Kleem, organics, serum, moisturiser, dagcreme, gezichtsverzorging, gezicht, face, cream, anti-aging, retinol, jeunesse, vitamine c, 1

Kleem Organics, een weldaad voor je rijpere huid

Vandaag mag ik jullie een mooi, voor mij nieuw, skincare merk introduceren… Kleem Organics. Dit merk heeft een paar mooie producten op de markt gebracht, waarvan ik er 2 met jullie ga delen. Hoe hou jij jouw huid in een betere conditie?

Kleem, organics, serum, moisturiser, dagcreme, gezichtsverzorging, gezicht, face, cream, anti-aging, retinol, jeunesse, vitamine c, 1

Oprichter van Kleem Organics

Dr. Matteo Sorato is de auteur van het bestverkochte boek “Skin Care GUIDE – How to keep Your Skin Young and Glowing”, dat honderden mensen helpt om hun huid en haar behoeften beter te leren kennen.
Hij besloot zijn professionele leven te wijden aan het delen van zijn kennis van huidverzorging met duizenden mensen over de hele wereld, hen te helpen hun huidconditie beter te begrijpen en hen te voorzien van geavanceerde huidverzorgingsproducten.
Daarbij is hij niet alleen een biotechnoloog en een onderzoeker in de huidverzorgingsindustrie, maar zeker ook een jonge ondernemer, wiens droom het is om steeds meer mensen te bereiken die kunnen profiteren van zijn kennis en zijn huidverzorgingsproducten.


Kleem Organics

Vitamine C serum

Het eerste product dat ik jullie laat zien is het Vitamine C serum. Wellicht ben je al bekend met alle voordelen van Vitamine C in verzorgingsproducten en weet je dat dit helpt ontstekingen te verminderen, maar ook roodheid en andere donkere vlekken die kunnen ontstaan door acne, huidveroudering of overmatige blootstelling aan de UV-stralen van de zon.

Kleem, organics, serum, moisturiser, dagcreme, gezichtsverzorging, gezicht, face, cream, anti-aging, retinol, jeunesse, vitamine c, 5

Naast de toevoeging van Vitamine C in dit heerlijke serum van Kleem Orgnics, zit er natuurlijk ook vitamine E in, Witch Hazel (tover hazelaar) en organische Jojoba.
Van de Tover Hazelaar is bekend dat deze ook helpt om ontstekingen te verminderen, maar ook om je poriën te verkleinen.

Kleem, organics, serum, moisturiser, dagcreme, gezichtsverzorging, gezicht, face, cream, anti-aging, retinol, jeunesse, vitamine c, 5

Welke voordelen heeft dit serum?

  • verminderd zichtbare fijne lijntjes
  • schade door UV en pigmentvlekken verdwijnen
  • verminderd de zichtbaarheid van poriën
  • maakt je huid egaler en verhelderd
  • geeft balans aan je huid door elasticiteit te herstellen
  • bestrijdt tekenen van vermoeidheid voor een ​​frisse, levendige uitstraling
Verkoopprijs: 30 ml 30,- en 50 ml 45,-

Retinol cream

Het andere product dat ik heel graag aan jullie wil laten zien is dit Kleem Organics pareltje… de Retinol crème. Deze is effectief bij het behandelen van een acne-gevoelige huid, puistjes en eczeem. Het vermindert huidverkleuringen en maakt rimpels die zijn veroorzaakt door de schadelijke invloed van de zon minder diep.
Retinol behoort tot een familie genaamd retinoïden, dit zijn vormen van vitamine A die helpen bij het verhogen van de cel- en huidvernieuwing.

Kleem, organics, serum, moisturiser, dagcreme, gezichtsverzorging, gezicht, face, cream, anti-aging, retinol, jeunesse, vitamine c, 1

Een ander heel fijn ingrediënt is de Aloë Vera… waarvan wij natuurlijk al weten dat deze heel goed in te zetten is bij een verbrandde huid. En daarom voelt het ook heerlijk aan bij het aanbrengen, het is verkoelend.
Zonnebloem olie die ik ook terug vindt in de lijst met ingrediënten is erg goed voor je huid, het voorkomt uitdroging. Echter het is ook heel belangrijk voor de roodheid in je huid en ontstekingen te remmen.
Kleem, organics, serum, moisturiser, dagcreme, gezichtsverzorging, gezicht, face, cream, anti-aging, retinol, jeunesse, vitamine c, 1

Ideaal in gebruik

Wat ik het allerfijnste vond, naast dat het een geweldige creme is… is het doseren van je product. Dit gebeurd door middel van een pompdop… en dit zou eigenlijk elke huidverzorging moeten hebben. Je voorkomt dat je mooie crème besmet wordt met bacteriën die inbreuk kunnen doen op de werking.

Je krijgt echt voldoende eruit door 1 pompje!

Verkoopprijs: 32,-


Mijn ervaring

Ondertussen heb ik deze producten al weer een tijdje in gebruik en ik moet zeggen dat ik het echt hele fijne producten vind. Ten eerste ruikt het heerlijk, ik ben echt fan van een frisse geur aan skincare.
Ik had dus nog nooit van Kleem Organics gehoord en werd uitgenodigd om hun producten eens vrijblijvend te testen. Ik mocht via Amazon de producten bestellen, dat ging erg snel en ik geloof dat ik de volgende werkdag het al in huis had.

Recent heb ik zoveel skincare getest dat ik heel eerlijk erbij moet vermelden dat het resultaat natuurlijk niet te vergelijken is met iemand die nog nooit aan skincare gedaan heeft of altijd bij 1 product gebleven is.
In ieder geval merk ik wel dat mijn huid minder rood is. Minder warm aan voelt en dat de huid heel lekker zacht geworden is. Ik merk helaas nog niets van de pigmentvlekjes dat die zouden verminderen, maar ja ik denk dat ik dan nog even door moet smeren!

Al met al voor de prijs een mooie middenklasse product dat zeer zeker de moeite waard is om ook eens te proberen of het iets voor jou is.

Mijn huid voordat ik aan het Kleem Organics avontuur begon!

Deze foto heb ik gisteren gemaakt!


Wil je meer weten over Kleem Organics of wil je kijken of er voor jou nog andere geschikte producten zijn? Volg dan de knop naar de website.
button, website, knop, link, beautysome

 

Like

Laat een reactie achter!