Kerstlook part 2 | NYX Cosmetica

Kerstmis komt steeds dichterbij en de feestkleding hangt al in de kast en daar hoort een mooie feestlook bij. Vandaag laat ik een mooi palette zien van NYX, deze kocht ik recent bij de DM in Goch.

Sexbomb

Nou ik ben totaal geen sexbomb, maar het palette van NYX sprak zo aan, dat ik het niet kon weerstaan.

Ik probeerde het eerst via Douglas, echter daar was het toen uitverkocht. Gelukkig gingen wij datzelfde weekend winkelen in onze favoriete plaats Goch en yes, score daar lag het op mij te wachten (hahaha… ja dream on Sonja).

Sexbomb, nyx, cosmetica, oogschaduw, eyeshadow, palette, yustsome, review

 

Vooral het rode kleurtje… wat was ik daar nieuwsgierig naar. Rood, zou het je een droevig gezicht geven, alsof je gehuild hebt? Ik vroeg het mij wel af en besloot toch deze kleur te testen.

Sexbomb, nyx, cosmetica, oogschaduw, eyeshadow, palette, yustsome, review 2

 

Er zitten twee mooie shimmers in en de rest is wat mat van finish. Ik hou van mat, maar met de feestdagen wil ik wel een blingthabling op mijn ogen dragen.

Sexbomb, nyx, cosmetica, oogschaduw, eyeshadow, palette, yustsome, review 3

 

De tintjes zijn lekker divers en ik denk dat ik hier veel plezier aan ga hebben, vooral ook omdat ik van een goede smokey look hou.

Sexbomb, nyx, cosmetica, oogschaduw, eyeshadow, palette, yustsome, review

 

Whoooooops… dat zwart is ook echt mega zwart! Wat een pigmentatie! De andere tinten zijn minder, maar vallen mij niet tegen! Het stukje met primer, is duidelijk wat beter, dus advies deze dan ook te gebruiken!

De look is niet zo heftig als mijn eerste die ik maakte. Dit is voor ons 40-plussertjes nog best te doen, ondanks het rood, geen jank gezicht!

Sexbomb, nyx, cosmetica, oogschaduw, eyeshadow, palette, yustsome, review 6

 

Sexbomb, nyx, cosmetica, oogschaduw, eyeshadow, palette, yustsome, review 5

 

En weet je… in Nederland is er nu ook een NYX shop in Amsterdam en de tweede staat ook al op de rol… yeah! Ik ga maandag even kijken of ik daar nog wat moois kan scoren.

Een paar dagen geleden maakte ik met dit palette nog een look! Deze keer een smokey look en ik kreeg tijdens het boodschappen doen een compliment! Dank je wel Meriam!

 

img_2028

 

Welke look zou jij kiezen? Ik vind vooral gezien mijn jurkje met zwart kant, de smokey look erg mooi.

Tot morgen… oh en dan geen swatched-it, ik had al een video gepost en vandaag bij www.vrouwopeigenbenen.nl ook nog een kerstlook. Vond het even genoeg nagels gelakt!

NYX palette is weer te koop bij Douglas voor 9,90! Er zijn 4 varianten waaruit je kunt kiezen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Reactie met Facebook

There are 12 comments Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *