Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Kiko Milano | Ocean Feel make-up collectie

Deze collectie zag ik recent op het station in Amsterdam en ik was er meteen weg van… deze Ocean Feel make-up van Kiko Milano is zo mooi!

“She is a mermaid but approach her with caution. Her mind swims at a depth most would drown in.” — J. Iron

Ocean Feel make-up

Als je net als ik van de zee houdt en van zeesterren, mermaids en prachtige schelpen dan ben je vandaag aan het juiste adres. Ik laat je straks een mooie Mermaid ooglook zien, maar eerst gaan we de producten doornemen die ik als basis make-up ga gebruiken.

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Alleen al voor de verpakking zou je het willen kopen, maar gelukkig wilde ik ook de inhoud en bij het zien van de samples in de winkel was ik om. Plus, het leuke was dat deze voor de helft van de prijs te koop waren.

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Als je de doosjes/verpakking ziet van de blush, highlighter en bronzer dan moet je toch meteen aan een mooie schelp denken, waarbinnen een parel bevind. En is dat ook zo? Dat laat ik je zeer zeker zien.

Foundation + SPF 30 | van 10,00 voor 5,00

Yes een foundation waar tevens een zonnebescherming aan toegevoegd is, daar maak je mij echt blij mee. Het scheelt weer een extra laag smeren, niet dan?

Deze vloeibare foundation heeft een SPF 30 met uvA/uvB-bescherming, gemaakt voor alle huidtypes en het heeft een glanzende finish.

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Wat maakt deze foundation nou zo speciaal?
– het is haast onvoelbaar, met zijn lichte formule die met zeealgenextract is verrijkt;
– het versmelt makkelijk met de huid en voelt aangenaam aan bij het aanbrengen;
– je kan de intensiteit van de dekking zelf aanpassen, voor een resultaat op maat;
– het is waterbestendig.

Dermatologisch getest, verstopt de poriën niet.

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Ik koos voor kleur 04 Honey omdat ik eigenlijk weer een te lichte tint had en ik van een aardige jongen het advies kreeg om nummer 04 te nemen, na een Swatch op mijn hand zag ik dat deze na het uitsmeren in mijn huid op de hand versmolt en een hele goede match leek te zijn.

Eenmaal thuis zag ik wel dat met het aanbrengen mijn redelijk grote poriën niet echt mooi gedekt werden. Hier moet ik de volgende keer wel even mee opletten, door een stipling brusch bij mijn neus te gebruiken. Verder was ik wel heel tevreden over de dekking en het haalde de roodheid echt uit mijn gezicht.

De foundation is verkrijgbaar in 8 kleuren huidtinten.

Highlighter | 01 Golden Vibes | van 16,99 voor 8,50

Ook nam ik de highlighter mee, tja wie kwijlt er nou niet bij zulke mooie doosjes en dan ook nog een highlighter… moi dus! De highlighter is verkrijgbaar in 2 tinten.

 Blush | 02 Bonne Mine | van 15,99 voor 8,00

Deze blush nam ik mee omdat de kleur mij erg aansprak, ik hou wel van een diepe kleur, maar eenmaal thuis ontdekte ik ook nog eens de glans van deze Ocean Feel blush, als een echte Mermaid glanzend en sierlijk. De blush is verkrijgbaar in 3 tinten.

Bronzer | 01 Warm Honey | van 22,99 voor 11,50

Een bronzer mag in de zomer eigenlijk niet ontbreken, het geeft je huid een echte zongebruinde look. De bronzer is verkrijgbaar in 3 tinten.

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Welke voordelen hebben deze 3 producten nog meer?
– Het is verrijkt met zeealgenextract en geurt betoverend naar vanille;
– het heeft een ultrafijne parelstructuur die makkelijk over de huid glijdt en haar ogenblikkelijk laat oplichten;
– het heeft een handig spiegeltje om je make-up ook on-the-go bij te werken.

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Op de foto is de glans van zowel de blush als highlighter moeilijk te vangen, maar trust me, ze zijn beide prachtig!

Mermaid look

Zoals ik al zei maakte ik speciaal voor deze producten een mooie look, die mij aan een Mermaid doen denken. Het is gemaakt met dit palette, waar ik al eens een look mee gemaakt heb.

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Kiko, Milano, Ocean, feel, highlighter, bronzer, blush, foundation, make-up, beauty, mermaid, beautysome

Ik had mij dus heerlijk opgedoft met make-up maar we zouden dus zondag gewoon thuis blijven. Ik vond het zo zonde dat ik spontaan bij een restaurant gereserveerd had en zijn we gaan uit eten! Zo, was al dat werk niet voor niets geweest.

Maak jij jezelf ook wel eens op en krijg je spontaan zin in iets leuks?

Kijk vandaag ook op mijn Instagram om te zien welke lipstick ik draag.

 

Like
  Natasja
  16 Jul 2019
  7:06am

  Prachtig! Kan zo hebberig worden van mooie verpakkingen. Je look staat je goed en je hebt groot gelijk dat je uit eten bent gegaan!

  Deb
  16 Jul 2019
  7:37pm

  Wat een pareltjes heb je gescoord uit deze collectie. Kan me voorstellen dat je ze voor deze prijs niet kon laten liggen. Vind je look ook erg mooi en lekker zomers geworden. Ik heb dat ook wel eens.. sta je je op te doffen voor je blog en ga je het huis niet uit: zit je daar met je party look in je joggingsbroek op de bank hihi. Goed idee om lekker uit eten te gaan, zal het thuisfront was ook erg leuk gevonden hebben.

  Daphne - verdraaidmooi
  17 Jul 2019
  1:36pm

  Haha ik vind het ook zo zonde om nergens naar toe te gaan als ik me helemaal netjes opgemaakt heb. Je ziet er prachtig uit met de producten en die glow staat je super!

  Natascha - BeautyOpinie
  18 Jul 2019
  6:18pm

  Ohhh, die blush en highlighter! Super mooi. En ik doe het eigenlijk zelden meer maar ik zou me vaker zonder reden moeten opmaken 😉

  YuStSoMe
  22 Jul 2019
  6:44pm

  Test

Laat een reactie achter!