Haar, kort, volume, favoriet, blogger, Keune, Nivea, styliste, L’Oréal, droogshampoo, wax, blend, beauty, yustsome

Kort haar, geef het een frisse boost

Niets zo vervelend als plat haar! Dan bedoel ik haar dat zo slap is, dat je het amper een kapsel kunt noemen. Nou en met kort haar lijkt het wel allemaal zo makkelijk, toch heb ik regelmatig hulp nodig. Dit keer laat ik je 3 producten zien die ik regelmatig gebruik.

Haar, kort, volume, favoriet, blogger, Keune, Nivea, styliste, L’Oréal, droogshampoo, wax, blend, beauty, yustsome
Vandaag review ik een droogshampoo van Nivea, welke ik bij de DM ontdekte en erg benieuwd naar was, van Keune ontving ik een balm, echter ik kreeg telkens de pot niet open. Gelukkig lukte het mijn man wel… en van L’Oreal Stylista laat ik een Cream wax zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”NIVEA | DROOGSHAMPOO” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

NIVEA Droogshampoo Fresh Revive Dark

De NIVEA Droogshampoo Fresh Revive Dark voor donkere haartinten biedt onmiddellijke verfrissing en een 3-voudig effect. Het is extra mild voor de hoofdhuid en zorgt voor een langdurige frisheid en een aangename geur gedurende de dag.

Haar, kort, volume, favoriet, blogger, Keune, Nivea, styliste, L’Oréal, droogshampoo, wax, blend, beauty, yustsome

Ik kocht deze droogshampoo eigenlijk omdat het voor donker haar geschikt is. Ik hoopte eigenlijk op iets, maar kreeg het andere! Hahaha… heb ik dat?

Haar, kort, volume, favoriet, blogger, Keune, Nivea, styliste, L’Oréal, droogshampoo, wax, blend, beauty, yustsome

Ik had de bus goed geschud, spoot wat op mijn rode lokken en werd spontaan blond! Uhm… dat was toch niet de bedoeling? Gelukkig zie ik op de bus dat ik het nog moet inmasseren en daarna uitborstelen. Ik woel dus met mijn handen door het haar en zie dat de witte waas verdwijnt en er weer een rode bos haar op mijn hoofd zit. Gelukkig!

Het ruikt wel lekker, geeft volume en verder is het geen slechte keuze, echter ik had mij er dus een andere kleur waas bij voorgesteld.

[tx_heading style=”default” heading_text=”KEUNE | BLEND” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Voor een stoere look met een verfriste aanzet. Geeft een modern, mat en warrig effect. Geen tijd om je haren te wassen en zin in een nonchalante coupe? Geeft een douchefris gevoel. De nieuwe Blend Refreshing Balm is een mix van droogshampoo en stylingbalsam en een kruising tussen Refreshingspray en Paste.

Haar, kort, volume, favoriet, blogger, Keune, Nivea, styliste, L’Oréal, droogshampoo, wax, blend, beauty, yustsome

Kijk, dat noem ik nou eens fijn multitasken! Een balm en gelijk je haren lekker fris! Nu weet ik dat Keune een heel fijn merk is en het bij diverse kapsalons een huismerk is. Dus dat zit wel goed!

Hoe werkt het?

 • Sponsachtige mineraal Zeoliet zorgt voor het opnemen van olie zonder sporen achter te laten in het haar.
 • Het toegevoegde speciale multivitaminecomplex zorgt dat er geen witte waas achter blijft in donker haar.

Ahaaaaaa,… kijk weer een win win situatie, want mijn haar blijft inderdaad op kleur!

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[/tx_row]

Je hebt maar een klein beetje van het product nodig. Wrijf het in de palmen van je hand tot het zacht aan gaat voelen. Breng het daar waar nodig masserend in je haar, bij de aanzet om de olie te absorberen om daarna de lengtes en punten te bewerken tot een warrige nonchalante coupe. CHECK!

Ik ben MEGAFAN van dit product!

[tx_heading style=”default” heading_text=”L’Oreal | STYLISTA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Short hair, don’t care! Met L’Oréal Paris Stylista The Pixie Cream-Wax met granaatappelextracten geeft u uw haar soepele en hermodeleerbare hold.

Haar, kort, volume, favoriet, blogger, Keune, Nivea, styliste, L’Oréal, droogshampoo, wax, blend, beauty, yustsome

Normaliter is wax voor mij net iets te vet. Ligt natuurlijk aan wat ik van plan ben, maar ik merk dat ik mijn haar dan vaker moet wassen.

Bij deze Cream wax is dat dus niet het geval, ik heb maar weinig nodig en toch krijgt mijn haar die glans die ik wil hebben. En niet alleen glans dames, mijn haar krijgt een boost zodat het lekker woelig zit! En daar hou ik van!

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[/tx_row]


Stylista van L’Oréal Paris
De meest trendy looks, ontwikkeld door bekende internationale influencers van dit moment! Één product, één stijl. Het stylen van uw haar is makkelijk en snel! De Stylista range bestaat uit acht verschillende producten, waarmee u uw unieke looks creëert. Van boxerbraids en beachwaves tot buns en big hair. Het maakt niet uit welke style u heeft, met Stylista maakt u gemakkelijk iedere look!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De droogshampoo van Nivea is nu ook in België en Nederland te koop bij Kruidvat. Bij de DM kost deze 3,95 en hier 5,79.

Keune kun je bij diverse kapsalons kopen, maar ook online zijn er webwinkels! Je betaald rond de 14 euro voor een potje, maar je doet er lang mee!

Als laatste kocht ik zelf de Stylista voor 7,95. Deze is online te koop bij Douglas.nl of kijk eens bij het Kruidvat!

 

Like
  Marije
  19 Jun 2018
  5:33am

  De refreshing balm klinkt goed!

  Nancy Baten
  19 Jun 2018
  6:36am

  Ik moet altijd iets gebruiken om mijn haar te temmen kan ook vervelend zijn!

  Joyce Elise
  19 Jun 2018
  11:59pm

  Ik ben dol op droogshampoo’s gebruik ze niet waarvoor je ze moet gebruiken hoor😂 Ik gebruik het voor de volume die je er van krijgt! Want vet haar hou ik niet van, dus was t altijd voor t vet wordt(ja ik ben gek , i know🤭😂) beetje jammer dat hij blond uit slaat, want ik had gelijk goede verwachtingen van Nivea!

  Die van Keune hoor ik altijd goede dingen over! Vroeger verfde ik mijn haar altijd met Keune verf. En de shampoos + conditioners ruiken ook onwijs lekker!!

  Deb
  22 Jun 2018
  9:56pm

  Wat apart dat de droogshampoo zo’n lichte kleur heeft.. dat had ik ook niet verwacht. De enige droogshampoo waar ik écht tevreden over was is van Lee Stafford en die was ook voor donker haar. Fijn dat de cream wax niet vet was, lijkt me ook een interessante lijn van L’Oréal. Zag dat ze er ook speciale producten van hadden voor krullend haar, die ga ik binnenkort eens bekijken.

Laat een reactie achter!