Welke tas, voor welke gelegenheid?

Je hebt binnenkort een feestje en dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Om wat persoonlijke spulletjes mee te nemen kies je een mooie tas uit. Maar welke tas hoort er nu bij welke gelegenheid? Vandaag maak ik jou daar wat wegwijs in.

Een tas is niet zomaar een tas!

Wij vrouwen willen graag bij elke gelegenheid de juiste schoenen dragen, maar ook de juiste tas met ons meenemen. En daar gaat het wel eens mis, omdat je niet weet welke tas uit te kiezen.
Vandaag krijgt je daar antwoord op.

Boodschappen doe je niet op een feestje

Je hebt nog wel eens te neiging om een te grote tas mee te nemen naar een sjiek feestje. Echter dat is not done! Bij een prachtige jurk sleur je geen lompe tas mee. Ook al is het heel makkelijk, want er kan veel in, maar bij een gala heb je niet zo heel veel nodig.

Met de juiste tas en mooie schoenen van bijvoorbeeld Tamaris (zie mijn laatste foto’s) sla jij geen flater!

De clutch

De clutch (foto 1) is de meest gebruikte tas als het gaat om formele gelegenheden. Het is precies groot genoeg voor diverse items, zoals een lipstick, een bankpasje, een zakdoekje en een poederdoosje.

Een mobiele telefoon moet tegenwoordig ook mee, maar wat mij betreft mag die ook een avondje thuisblijven.

De city tas

Een City tas (foto 2) die ik zelf veel in bezit heb is de tas voor uitstapjes met vriendinnen. Niet te groot, niet te klein, maar voldoende ruimte om alles voor die dag in mee te nemen. Mijn mobiele telefoon moet er in passen en daarnaast wat make-up, zonnebril, klein flesje water en een kleine deo.

De laptop tas

Heb je een baan die je zowel thuis als op kantoor kunt uitvoeren, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk meenemen. Een laptop tas (foto 3) is niet altijd een hele mooie tas, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook hele mooie exemplaren die aan de buitenkant niet laten zien dat er een speciaal deel in zit waar je laptop of tablet in past.

Boodschappen tas

Je kunt een plastic geval meenemen met een groot logo van je favoriete winkel, maar een heuse fashionista neemt een ruime tas (foto 4) mee waar wat boodschappen in kunnen. Deze tas heeft stevige handvaten en een rits zou ook heel welkom zijn als je op de fiets je inkopen doet, zo valt het onderweg niet uit je tas.

Dagje strand tas

Naar het strand wil je veel meenemen, daar hoort een ruime tas bij. Vergeet vooral je zonnebrand niet en een groot strandlaken. Echter ik wil vaak dan ook nog wat lekkers meenemen en wat te drinken. Als tip geef ik dan mee om mini koelelementen daarin mee te nemen. Zo blijft je sandwich langer koel. Drinken kun je vooraf in de vriezer doen (let op met frisdrank).

Pretpark, dagje uit? De rugzak!

Persoonlijk ben ik een groot fan van de rugzak. Deze vorm van praktische tas is voor vele doeleinden in te zetten, maar vooral als je een hele dag erop uit trekt! Ideaal is het om zo min mogelijk hinder te ondervinden en door de schouderbanden en vaak de vele extra compartimenten kun je deze helemaal goed benutten om je spullen mee te nemen.

Tamaris, tas, schoudertas, zwart, tip, welke, gelegenheid, dragen, bent, schoenmode, vrouw, belgie, yustsome, beautysome, 4

Mijn nieuwste schoudertas

Ja ook ik ben een echte vrouw en heb denk ik wel zo’n 15 tassen in mijn bezit. Niet alleen verschillen ze qua grootte, ook diverse prints en kleuren.
Een zwarte tas is dan ook wel 1 van de musthaves die je moet bezitten. Het past overal bij en als je een exemplaar koopt die niet al te groot is, maar genoeg ruimte verschaft voor diverse ‘vrouwelijke’ spulletjes dan zit je goed!

Deze tas van Tamaris, viel mij recent op tijdens het online shoppen en ik kon het niet laten deze te bestellen. Met diverse ritsjes, vakjes en een mooie lange schouderband is dit een ideale reisgenoot.

Doordat deze tas van echt leer is, gaat die jaren mee en met de tijd zal die nog mooier worden. En ik vindt deze al zo tof door de leuke kwast aan de zijkant! Wanneer er binnenkort een festival is, gaat die mee… Boho Sjiek!

Tamaris, tas, schoudertas, zwart, tip, welke, gelegenheid, dragen, bent, schoenmode, vrouw, belgie, yustsome, beautysome, 12
Tamaris, tas, schoudertas, zwart, tip, welke, gelegenheid, dragen, bent, schoenmode, vrouw, belgie, yustsome, beautysome, 12
Tamaris, tas, schoudertas, zwart, tip, welke, gelegenheid, dragen, bent, schoenmode, vrouw, belgie, yustsome, beautysome, 12
Tamaris, tas, schoudertas, zwart, tip, welke, gelegenheid, dragen, bent, schoenmode, vrouw, belgie, yustsome, beautysome, 12

Join my journey
Join my Instagram!

Like
1
    Tonnie
    29 Mar 2022
    7:12am

    Wat een gave tas Sonja. Ja, zelf kijk ik ook altijd naar een passende tas bij mijn kleding.

Laat een reactie achter!