hier zie ik echt heel veel verschil! Jouw huid is echt super verbeterd! En stukken rustiger. Je kunt echt dag zeggen tegen Jeugdpuistjes!
Ik ben blij dat ik Lotte als tester mocht inzetten, want nu hebben we ook echte goede resultaten!
Het merk is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.
Like
  Sonja van de Sande
  28 Sep 2018
  12:22pm

  Test

  Sil
  28 Sep 2018
  12:25pm

  Dit is een goede tip Sonja (en Lotte) mijn dochter heeft ook zoveel last van onzuiverheden.

  bychristiana
  29 Sep 2018
  6:30am

  Ik moet zeggen dat ik zeker onder de indruk ben van het resultaat! Wat fijn dat het voor haar zo goed werkte. Ik heb vroeger ook helaas erg veel last gehad van acne. Uiteindelijk heb ik via de dermatoloog een roaccutane kuur gekregen. Super heftig, maar het werkte wel!

Laat een reactie achter!