Keune Haircosmetics kondigde 14 maart j.l. Street-Salon aan

SOEST | Keune Haircosmetics kondigde 14 maart j.l. Street-Salon aan. Een met liefde beheerd online editorialplatform met hoogwaardige video- en fototutorials voor professionele haarstylisten. StreetSalon is beschikbaar op alle devices en is voor haarstylisten een fundamenteel nieuwe manier van inspiratie jagen en hun vak perfectioneren.

“Met StreetSalon starten we een salonbeweging: eentje die het echte leven viert: dus echte mensen met echt haar,” zegt Eelco Keune, Marketing & Educatie Director. “Samen met Ilham en straatstijlfotografen over de hele wereld verkennen we de grootste modesteden van de wereld, waar we de coolste haarstijlen, coupes en kleuren tegenkomen, gedragen door echte mensen—super stijlvolle mensen. Die haarinspiratie brengen we direct naar salons in de vorm van prachtige videotutorials en andere editorial content.”

Op het platform kunnen haarstylisten iedere dag terecht voor nieuwe video- en fototutorials, lookbooks en meer. Ze kunnen hun favoriete looks opslaan, moodboards samenstellen en hun eigen creaties delen. Stylingtutorials zijn voor alle gebruikers te zien, terwijl knip- en kleurtutorials alleen bekeken kunnen worden nadat een gratis account is aangemaakt.

StreetSalon is beschikbaar op StreetSalon.com en te downloaden als app in de AppStore en Google Playstore.

OVER STREETSALON

StreetSalon is een online inspiratieplatform voor kappers. Speciaal voor jou gemaakt door een team van Keune Hair-cosmetics. StreetSalon betrekt kappers op een totaal nieuwe manier bij inspiratieve content en biedt gemakkelijk te volgen video- en fototutorials aan. Samen met streetstyle fotografen van over de hele wereld, selecteert hoofdredacteur wereldberoemde hairstylist Ilham Mestour de beste streetstyle kapsels en brengt deze direct via alle digitale apparaten naar de salons.

OVER KEUNE

Keune Haircosmetics is in 1922 opgericht door Nederlandse apotheker Jan Keune. In zijn Amsterdamse apotheek bottelde hij zijn allereerste product. Tegenwoordig is Keune een professioneel haarmerk dat in meer dan 70 landen door kappers wordt gebruikt. Een internationaal bedrijf dus, maar nog steeds in handen van de familie Keune. De producten worden met liefde ontwikkeld en gemaakt in Soest. Keune is alleen verkrijgbaar via professionele kanalen.

Like
  jeapiebel
  16 Mar 2017
  8:22am

  Handig bericht en mooi om haar trend te volgen. Op haargebied verander ik te weinig dan ik zelf zou willen. Dit komt door mijn droog en snel beschadigd haar.

  Jolanda
  16 Mar 2017
  9:40am

  Keune is echt een mooi merk!

  chucky1012
  20 Mar 2017
  9:32am

  Interessant!

Laat een reactie achter!