Koraal rood, sensuele en volle lippen? arabesque koraal rood 529

Koraal rood, sensuele en volle lippen?

Soms krijg je een cadeau van een vriendin en dan heb je weer iets heel moois in handen. Dat had ik met deze lipstick. Ik had van dit merk nog nooit gehoord en toen ik de kleur bekeek was ik gelijk enthousiast.

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

[tx_heading style=”default” heading_text=”INTRO” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

ARABESQUE Perfect Care & Volume Lipstick biedt een prachtige kleur en vocht aan de lippen om ze zacht en glad te maken. Verhoogt het volume en geeft een voller effect. Combineert kleur, zorg, bescherming en het volume op een unieke manier.
Maak eventueel een contour om de lippen met een ARABESQUE Lip Designer en om eventuele onregelmatigheden te corrigeren. Pas daarna de lippenstift toe op de lippen direct of met een lip borstel. Indien gewenst voeg glanzende highlights toe met de Lip Shine.

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

[tx_heading style=”default” heading_text=”KORAAL ROOD 529″ tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De kleur is een warme koraal rood. Normaal vind ik deze kleur te vaak naar het oranje neigen. Niet dat ik dat niet mooi vind, echter daar heb er 12 van in een dozijn. Deze koraal rode kleur is net een tintje sjieker.

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

[tx_heading style=”default” heading_text=”LIPSWATCH” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Bij het maken van een lipswatch op mijn hand merkte ik al hoe soepel de lipstick over mijn huid glijd. Het voelt heel zacht aan en laat een glans zien, waar ik weer heel blij van kan worden. Ik hou van matte, maar soms wil je weer eens wat anders.

Gelukkig is dat bij mijn man niet zo! Hahaha… alhoewel je ze soms ook achter de latex wil sauzen! Behang is zo 1980!

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

 

Op het eerste indrukje, heel minimaal (vandaar de verkleining), dacht ik wel dat de pigmentatie niet zo denderend zou zijn. Ik had mij vergist!

Arabesque, 529, lipstick, lip, professional, beauty, gloss, yustsome, glow,

 

De kleur heeft eenmaal aangebracht best een mooie nude tint, dit kleurtje zou best eens mijn favoriet in mijn handtas kunnen worden. Het glansje is subtiel… een kleine sparkel zie ik zitten.

Ik lees dat het stofje wat er in zit, Maxi Lip genaamd er voor zorgt dat je lippen er voller uitzien. Ik ben blij dat het bij geen effect heeft, want dan zou ik de hele dag met een Duckface lopen, ook niet echt prettig. Ik geloof best dat het optisch iets kan doen en als je er in wilt geloven…

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAT ZIT ER IN?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYBUTENE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POLYETHYLENE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), ALUMINA, TALC, ETHYLHEXYL PALMITATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIBEHENIN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLPARABEN, SORBITAN ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, LACTIC ACID, LINALOOL, GLYCERYL OLEATE, COUMARIN, CITRIC ACID, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, [+/- (MAY CONTAIN) MICA, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45380 (RED 22 LAKE), CI 45380 (RED 21 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Omdat ik het product cadeau kreeg, vind ik het altijd rot om te kijken wat de prijs is, echter ik zal jullie toch moeten informeren.

Perfect Care & Volume Lipstick | Koraal rood 529 | 14,90

Via Google kun je de verkooppunten vinden!

[tx_animate animation=”swing” duration=”3″ delay=”.4″ inline=”no”]Wat is jouw lievelingskleur lipstick?[/tx_animate]

https://www.123cosmetica.nl/Arabesque-Lippenstift-Perfect-Care-Volume-kleur-529

Pssssst… gisteren zag je deze foto al bij mijn artikel over de NYX producten!

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik hou van lipsticks die your lips but better zijn. Mooie nude kleur

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een mooie kleur. Ik had hem donkerder verwacht

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  De kleur vind ik verrassend op je lippen! Heel anders als de stick! Heel erg mooi, inderdaad subtiel maar toch aanwezig!

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  De lipstick lijkt veel roder op het eerste oog maar op de lippen weer heel anders. Goh, hij is zeker mooi!

  chucky1012
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie subtiele kleur 😉

  Xoxo

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Prachtige kleur, alleen ik vind dat knalkleuren beter bij jouw staan!

Laat een reactie achter!