Klingel, Laura kent, shirt, steentjes, strass, fashion, fashionover50, mode, vrouwen, 50 plus

Klingel shopping | Shirt met strass print

Zoals jullie weten was ik laatst bij een event van Klingel uitgenodigd. Daar showde ik al prachtige kleding van. Ik koos toen ook nog een shirt uit met een feestelijke strass print en die show ik jullie vandaag.

Laura Kent

Shirt met 3/4 mouw en steentjes

Klingel, Laura kent, shirt, steentjes, strass, fashion, fashionover50, mode, vrouwen, 50 plus

Steentjes of strass, het maakt mij niet uit hoe je het noemt, maar in ieder geval zit er op dit heerlijke shirt wat ‘bling’. En dat dat nog steeds niet uit de mode is, vind ik niet erg!

Excuus voor de foto’s… ik moest ze met slecht licht nemen en dan worden ze wat korreliger! Erg jammer, mijn moeder kan niet met mijn foto toestel fotograferen (te zwaar).

Het shirtje heeft een wat gemêleerde print van zwart en grijs, wat het voor mij een stoere finish geeft. Nog leuker is de halslijn, die een subtiel ketting randje bevat.

Dit shirt kun je op vele manieren dragen, ik koos voor een simpele zwarte broek met een skinny model. Dit soort broeken met rits aan de zijkant zijn mijn favoriet en ik heb daarvan zeker 2 in de kast liggen. Ze knellen nergens en zitten heerlijk ook qua stretch. Op de site van Klingel kun je vast ook een mooie zwarte broek vinden die hierop lijkt.

Klingel, Laura kent, shirt, steentjes, strass, fashion, fashionover50, mode, vrouwen, 50 plus

Combineren

Het lange zwarte vest kocht ik een hele tijd geleden en het is zo’n vest waar je in kunt wonen! Ideaal voor de herfstachtige dagen die we nu al hebben gehad. In de avond kan ik er in weg kruipen! Maar natuurlijk is het ook erg sjiek om te dragen mede door de lengte past het perfect bij mijn postuur.

Klingel, Laura kent, shirt, steentjes, strass, fashion, fashionover50, mode, vrouwen, 50 plus

Tijdloos

De schoenen die ik draag zijn zo tijdloos, ik geloof dat ik ze ondertussen al weer 2 jaar heb. Ze zijn van Marco Tozzi… recent is wel een hak los gegaan, maar ik ben handig en heb dit inmiddels zelf opgelost.

Als accessoire koos ik voor een Robot ketting die hier ook al jaren in de kast ligt en het werd tijd om deze leukerd weer eens om te doen!

Al met al weer een geslaagd item vanaf de Klingel website! Heb jij al eens bij Klingel geshopt?

Meer Klingel fashion? Lees hier… https://www.yustsome.nl/warm-rood-de-herfstkleur-voor-mij-fashionover50/

Like
1
  Ann Ages Gracefully
  23 Oct 2019
  8:02am

  Die ketting is leuk zeg, en ik vind de foto’s prima hoor, alles is goed te zien dus dat heeft mamma goed gedaan 😉

   YuStSoMe
   23 Oct 2019
   4:42pm

   Ah dat is lief xxx
   Ja een beetje apart daar hou ik van.

Laat een reactie achter!