Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-PROMO

Kalender | review + free download |

Hallo allemaal,

Afgelopen week was ik opeens erg ziek. Hoe het is gekomen, dat kan ik nog steeds niet verklaren. Ik weet wel dat ik hoop het niet terug te krijgen, zal de details besparen. Er was wel een lichtpuntje in deze dagen want mijn bestelde kalender bij de fotofabriek.nl kwam binnen en op mijn bed werd deze door Paul gepresenteerd. Ik kreeg gelijk weer kleur op mijn wangen!

Over Fotofabriek

Een fotoboek, fotoalbum, fotokaarten, kalenders of fotoproducten kun je bij Fotofabriek allemaal maken en bestellen. Maak je fotoboek, fotoalbum of een ander fotoproduct met je eigen foto’s!

Met de gratis software maak je gemakkelijk zelf een professioneel fotoboek, fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaart of een van onze andere fotoproducten op je eigen computer. Heb jij een fotoboek, fotoalbum of ander fotoproduct gemaakt dan wordt het bestand naar onze fotoservice verstuurd.

Het drukken, binden en verpakken van je gemaakte fotoboek doen wij in eigen huis. Wij kunnen je fotoproduct naar ieder adres in Nederland en België verzenden. (Bron: fotofabriek.nl)


Bestellen

Het bestellen ging vrij eenvoudig. Nu vind ik als computer nerd (ja zo mag ik mij wel noemen) snel iets makkelijk, maar dit is echt voor iedereen te doen.
Kies eerst je product, vaak weet je wel wat je wilt laten maken.
Als tweede download je de software. BEGIN NU >>> Zie hieronder het stappenplan welke je bewandeld.

[ezcol_1third]Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review1  [/ezcol_1third] [ezcol_1third]Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review2[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review3[/ezcol_1third_end]

Eenmaal geïnstalleerd op je MAC of PC kun je aan de slag.

Tekeningen

Omdat ik geen gebruik wilde maken van foto’s uit een familie album, moest ik iets anders verzinnen, nou ja het zat gelijk al in mijn hoofd toen ik van de fotofabriek het mailtje kreeg dat ik een kalender uit kon kiezen… dan beginnen die rateltjes in mijn hoofd te werken!

Ik ontwierp met behulp van mijn computer en mijn teken programma Photoshop, watercolor brushes en een canvas als achtergrond (dit is dan een beetje structuur wat je dan krijgt) 12 maanden en een voorblad.
Het was niet eenvoudig om te doen, bij enkele maanden was ik gewoon inspiratie loos. Ik liet ze ondertussen een keer aan een vriendin zien en ze zei gelijk al, tegenwoordig in Nederland kun je overal een paraplu bij tekenen,… ze had wel gelijk 🙂

[ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-JANUAR[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-februari[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-MAART[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-April[/ezcol_1quarter_end]

[ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-mei[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-Juni[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-Juli[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-augustus[/ezcol_1quarter_end]

[ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-september[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-oktober[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-november[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]Kalender-fotofabriek-ontwerpA4-staand-December[/ezcol_1quarter_end]

Zodra de tekeningen klaar waren (het formaat heb ik opgezocht via het programma welke nodig was voor de hokjes die ingevuld moesten worden) kon ik de kalender gaan vullen met de juiste tekening bij de juiste maand.

Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review3a

Je gaat naar de juiste map (waar je jouw bestanden hebt opgeslagen). Soms is het handig als je met vakantiefoto’s of meerdere uit diverse mappen om daar even een aparte map van te maken, dat scheelt een hoop zoekwerk via het programma!
En dan sleep je de plaatjes/foto’s naar het document!

Het fijne aan deze verjaardagskalender is dat je direct de namen van iedereen kunt invullen, echter ik wilde deze open laten, zodat ik het met de pen kan invullen, vind ik zelf toch weer net iets leuker! Ook kun je vooraf de kalender of het product bekijken… (KLIK OP VOORBEELD) dat scheelt enorm als je een twijfelmuts bent zoals ik. Oh ik ben altijd bang dat het weer mis gaat, ondanks mijn 25 jaar ervaring als Grafisch Vormgeefster.

Let’s Party!

De productie duurde 3 dagen en dan heb je het product binnen 5 dagen in huis! Dit is natuurlijk afhankelijk wat je besteld, kijk hiervoor op de website van FOTOFABRIEK.NL
Het is kreukvrij en goed bij mij aangekomen. Over de verpakking kan ik niks persoonlijk zeggen, want de man des huizes had alles al weer weggemoffeld… maar neem maar aan dat het goed was!

Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review4

En hier hangt de kalender… ik vind de kleuren van de voorkant echt zo feestelijk, dat ik hiervan nog kaarten ga laten maken. Dus om te versturen!
Het papier is mooi, satin drukkwaliteit en heeft een dikte waar je u tegen zegt. Ik schat zelf een 500 grams (kan ook een dikte van 380 zijn)… kon het helaas niet terug vinden op de website.
De ringen van het ophang systeem zijn degelijk en gemaakt van een goede kwaliteit draad. Dit kan dus jaren mee!

[ezcol_1half]Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review7[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review8[/ezcol_1half_end]

Ook de kleuren zijn zo geworden als ik ze op mijn scherm zag (dus goed gekalibreerd! Yeah voor mijzelf). En ook dat ik koos voor een canvaslook heeft het team van de fotofabriek.nl heel goed weten te behouden (drukken gaat vaak gepaard met kleine puntjes en die moeten bij rotatie precies liggen anders krijg je dus een onscherp beeld, bij digitaal drukken is dat een stuk makkelijker).

[ezcol_1half]Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review6[/ezcol_1half_end]

Bestellen-fotofabriek-online-kalender-yustsome-review9

Mooi he? Nu weet ik ook weer waarom ik mijn beroep gekozen heb/had. Omdat het zo een verfijnd beroep was. Helaas is de charme van het vak weg. De drukpersen die een perfect geluid maken, de mensen die de handen vuil maakten aan de inkt. En ondanks de vuiligheid vond ik het maken van drukplaten toch een mooi werkje. Het belichten van materiaal deed je nog in een doka met een camera waar je u tegen zei… snik, gelukkig heb ik de herinneringen nog. Want tegenwoordig kan (dit is niet beledigend bedoeld, maar het heeft mij wel mijn baan gekost) elke huisdruif haar digitale meesterwerkjes maken met een voorgekauwde app!

Goed, elk nadeel heeft een voordeel (al zit ik op die van mij al 5 jaar te wachten) en zal tzt wel mijn oplossing voor wat ik nu verder wil nog komen.
Ik ben blij dat er nog bedrijven zijn zoals de fotofabriek.nl die hun vakmanschap tonen. En ik ben erg enthousiast over de werkwijze en vooral over de kwaliteit die mij geleverd is. En dan ben je toch een vakneuroot als je daar kippenvel van krijgt.

Omdat niet iedereen kan tekenen, creatief is of je vind gewoon de kalender ook leuk! Bied ik hierbij mijn tekeningen download vrij aan.

Je mag er ook kaarten van laten maken of iets anders… als je maar niet met mijn eer gaat strijken bij een ander bedrijf en zo je zakken vol stopt 🙂 minimaal staat hier 7% royalties voor (ja ik heb eerder voor een bedrijf gewerkt waar ik schilderijen aan verkocht voor grote meubelzaken).


Deze A4 staande kalender kost je slechts 14,95 bij de fotofabriek!


Ik heb echt zoveel plezier gehad in het tekenen, dat het begint te kriebelen om er weer wat meer mee te gaan doen. Niet dat ik nou een supertalent ben (ik ben bescheiden) toch was dit de eerste keer digitaal na enkele jaren… het is net als fietsen je verleerd het niet, maar blijf oefenen!

Bedankt voor het komen lezen en ik zeg… downloaden mag!
Klik op de afbeelding en open in nieuw venster, klik op de afbeelding en bewaar deze. Ze zijn 750kb dus ruim voldoende om af te drukken!
Mocht het je niet lukken dan mail mij maar yust@live.nl om een link naar de dropbox te krijgen!

Handtekening

Like
  Jolanda
  26 Aug 2016
  7:34am

  Wat superleuk gemaakt!! Echt origineel!

  Hilde
  26 Aug 2016
  12:22pm

  Grappig zeg!! Leuk zo’n eigen gemaakte kalender!

  Julia...
  26 Aug 2016
  6:51pm

  wauw wat mooi Sonja!!!

  Kim
  27 Aug 2016
  8:32am

  Het is echt mooi geworden met die tekeningen, wauw!

   YuStSoMe
   27 Aug 2016
   5:38pm

   Dank je wel!

  mandy
  28 Aug 2016
  7:16am

  Supermooi gemaakt Sonja en wat lief dat je hem aanbied om te downloaden. ??

  Roxanne
  28 Aug 2016
  7:14pm

  Wat leuk gedaan! Je kunt je kalenders gaan verkopen joh 😉

Laat een reactie achter!