Kiss everlasting french manicure press on nails

Ik heb de laatste tijd weer een nagel probleem, nou ja het is een beetje mijn eigen schuld. Ik was recent model bij Pro Nails en liet daar door een cursist acryl nagels zetten. Helaas vielen na een week er 2 nagels af en die plakte ik er al op met Kiss nagellijm. Toen bedacht ik mij dat na de ooglidcorrectie het helemaal niet zo handig zou zijn om lange nagels te hebben en haalde (lees frezen) alles eraf.

Kiss | everlasting french manicure

Nou, ik had na dat frezen dus bijna geen nagel meer over, het zag er dus echt niet uit. Terwijl ik juist zo goed op weg was met mijn natuurlijke nagels, ze waren weer wat langer en ook sterker. Ik ben dus terug bij af.
Om nu een beetje weer toonbare nagels te hebben bedacht ik dat press on nails wel iets zou kunnen zijn, alleen daar had ik totaal nog geen ervaring mee en hoe dat ging lees je dus vandaag in mijn blog.

kiss, french, manicure, wedding, nails, nagels, plak, opplakken, lijm, nagellijm, beauty, review, test, beautysome

Press on nails

Of ook in de Nederlandse volksmond… plaknagels genoemd, koop je van diverse merken. Nu wilde ik niet meteen met de goedkoopste shizzle beginnen en kocht een setje Kiss nails. Er zijn diverse variante verkrijgbaar en ook hele sets met nude tips. Er zit een nagelvijl in, een rozenstokje en een tubetje lijm.

kiss, french, manicure, wedding, nails, nagels, plak, opplakken, lijm, nagellijm, beauty, review, test, beautysome

Waarom deze keuze?

Ten eerste zagen ze er mooi uit en ten tweede vond ik de manicure erg mooi. Het is een French manicure, dat wil zeggen dat de tip wit is en het nagelbed in een naturel tint. Daarbij waren deze ook nog eens erg sjiek, want de tip heeft een mooie parelmoer glans. Dus ook nog een uitermate geschikt voor een bruidje.

In de verpakking zitten dus 28 nagels, dat wil niet zeggen dat je ze alle 28 gaat gebruiken, nee er zitten zoveel nagels in omdat iedereen natuurlijk een andere breedte heeft van de nagel. Deze set is dus voor eenmalig gebruik.

Nou ben ik dat niet echt van plan… ik ga uitvogelen of ik ze ook een tweede ronde kan gebruiken!

kiss, french, manicure, wedding, nails, nagels, plak, opplakken, lijm, nagellijm, beauty, review, test, beautysome

Hoe gebruik je ze?

PREP: Maak nagels schoon met nagellak remover en was de handen grondig met zeep; selecteer de juiste maat nagel voor elke vinger en opzij te zetten in volgorde. Nagels zijn qua formaat per aantal gemerkt onder de nagel.
Mijn nagels heb ik niet te veel aan zitten buffen, daar worden ze nog dunner van en ze waren al van vloeipapier dikte.

AANBRENGEN: Ik bracht niet de lijm aan die erbij zit, echter de lijm die ik al eens eerder van Kiss kocht. Waarom? Omdat die heel snel droogt en ik geen zin had om lang te wachten (hahahaha, potje ongeduld). Ik bracht lijm direct op de schoongemaakte nagel aan en drukte de bijpassende press on nagel aan. Even goed aandrukken en dat was het.


kiss, french, manicure, wedding, nails, nagels, plak, opplakken, lijm, nagellijm, beauty, review, test, beautysome

Nu las ik bij de instructies dat er dus een soort van tabje aan zou zitten, maar bij deze set waren ze er al af… nu vond ik dat niet erg, want het aanbrengen ging net zo makkelijk. Je moet wel even de tips nog wat vijlen.

Het resultaat


kiss, french, manicure, wedding, nails, nagels, plak, opplakken, lijm, nagellijm, beauty, review, test, beautysome


 

Het resultaat mag er zeer zeker wezen, wat een verschil zeg en wat zijn ze mooi… ik had eigenlijk niet verwacht dat het er zo natuurlijk (voor een setje Kiss Press on nails) uit zou komen te zien.


kiss, french, manicure, wedding, nails, nagels, plak, opplakken, lijm, nagellijm, beauty, review, test, beautysome

Hoe haal je ze er weer af?

VERWIJDERING: Knip & vijl het oppervlak om de beschermende toplaag te verwijderen. Week je nagels in aceton nagellak remover tot ze zacht worden. Veeg daarna de zachte nagels & lijm eraf. Niet forceren, hiermee beschadig je het nagelbed.

Verkoop

Je koopt een setje Kiss Press on nagels bij Kruidvat voor 12,99
Dit is een leuke prijs voor een tijdelijke mooie nagel. En vooral nu de feestdagen eraan komen is een feestelijke nagel natuurlijk sjieker bij je kerstoutfit dan die afgekloven nagels.

 

Like
1
    Nancy
    24 Nov 2020
    7:17am

    Ziet er mooi uit! Ik ben al een paar maanden niet naar de nagel styliste geweest dus die van mij zien er niet uit!

Laat een reactie achter!