Klingel, vlotte, 50, plusser, mode, fashion, geruit, jasje, witte, blouse, jeans, dress in, stoer, look, tips, hoe, style, ik

Klingel mode ook voor de vlotte 50 plusser

Recent kreeg ik een heel leuke pakket opgestuurd, het was van Klingel.nl. Ik was erg nieuwsgierig naar wat er in zou zitten en maakte de doos dan ook als de wiedeweerga open. Ik trof daar een 3-tal leuke fashion items aan die ik jullie vandaag ga showen… want ook als 50 plusser kun je er vlot uitzien!

Klingel mode

Vlotte 50 plusser

Ik moet nog steeds wennen aan het feit dat ik een 50 plusser ben, wauwzaaaa ik weet nog dat ik 30 werd en me al zo oud voelde en nu ben ik 22 jaar verder en voel mij jonger dan ooit. Het is de liefde, dat denk ik… want ik voel mij super. Natuurlijk heb ik ook mijn down dagen, vooral als ik getriggerd wordt door iets of iemand.
Maar ik mag niet klagen en deze 50 plusser is helemaal blij, blij met wie, waar en hoe ik nu ben.

Compliment

Ik kreeg vandaag nog een compliment, ik liet een tatoeage zetten (hippe kip) en ook hier hadden ze niet door dat ik de 50 alweer gepasseerd was. Joh, die kan ik weer in mijn pocket steken!
En ik droeg dan ook mijn stoere Dr. Martens stappers, fake leather broek en een fluffy trui. Jezelf ouder maken dan dat je voelt kan altijd nog. Zo ook met de mode van Klingel.nl wat bij veel dames ‘oude wijven mode’ oproept. En ik wil daar nu eens echt vanaf, het is ook een kwestie van leren stylen en dat kan iedereen. Kijk niet naar de plaatjes maar bekijk het kledingstuk eens met items die je zelf al in de kast hebt.

Hoe style ik Klingel mode?

Als eerste kijk ik naar tijdloze mode, want dat is altijd goed als basis. Denk hierbij aan een jeans, eigenlijk maakt het niet uit welk model je koopt, want een jeans heeft altijd wel een goede match met je items uit je gardarobe.
Dan is een andere basis ook erg belangrijk en dat is een witte blouse, die kun je zowel in de winter als in de zomer dragen. Zo is een witte blouse ideaal in de zomer als een jasje en in de winter is het nu trendy om deze onder je trui te dragen of wat dacht je van een spencer?
En dan hebben we nog de blazer, die mag niet ontbreken. Ga je naar kantoor, dan is het ideaal dit te dragen op je pantalon of kokerrokje… en wil je gaan voor een stoerdere look, combineer alle 3 de genoemde items met elkaar. En neem een paar stoere boots, leuke riem en je look heeft net even dat beetje meer.

Klingel, vlotte, 50, plusser, mode, fashion, geruit, jasje, witte, blouse, jeans, dress in, stoer, look, tips, hoe, style, ik

Klingel, vlotte, 50, plusser, mode, fashion, geruit, jasje, witte, blouse, jeans, dress in, stoer, look, tips, hoe, style, ik

Klingel, vlotte, 50, plusser, mode, fashion, geruit, jasje, witte, blouse, jeans, dress in, stoer, look, tips, hoe, style, ik

Shoptip

De blazer is momenteel gigantisch afgeprijsd en kost je nu slechts 20,99!!!

De jeans heeft ook een gunstige prijs en is al van jou voor 29,99.
En wat dacht je van deze 2 mooie jasjes die ik voor jou al uitgezocht heb? Ga naar de website Klingel.nl en kijk bij Blazers!

 

Klingel, vlotte, 50, plusser, mode, fashion, geruit, jasje, witte, blouse, jeans, dress in, stoer, look, tips, hoe, style, ik
Like
  Ann Ages Gracefully
  3 Dec 2020
  7:22am

  Heel leuk

  Nancy
  3 Dec 2020
  7:36am

  Die blazer is echt heel mooi! Het is je ook gegunt dat je gelukkig bent!

Laat een reactie achter!