Utsukusy, cadeau, cadeausets, Artificial, skin, crème, serum, facial, cleanser, Bejin, beauty, huidverzorging, beautysome, Japan, Barcelona,

Kerstinspiratie | Utsukusy cadeausets

Sinds deze maand zijn ze weer te koop, de speciale en zeer luxe cadeausets van Utsukusy Schoonheid. Vorig jaar heb ik er een gekocht en dit jaar kreeg ik een voorproefje op een mooie set en mocht die uittesten.

Utsukusy Artificial Skin

Feestdagen aanbieding | 60,00

Als je aan mooie cadausets denkt om te geven aan bijvoorbeeld je vrouw of aan je moeder… dan kan ik voor de feestdagen de sets van Utsukusy echt aanraden… want ze zijn momenteel ook nog eens super gunstig geprijsd!

Van 144,00 nu voor 60,00 

Wat krijg je voor deze super voordelige prijs?

Utsukusy, cadeau, cadeausets, Artificial, skin, crème, serum, facial, cleanser, Bejin, beauty, huidverzorging, beautysome, Japan, Barcelona,

Artificial Skin limited edition Feestdagen beauty box met Artificial Skin serum (35ml) en de Artificial Skin creme (50ml)… de Bijin Cleanser kreeg ik er bij omdat het belangrijk is om de huid goed voor te bereiden! Deze koop je er los bij.

En ik heb de set getest… nou ja, ik had het serum al eens eerder uitgeprobeerd en daar ga ik even de link van geven, zodat je het terug kunt lezen.

Utsukusy, cadeau, cadeausets, Artificial, skin, crème, serum, facial, cleanser, Bejin, beauty, huidverzorging, beautysome, Japan, Barcelona,

Artificial Skin serum

Een gereinigde huid

Het beste werkt een huidverzorging op een gereinigde huid. Daarvoor is de Bijin Facial cleanser Cream een aanrader om erbij te kopen. De Cleanser is aan te brengen met de vingers als een normale crème. Je masseert deze in, liefst een paar minuten! Je merkt dan dat de substantie veranderd, dit omdat het nu vuil dat op je huid ligt oplost. Maak nu een doekje vochtig met warm water en veeg de huid schoon. De olie en het vuil hechten zo goed aan de doek, wat resulteerd in een frisse, zachte en schone huid die weer straalt.

Utsukusy, cadeau, cadeausets, Artificial, skin, crème, serum, facial, cleanser, Bejin, beauty, huidverzorging, beautysome, Japan, Barcelona,

Door de bijzondere samenstelling is de Bijin Facial cleanser cream geschikt voor alle leeftijden: acne en onzuiverheden verdwijnen, maar ook de droge en oudere huid krijgt een zachte en schone huid.

Artificial Skin crème | Losse verkoop 80,00

Artificial Skin crème: Een zachte en voedende crème op basis van glycerine, shea butter, mango boter, bijenwas, edelweiss extract en macedamia olie.

Utsukusy, cadeau, cadeausets, Artificial, skin, crème, serum, facial, cleanser, Bejin, beauty, huidverzorging, beautysome, Japan, Barcelona,

Wat zegt Utsukusy hierover?

De huid houdt significant meer vocht vast, zodat een droge en schilferige huid opgelucht kan ademhalen. Droogtelijntjes verdwijnen, de huidstructuur wordt weer fijnmazig en de huid wordt gestimuleerd opnieuw collageen en fibroblasten aan te maken. Rimpels worden minder diep van binnen uit en de huid wordt zichtbaar steviger en elastischer.

In een week het verbetert de stevigheid van de huid en verminderen fijne lijntjes. In slechts vier weken ziet de huid er gladder uit en hervindt haar stevigheid en elasticiteit. De gezichtscontour is steviger en goed gedefinieerd.

Wat was mijn ervaring?

Wat ben ik blij met deze samengestelde cadeausets… vorig jaar had ik ook al zo’n fijne, echter was de crème niet toerijkend voor mijn vochtarme huid.

Resilience Beauty box

Daarvoor had ik een hele fijne crème van Utsukusy en dat was de VR crème die speciaal is ontwikkeld voor mensen waarvan de huid na bijvoorbeeld een chemotherapie dusdanig is aangetast dat het droog en geen veerkracht meer heeft.

Omdat mijn huid zo vochtarm is was dit destijds een superfijne ontdekking. Na deze kennismaking wist ik dat een rijke dagcrème voor mij geen overbodige luxe is, vooral in de winter!

Nu kreeg ik deze cadeauset toegestuurd en ik zag het potje en dacht gelijk al, oooooh? Dat ziet er lekker romig uit. Ook was ik blij met de andere twee toppers, maar zoals een nieuwsgierig Aagje dat ik ben… moest die crème getest worden. Helaas moest ik even wachten, want ik had een wond op mijn gezicht/neus en wilde dat die eerst dicht was.

Utsukusy, cadeau, cadeausets, Artificial, skin, crème, serum, facial, cleanser, Bejin, beauty, huidverzorging, beautysome, Japan, Barcelona,

Na twee weken… ja zo snel al, had ik al een heel mooi resultaat! Mijn huid was zo gortdroog, sorry, maar de crèmes die ik test voor mijn blog zijn niet allemaal genoeg voedend. Wel fijn, maar ik mis vaak dus het stukje vocht.

Het resultaat is een mooie glow, eindelijk weer terug nadat ik mijn VR crème tot de laatste drup had opgemaakt.

Na deze twee weken waren mijn rimpels nog niet verminderd, echter dat had ik ook niet verwacht. Op zich vind ik de glow, het weer gezonder er uitzien het aller belangrijkste. Die rimpels gaan denk ik nog wel wat vervagen, omdat er nu vocht toegevoegd word.

Zoals Utsukusy het beschrijft: Bij gebruik is een toename van aantal en grootte van dermale papilla geconstateerd. Daardoor wordt het contactoppervlak tussen dermis en epidermis verhoogd. Dit bevordert de toevoer van voedingsstoffen naar de epidermis en bevordert de communicatie tussen de twee huidlagen. Het resultaat is een zachte, soepele, stevige en diep gehydrateerde huid met zichtbaar minder rimpels.


AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DECYL OLEATE, C12-20 ACID PEG 8 ESTER, CAPRYLIC/CAPRI TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, CYCLOPENTASILOXANE, CERA ALBA (BEESWAX), LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER LEAF EXTRACT, HYDROLIZED COLLAGEN, TOCOPHEROL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, CARBOMER, CETYL PHOSPHATE, TRIETHANOLAMINE, CERATONIA SILIQUA GUM (CAROB BEAN GUM) DIMETHICONE, BHT, SODIUM CLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, TROPOLONE, 1,2 HEXANDEDIOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGANCE), GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CI 16035, CI 19140, KARAMEL

Nog meer cadeausets? Natuurlijk hebben ze bij Utsukusy nog meer prachtige sets samengesteld!

*in de set zit de Bijin Cleanser dus niet, deze koop je er los bij!

Like
  Jolanda - Zazazoo.nl
  7 Nov 2018
  2:01am

  Oeh die het artificial skin serum en de bijin cleanser zijn hier favoriet!! 🙌🏻

  Marije
  7 Nov 2018
  4:49pm

  Oei mooie set voor een mooie prijs. Blijven heerlijke producten van een mooi merk.

  Evelien
  7 Nov 2018
  8:56pm

  Wow, lekker afgeprijsd! Mooi prijsje zo. Ik heb nog geen ervaring met dit merk, maar je maakt me er erg benieuwd naar.

  Petra
  9 Nov 2018
  1:44pm

  Wat een leuke set! Benieuwd naar dit merk!

  Bianca
  12 Nov 2018
  6:28am

  Dit klinkt allemaal zo fijn! Het is dat ik mijn voorraad eerst eens moet minderen en opmaken, maar anders….

Laat een reactie achter!