Kruidvat 1+1 gratis | L’Oreal Paris | Koopjesjacht

De opruimingen vliegen om je oren! Bukken… en je kunt nu fijne producten scoren waar je al een tijdje naar op zoek was of gewoon wilt testen zonder er iets voor te betalen, lang leve de 1+1 acties!

Bij Kruidvat is er nu ook een flinke aanbieding! Online en in de winkel. En mijn voorkeur gaat altijd naar make-up. Nagellak, oogschaduw, lippenstift ik vind het altijd leuk om er tussen te snuffelen.

Nu zag ik op tv dat L’Oreal Paris ook met de 1+1 meedoet en ik had wat gezien om te proberen, het is niet nieuw in het assortiment… het ligt er al een tijdje hoor! Dus ik hobbelde op mijn fiets naar het dorp.

In mijn tas de VVV bon die ik van Yuri overnam, want hij wist niet goed wat hij nou met zo’n bon moest.

Kruidvat 1 plus 1 actie l'oreal paris makeup foundato anti ages 004 oops i pink it again

L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte

004 Oops I Pink It Again Lipstick

Deze lipstick zag ik al ergens voorbij komen en was toch wel heel benieuwd naar deze innovatie. Het is een lipstick, maar ook weer niet. Het is poeder… okay ik heb dit geen hype zien worden, dus of het wat is?

Wat lees ik bij Kruidvat op de site: 

Geef je lippen een intense kleur en een zacht en soepel gevoel met de L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte 004 Oops I Pink It Again Lipstick. De innovatieve lichtgewicht formule met intense matte kleurpigmenten biedt een mat effect.

Dankzij de de ultrazachte kegelvormige applicator van de L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte 004 Oops I Pink it Again Lipstick bepaal jij zelf de dekking. De applicator glijdt op de lippen en geeft een fluweelzacht gevoel.

Kruidvat 1 plus 1 actie l'oreal paris makeup foundato anti ages 004 oops i pink it again

Kruidvat 1 plus 1 actie l'oreal paris makeup foundato anti ages 004 oops i pink it again

 

Ja, je ziet het goed, een sponsje met wat kleur. Ik vroeg mij gelijk af hoe werkt dit nou? Ik vermoed door de veer die er in zit en dat het dan poeder de kop in brengt? Tjee… ach kan mij het bommen ik wil swatchen.

Kruidvat 1 plus 1 actie l'oreal paris makeup foundato anti ages 004 oops i pink it again

 

Mmmmm, niet echt een wow effect, je kunt het wel opbouwen dus er is nog hoop. De kleur vind ik wel heel mooi en als een lipstick junkie mag deze blijven!

De kleur bleef goed zitten en voelt prettig aan, niet het mat mat effect, maar alsof je toch een gehydrateerde lipstick draagt.


Kruidvat 1 plus 1 actie l'oreal paris makeup foundato anti ages 004 oops i pink it again

Nutri Lift Gold foundation

Het andere product wat ik nog eens wilde testen is deze Nutri Lift Gold. Ik zag dat deze uit het assortiment gaat en dacht nog moet ik dit wel doen?

Ach, mijn zoektocht naar de perfecte foundation zal ook in 2017 doorgaan en hop in mijn mandje!

Kruidvat 1 plus 1 actie l'oreal paris makeup foundato anti ages 004 oops i pink it again

 

Een anti age serum en allemaal ‘happy’ ingrediënten… kom maar op, want mijn huid is echt een natuur ramp.

Wat lees ik op de Kruidvat site:

L’Oréal Paris Nutri Gold 160 Rose Beige Foundation geeft je niet alleen een mooie en egale teint. De foundation bevat oliën, goud en een serum dat huidveroudering tegengaat. De lichtgewicht foundation heeft een direct liftend effect, zorgt voor een egale stralende teint en bevat SPF 20.

Dat klinkt goed toch? Vooral het goud… pomtipompom wat een luxe!

L’Oréal Paris Nutri Gold 160 Rose Beige Foundation geeft je niet alleen een mooie en egale teint. De foundation bevat oliën, goud en een serum dat huidveroudering tegengaat. De lichtgewicht foundation heeft een direct liftend effect, zorgt voor een egale stralende teint en bevat SPF 20.

 

De kleur is goed, lijkt heel bruin, maar in mijn gezicht werd het een stuk lichter. Ook de dekking is perfect. Alleen over dat stukje stralend ben ik het niet mee eens. Omdat het op olie basis is had ik meer glans verwacht. Ik heb de olie denk ik opgeslurpt want hallo zusje Sahara!  Daar ben ik weer.

 

Het is droog, heel droog. Eigenlijk moet ik niks meer smeren dan alleen crème. Mijn man zei al, voor mij mag je het laten hoor. Vind je ook zonder make-up aantrekkelijk ?

De schat!

Al met al moet ik zeggen dat deze L’oreal Producten uit een ‘oudere doos’ me niet tegenvallen en leuk om zo met een actie ze nog eens uit te proberen.

De lipstick kost 9,99 en de foundation 11,00. 

En met een blush van de Action, mascara van Miss Sporty, oogschaduw van Catrice (Kaviar LE) maakte ik nog een complete look bij mijn nieuwe rode haar! Yes ik ben weer rood! Vond het pittiger staan!

 

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe!

Reageer met je facebook account!

There are 11 comments Hallo daar! Door een reactie te plaatsen stem je erin toe dat jouw gegevens worden bewaard!

Hallo daar! Door een reactie te plaatsen stem je erin toe dat jouw gegevens worden bewaard!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *