Koraal rood, sensuele en volle lippen? arabesque koraal rood 529

Koraal rood, sensuele en volle lippen? | Arabesque

Soms krijg je een cadeau van een vriendin en dan heb je weer iets heel moois in handen. Dat had ik met deze lipstick. Ik had van dit merk nog nooit gehoord en toen ik de kleur bekeek was ik gelijk enthousiast.

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

INTRO

ARABESQUE Perfect Care & Volume Lipstick biedt een prachtige kleur en vocht aan de lippen om ze zacht en glad te maken. Verhoogt het volume en geeft een voller effect. Combineert kleur, zorg, bescherming en het volume op een unieke manier.
Maak eventueel een contour om de lippen met een ARABESQUE Lip Designer en om eventuele onregelmatigheden te corrigeren. Pas daarna de lippenstift toe op de lippen direct of met een lip borstel. Indien gewenst voeg glanzende highlights toe met de Lip Shine.

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

KORAAL ROOD 529

De kleur is een warme koraal rood. Normaal vind ik deze kleur te vaak naar het oranje neigen. Niet dat ik dat niet mooi vind, echter daar heb er 12 van in een dozijn. Deze koraal rode kleur is net een tintje sjieker.

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

LIPSWATCH

Bij het maken van een lipswatch op mijn hand merkte ik al hoe soepel de lipstick over mijn huid glijd. Het voelt heel zacht aan en laat een glans zien, waar ik weer heel blij van kan worden. Ik hou van matte, maar soms wil je weer eens wat anders.

Gelukkig is dat bij mijn man niet zo! Hahaha… alhoewel je ze soms ook achter de latex wil sauzen! Behang is zo 1980!

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

 

Op het eerste indrukje, heel minimaal (vandaar de verkleining), dacht ik wel dat de pigmentatie niet zo denderend zou zijn. Ik had mij vergist!

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

 

De kleur heeft eenmaal aangebracht best een mooie nude tint, dit kleurtje zou best eens mijn favoriet in mijn handtas kunnen worden. Het glansje is subtiel… een kleine sparkel zie ik zitten.

Ik lees dat het stofje wat er in zit, Maxi Lip genaamd er voor zorgt dat je lippen er voller uitzien. Ik ben blij dat het bij geen effect heeft, want dan zou ik de hele dag met een Duckface lopen, ook niet echt prettig. Ik geloof best dat het optisch iets kan doen en als je er in wilt geloven…

WAT ZIT ER IN?

HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYBUTENE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POLYETHYLENE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), ALUMINA, TALC, ETHYLHEXYL PALMITATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIBEHENIN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLPARABEN, SORBITAN ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, LACTIC ACID, LINALOOL, GLYCERYL OLEATE, COUMARIN, CITRIC ACID, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, [+/- (MAY CONTAIN) MICA, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45380 (RED 22 LAKE), CI 45380 (RED 21 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]

VERKOOP

Omdat ik het product cadeau kreeg, vind ik het altijd rot om te kijken wat de prijs is, echter ik zal jullie toch moeten informeren.

Perfect Care & Volume Lipstick | Koraal rood 529 | 14,90

Via Google kun je de verkooppunten vinden!

https://www.123cosmetica.nl/Arabesque-Lippenstift-Perfect-Care-Volume-kleur-529

Pssssst… gisteren zag je deze foto al bij mijn artikel over de NYX producten!

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CommentLuv badge